35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszukam inspiracji wnętrzarskich,właśnie klarujemy styl naszego salonu,nie chcę zostawic tego przypadkowi,
na razie mamy ściany -białe,podłoga -zimowy dąb,dwie sofy Ektorp z ikei w kolorze lnu,widok na wydmy
,no i salom musi pomiescic również jadalnię,a miejsc nie jest super duzo
jakieś propozycje ? macie moze jakies fajne stronki wnętrzarskie do polecenia,albo własne pomysły?efcia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra nadrobiłam co nie co , to się witam, nie powiem dzień dobry bo skłamać bym musiała.
Dziś idę do gina na kwalifikację do hsg, a tu znowu chyba jakaś menda mnie dopadła, piecze coś tam i boli, także raczej doopa z tego. Już się zaczynam zastanawiać czy to nie na tle nerwowym te bakterie się mnie czepiają. I weź qrwa walcz z takim przeciwnikiem, kopa w dupe nie dasz, plaska w mordę też nieSabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a poznałyście już nową dietę? Chyba poproszę męża żeby mi zrobił takie cudo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b6f8f27eec.pngefcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:To sie zalatwilam
Wyskoczyl mi najprawdopodobniej dysk
A ze nie moge na chwile obecna silnych lekow
To tylko zostal mi pa4acetamol
Ma narazie duzo lezec w wygodnej pozycji
Dajesz tak radę?efcia, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Gdzie ta Małgoś?
efcia, moremi, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Proszę Pani proszę zapisać mnie na 26.10 podgląd
Aasiula, moremi, kkisia, krycha.stara, ania.g, Sabina, BISCA, iwcia77, beates, efcia, satori, gretka, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Już ciąży? Jak było?
Doktor powiedział że żołnierzyki w normie, jajko dziś rano musiało pęknąć bo dziś zaczęło boleć podbrzusze... wizyta szybka bo nie trzeba było na nic czekać jak poprzednio w Invikciedorbie, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, krycha.stara, Magda*, ania.g, Sabina, kapturnica, Magdala, BISCA, iwcia77, beates, satori, Mega, gosia7122, Mimbla lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Kisia ty mnie nie wkurzaj ... włącz pozytywne myślenie ...
dorbie, Aasiula, kkisia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzien dobry
Kiska, wspolczuje bolu, trzymam caly czas zacisk za piatkowa bete!
Malgos, no to jestes w pierwszym dniu ciazywiadome miesnie zaciskam mocno za Ciebie
A ja, no coz- jak na 5 dzien ciazy mam typowe objawy: sennosc- najgorzej jest w okolicach 6 rano, za cholere nie moge sie obudzic, mam mdlosci na widok miesa no i czestomocz- czesto mocze herbatniki w herbaciemalgos741, macduska, moremi, kkisia, Magda*, Heretyczka, Aasiula, Bozia3, Dziobak, Sabina, kapturnica, SolarPolar, Magdala, Reni, BISCA, iwcia77, beates, efcia, satori, Mega, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Natka, macie jakiś pechowy egzemplarz. Może lepiej się go pozbyć, sprzedać?
Luna
Siedzę przed gabinetem.... Cały dzien brzuch twardyciekawe co mi powie
malgos741, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Jeszcze rok musi nam posłużyć. Nie wiem, mam wrażenie że ta rejestracja, że niby auto nie z KK tak działa.
Luna
Siedzę przed gabinetem.... Cały dzien brzuch twardyciekawe co mi powie
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:A wiecie, że w Rossman Pampersy wychodza taniej niż pieluszki BabyDream rossmanowskie, Te pierwsze rozmiar 1 51 gr a te drugie 54gr
-
dorbie wrote:A wiecie, że w Rossman Pampersy wychodza taniej niż pieluszki BabyDream rossmanowskie, Te pierwsze rozmiar 1 51 gr a te drugie 54gr
efcia lubi tę wiadomość