35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja z innej beczki- zapytam kółko gospodyń domowych.
mam w domu karkówkę - fajne plastry na jakieś kotlety. i mam ser pleśniowy, całkiem fajny kawałek. marzy mi się zrobić karkówkę z serem pleśniowym, ale szukam przepisów w necie i nigdzie nie widzę takiego połączenia- czyżby karkówka nie lubiła się ze serem pleśniowym?
mam jeszcze pół słoika musztardy, czosnek, paprykę żółtą.
coś da radę z tego skomponować?efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka dziewczęta
widzę że morka trzyma się jeszcze stanu ciążowego.Oby urodziła we właściwym momencie..
Natka,współczuję zajścia z samochodem
Dorbie,twój brzuch juz całkiem okazały,ale tylko 10 kg na plusie?fajnie
Kapta,a od dawna was kolki męczą?podejrzewasz alergię u Maksa?ja miałam mega problem z tym u Nadii,ciężko było.efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Widać czarny ślad, auto ma wgniecenie dość wysoko i tak dziwnie że podejrzewamy że walnął w nas kierowca dostawczaka ze sklepu. To jest droga jednokierunkowa, on w nocy przywozi towar i nie raz widzieliśmy jak ćwiczy żeby być tuż przy bramie. Podejrzewam że cofał i przyhaczył. Niestety dowodu nie mamy, nawet nie sprawdze tego samochodu, bo ta firma ma ich kilka.
efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kkisia wrote:To sie zalatwilam
Wyskoczyl mi najprawdopodobniej dysk
A ze nie moge na chwile obecna silnych lekow
To tylko zostal mi pa4acetamol
Ma narazie duzo lezec w wygodnej pozycji
jak leżeć to leżeć i pachniećjak wyskoczył to i wskoczy
Kkisia zdrówka życzekkisia, malgos741, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to ja z innej beczki- zapytam kółko gospodyń domowych.
mam w domu karkówkę - fajne plastry na jakieś kotlety. i mam ser pleśniowy, całkiem fajny kawałek. marzy mi się zrobić karkówkę z serem pleśniowym, ale szukam przepisów w necie i nigdzie nie widzę takiego połączenia- czyżby karkówka nie lubiła się ze serem pleśniowym?
mam jeszcze pół słoika musztardy, czosnek, paprykę żółtą.
coś da radę z tego skomponować?
ja uwielbiam karkówke w sosie śmietanowym z pieczarkami - niebo w gębiekrycha.stara, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, mam nadzieję, że nie poczułaś się przeze mnie dotknięta, bo nie miałam takiego celu.
Jakby co, to sorry.
Chodzę taka nerwowa non stop
Ja tam rozumiem wqrwy na matkę czy teściową. Rozumiem tez, że obie potrafią byc kochane.
Moja matka przełozyła wyjazd do sanatorium, bo chce wnuka zobaczyć. Nie uzgodniła tego ze mną, a ja nie zamierzam przyjmować gości w pierwszych dwóch tygodniach życia małego. Zwłaszcza, że to okres jesienny, a moja matka ma zawsze (ZAWSZE!) opryszczkę, zatoki, anginę, kaszel, przeziębienie, katar*
*niepotrzebne skreślićefcia, krycha.stara, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kisiel, no to odpoczywaj. I oby szybko przeszło.
Luna, wiem że na tej próbie iui mieliscie poprzestac, ale Magdala juz tutaj pisala, że statystycznie do największej ilosci ciąż dochodzi za trzecim i czwartym podejsciem. Moze warto rozważyć kolejne?
Magda, ale u Kaptura Maks nie ma kolek. Ona na diecie profilaktycznie.
I gdzie jst dzisiaj Pani?efcia, krycha.stara, kkisia, Magdala, Luna76, BISCA, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Kometa nie pomogę bo na mięsie za bardzo się nie znam. Ale może ten ser zostaw na inną okazję?
taki ser np w roladkach z drobiu super sprawa.
ale karkówka mięso czerwone- całkiem inne smaki. widziałam przepisy na karkówkę grillowaną i sos pleśniowy do tego. ale nie to mi w duszy gra. -
krycha.stara wrote:Zlituj sie nad moim zoladkiem! Karkowka z serem plesniowym?!
Od wczoraj mnie mdli, ale dopiero teraz ma to jakies logiczne uzasadnienie!
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa, ja proponuje karkowke marynawana w musztardzie z odrobina czosnku, a do tego zapieczone papryki z serem plesniowym
paszczakin, macduska, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie chce mi sie pisac elaboratow. Poczytaj sobie troche psychologii rozwojowej dziecka. Moze Twoj Adas bedzie rozwijal sie inaczej niz wszystkie inne dzieci.
Tak jak nie zatrzymasz tego, ze dziecko nauczy sie chodzic, tak nie powstrzymasz tego, ze dwulatek odkryje swoja tozsamosc i niezaleznosc. Chyba ze bedzio bedziesz tego chciala. Ale ani charakter ani dom nie Maja na to wplywu. Jest to wpisane w rozwoj dziecka.
End of dyskaszyn. Chyba ze podszkolisz sie troche teoretycznie w temacie...
uohoho.. no to rzeczywiscie The End. Chyba, ze podszkolisz sie z czytania ze zrozumieniem. Praktycznie.Simba lubi tę wiadomość
-
kkisia wrote:To sie zalatwilam
Wyskoczyl mi najprawdopodobniej dysk
A ze nie moge na chwile obecna silnych lekow
To tylko zostal mi pa4acetamol
Ma narazie duzo lezec w wygodnej pozycji
o faken kisiel! twixy dopiero tam kilka dni siedza, a juz ci dysk wypchnely?
a to bachory!
to co bedzie w 9 mcu??krycha.stara, moremi, kkisia, efcia, malgos741, Magdala, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kim jest tasha. Wpisała się na listę forumowych dzieci. Udzielała się tutaj?
No i Małgoś już w ciążykkisia, efcia, malgos741, Magdala, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!