35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:za cos jeszcze dzisiaj? od razu mowie, ze tylko o te dzisiejsze pytam, pic dalej bede jutro, to sie znowu za cos toast wzniesie
anna maria, paszczakin, dorbie lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nasci- nowa czapka
sporo jest za duza..
Ale śmiechowy pilotanna maria, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tak z narkoza
Pewnie dzis za bardzo nie pospie
Wiec ten odlot wskazany
Najgorsze dla mnie jest to ze nie moge sie rano napic
Kasia, napij się porządnie około 24, rano normalnie można umyć zęby. Jak łyka wody weźmiesz to i tak do narkozy się wchłonie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:45
kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
MSolarPolar wrote:No tak tym razem podtrzymalam zyczenia dla Magdala i zapytalam co u rodzacej Magdy z Niderlandow ( dobrze pamietam - wiesz jako najstrasza strownika na tym forum - moge miec juz demencje:-))
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to może za mnie- od rana mam jakiś kręcz szyjny. źle się na poduszce musiałam mościć. cały dzień mi dokucza. posmarowałam się bengayem, więc proszę się nie zbliżać. a prasowanie rozgrzewa, no nie? to by się nadało
dobra! dziecie spi, to ide na rozowe!anna maria, ComeToMeBaby, efcia, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Paszcza ale on juz duzy! I to co ma dookola ust tzw pyzy - jadlabym!
no serio jest wielki.. ale, jakby nie bylo, zaraz pol roku stuknie..
no i przemieszczac sie zaczyna, wiec juz niedlugo wszerz rosnac przestanie mam nadzieje.. wzwyz pewnie nie- u nas wszyscy wysocy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 20:38
SolarPolar, kkisia, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja tez nie wiem czy podejść pod skojarzone czy nie. Takimi szczepiłam J i dobrze je zniósł. Mówią ze to nowocześniejsze szczepionki, konserwowane inaczej itd.
Dorbie, a jak ty będziesz szczepić?