35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczor...
Zastrzyk zapodany w przychodni
prawie nic nie czułam
A pielęgniarka do mnie: to miłego pękania życzę 
Teraz w planach seks....
Która brała pregnyl? Bo po 2 godzinach od podania oba jajniki mnie zaczęły napierniczac, a teraz spokój...
Heretyczka, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, kkisia, anna maria, macduska, Magdala, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
no Kisiel jutro wielki dzien
no Ballerina jutro egzamin?
no Luna jutro wielki dzien ? nie pokickalam czegos?
Asiula kiedy ma testa?
kto tam jeszcze idzie sie podgladac?
wypije za wasze zdrowie.., bo mojego szkoda
malgos741, Mega, kkisia, kapturnica, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
no no no! tylko bez takichiwcia77 wrote:ja chyba wiem dlaczego...bo stara krycha i kometa pokasowaly posty i nam sie strony przesunely...

dobra- posiedziałam, posiedziałam, czas na mnie.
życzę paniom udanego prasowania, maglowania i innych robótek ręcznych. oddalam się, trzymając już kciuki zaciśnięte na rano. paaaa
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.
My byliśmy dziś z krzywym dzieckiem na rehabilitacji w szpitalu, oglądały go bardzo miłe panie, Adaś zachwycony, bo przez ponad godzinę miał super zabawę i 100% uwagi. Jedna z pań ma synka 2 tyg starszego i stwierdziła, że Adaś leży motorycznie o niebo wyżej niz jej syn i dużo wyzej niż przeciętna. Chłop słysząc to natychmiast umarł z dumy na fotelu.
Idę spożytkować Prince polo, mam nadzieję, że bez pokuty się obejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:02
iwcia77, malgos741, Mega, kkisia, anna maria, macduska, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
no przeciez sama napisalas , zeby nie cytowac , bo bedziesz kasowac postyComeToMeBaby wrote:no no no! tylko bez takich

dobra- posiedziałam, posiedziałam, czas na mnie.
życzę paniom udanego prasowania, maglowania i innych robótek ręcznych. oddalam się, trzymając już kciuki zaciśnięte na rano. paaaa
a krycha to juz recydywa , wiec normalka
a dzis byl moment , ze nie bylo jak napisac posta
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Bry wieczor...
prawie nic nie czułam
Teraz w planach seks....
Która brała pregnyl? Bo po 2 godzinach od podania oba jajniki mnie zaczęły napierniczac, a teraz spokój...
Ja brałam pregnyl. Też mnie dość mocno jajniki bolały, ale trochę później - następnego dnia. Teraz brałam ovitrelle - następnego dnia to samo.
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywielki dzień bedzie jak plusa zobaczoiwcia77 wrote:no Kisiel jutro wielki dzien
no Ballerina jutro egzamin?
no Luna jutro wielki dzien ? nie pokickalam czegos?
Asiula kiedy ma testa?
kto tam jeszcze idzie sie podgladac?
wypije za wasze zdrowie.., bo mojego szkoda
iwcia77, Mega, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
ja ale nie pamiętamMega wrote:Bry wieczor...
prawie nic nie czułam
Teraz w planach seks....
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
a ja u pediatry spotkalam dziewczyne z kursu przedporodowego- urodzila dziewczynke 3 stycznia czyli jest miedzy ivo a nia 9 dni roznicy i jakiez bylo jej zdziwienie ze moj raczkuje , wstaje i przesuwa krzesla...jej dziewczynka nawet nie raczkuje...Dziobak wrote:Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.
My byliśmy dziś z krzywym dzieckiem na rehabilitacji w szpitalu, oglądały go bardzo miłe panie, Adaś zachwycony, bo przez ponad godzinę miał super zabawę i 100% uwagi. Jedna z pań ma synka 2 tyg starszego i stwierdziła, że Adaś leży motorycznie o niebo wyżej niz jej syn i dużo wyzej niż przeciętna. Chłop słysząc to natychmiast umarł z dumy na fotelu.
malgos741, Mega, Dziobak, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez nie widziałam Paszczaciatka....eeee....młodego Paszczaka lepiej brzmiDziobak wrote:Dzie młode Paszczactwo? Dawać jeszcze raz.

Ja mam princesse zebrę
mniam....
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
a ja narzekam na syfy ale cala tabliczke gorzkiej czekolady z calymi orzechami dzisiaj wciagnelamMega wrote:Tez nie widziałam Paszczaciatka....eeee....młodego Paszczaka lepiej brzmi

Ja mam princesse zebrę
mniam....
Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kto używał laktatora Medeli? Paszcza, nie Ty?
pytanie w jakim podgrzewaczu podgrzewalyscie to mleko?
Dorbie, ja mam taki uniwersalny, ten co caffe kiedyś pokazywała. Happy family, są na allegro za 60 zł. Każda butle w tym podgrzejesz. Można sobie ustawić temperaturę i on ją trzyma. Ma ładowarkę do auta, jedyne co, to jeśli rzeczywiście ustawisz te 38, to trochę trwa podgrzanie. Ale jak chce się szybko, to można pilnować na wyższej.
Ja z reguły wstawiam butle 15 min przed karmieniem i jak mi się przedłuży, to i tak trzyma dobra temperaturę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:15
iwcia77 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH