35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczor...
Zastrzyk zapodany w przychodniprawie nic nie czułam
A pielęgniarka do mnie: to miłego pękania życzę
Teraz w planach seks....
Która brała pregnyl? Bo po 2 godzinach od podania oba jajniki mnie zaczęły napierniczac, a teraz spokój...
Heretyczka, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, kkisia, anna maria, macduska, Magdala, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
no Kisiel jutro wielki dzien
no Ballerina jutro egzamin?
no Luna jutro wielki dzien ? nie pokickalam czegos?
Asiula kiedy ma testa?
kto tam jeszcze idzie sie podgladac?
wypije za wasze zdrowie.., bo mojego szkodamalgos741, Mega, kkisia, kapturnica, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja chyba wiem dlaczego...bo stara krycha i kometa pokasowaly posty i nam sie strony przesunely...
dobra- posiedziałam, posiedziałam, czas na mnie.
życzę paniom udanego prasowania, maglowania i innych robótek ręcznych. oddalam się, trzymając już kciuki zaciśnięte na rano. paaaaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.
My byliśmy dziś z krzywym dzieckiem na rehabilitacji w szpitalu, oglądały go bardzo miłe panie, Adaś zachwycony, bo przez ponad godzinę miał super zabawę i 100% uwagi. Jedna z pań ma synka 2 tyg starszego i stwierdziła, że Adaś leży motorycznie o niebo wyżej niz jej syn i dużo wyzej niż przeciętna. Chłop słysząc to natychmiast umarł z dumy na fotelu.
Idę spożytkować Prince polo, mam nadzieję, że bez pokuty się obejdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:02
iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, anna maria, macduska, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no no no! tylko bez takich
dobra- posiedziałam, posiedziałam, czas na mnie.
życzę paniom udanego prasowania, maglowania i innych robótek ręcznych. oddalam się, trzymając już kciuki zaciśnięte na rano. paaaaa krycha to juz recydywa , wiec normalka
a dzis byl moment , ze nie bylo jak napisac posta
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry wieczor...
Teraz w planach seks....
Która brała pregnyl? Bo po 2 godzinach od podania oba jajniki mnie zaczęły napierniczac, a teraz spokój...
Ja brałam pregnyl. Też mnie dość mocno jajniki bolały, ale trochę później - następnego dnia. Teraz brałam ovitrelle - następnego dnia to samo.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no Kisiel jutro wielki dzien
no Ballerina jutro egzamin?
no Luna jutro wielki dzien ? nie pokickalam czegos?
Asiula kiedy ma testa?
kto tam jeszcze idzie sie podgladac?
wypije za wasze zdrowie.., bo mojego szkodaiwcia77, Mega, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry wieczor...
Teraz w planach seks....
Która brała pregnyl? Bo po 2 godzinach od podania oba jajniki mnie zaczęły napierniczac, a teraz spokój...Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.
My byliśmy dziś z krzywym dzieckiem na rehabilitacji w szpitalu, oglądały go bardzo miłe panie, Adaś zachwycony, bo przez ponad godzinę miał super zabawę i 100% uwagi. Jedna z pań ma synka 2 tyg starszego i stwierdziła, że Adaś leży motorycznie o niebo wyżej niz jej syn i dużo wyzej niż przeciętna. Chłop słysząc to natychmiast umarł z dumy na fotelu.
Idę spożytkować Prince polo, mam nadzieję, że bez pokuty się obejdzie.malgos741, Mega, Dziobak, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.
Idę spożytkować Prince polo, mam nadzieję, że bez pokuty się obejdzie.
Ja mam princesse zebręmniam....
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez nie widziałam Paszczaciatka....eeee....młodego Paszczaka lepiej brzmi
Ja mam princesse zebręmniam....
Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kto używał laktatora Medeli? Paszcza, nie Ty?
pytanie w jakim podgrzewaczu podgrzewalyscie to mleko?
Dorbie, ja mam taki uniwersalny, ten co caffe kiedyś pokazywała. Happy family, są na allegro za 60 zł. Każda butle w tym podgrzejesz. Można sobie ustawić temperaturę i on ją trzyma. Ma ładowarkę do auta, jedyne co, to jeśli rzeczywiście ustawisz te 38, to trochę trwa podgrzanie. Ale jak chce się szybko, to można pilnować na wyższej.
Ja z reguły wstawiam butle 15 min przed karmieniem i jak mi się przedłuży, to i tak trzyma dobra temperaturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:15
iwcia77 lubi tę wiadomość