35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Na wszystkich szkoleniach mówią, że dzieci tylko z tyłu, najbezpieczniej na środkowym siedzeniu - o ile ma trzypunktowy pas (jeżeli jest tylko biodrowy, to odpada). Drugie miejsce to za siedzeniem pasazera.
dorbie, kapturnica, ania.g, Bozia3, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka, oczywiście cieszę się, że wszystko ok u gina
A z tym samochodem to teraz macie kiepsko, my mamy dwa na szczęście
A jeszcze czas do porodu, ale na naprawę jesteśmy umówieni na za 2 tygodnie. Kasa błyskawicznie wczoraj na koncie z polisy po opisaniu szkody bez wizyty eksperta. Ale wiem, że z leasingiem nie ma tak szybko. Dlatego następny nas samochód wzięliśmy na kredyt, bo nie ma tylu papierów. Ale na szczęście puknęli mi ten mój własny, bo jakby ten nowy, to chyba by mnie szlag trafiłSabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta, są lusterka, ltóre montjesz na siedzeniu, odbija się podwójnie i widzisz w tym środkowym małego, który jedzie tyłem
Ja będę montować fotelik na tylnym siedzeniu do isofixa
Ja montuje fotelik do bazy chicco, z tym ,ze baza nie jest na nożce a na pasach założona.. lusterka sie nie sprawdzaja,jesli ma sie mniejsze auto i fotelik po przeciwnej stronie z tylu niz kierowca.Ja jestem wysoka i nie mam mozl zamontowac fotelika bezposrednio za soba bo obijam girami sie o puplit w samochodziedorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Na wszystkich szkoleniach mówią, że dzieci tylko z tyłu, najbezpieczniej na środkowym siedzeniu - o ile ma trzypunktowy pas (jeżeli jest tylko biodrowy, to odpada). Drugie miejsce to za siedzeniem pasazera.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja montuje fotelik do bazy chicco, z tym ,ze baza nie jest na nożce a na pasach założona.. lusterka sie nie sprawdzaja,jesli ma sie mniejsze auto i fotelik po przeciwnej stronie z tylu niz kierowca.Ja jestem wysoka i nie mam mozl zamontowac fotelika bezposrednio za soba bo obijam girami sie o puplit w samochodzie
Chociaż w tym mały wzrost jest lepszy, hi,hi
Ale poza tym mała być to przekleństwomalgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jak się jeździ samemu na małych odcinkach drogi, to sadzanie z tyłu jest ok, ale jak przyjdzie jeździć po mieście i do tego stać w korku, a dziecko się z tyłu drze bo mu np. smoczek wypadł, to już takie wygodne to nie jest.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:To kiszka, ciasno ci
Chociaż w tym mały wzrost jest lepszy, hi,hi
Ale poza tym mała być to przekleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:12
efcia lubi tę wiadomość
-
Hej
Chcialabym zeby Twixy sie utrzymaly i iui powiodly i szyjki nie skracaly, matki siedzialy we wlasnych domach, a nie u corek ( chyba, ze ktos ma malgosiowa), samochody nie byly obijane przez kutasow, dzieci byly zrozumiane przez swoje mamy, ubezpieczalnie wyplacaly kase, i wszyscy zyli hapily ever after.
Oblecialam apteki i znalazlam mete na tani clexane. Jej!!!
malgos741, kapturnica, kkisia, Aasiula, pierwiastka, Sabina, ania.g, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, efcia, Magda*, gretka, satori, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Hej
Chcialabym zeby Twixy sie utrzymaly i iui powiodly i szyjki nie skracaly, matki siedzialy we wlasnych domach, a nie u corek ( chyba, ze ktos ma malgosiowa), samochody nie byly obijane przez kutasow, dzieci byly zrozumiane przez swoje mamy, ubezpieczalnie wyplacaly kase, i wszyscy zyli hapily ever after.
AmenMagdala, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 17:17
Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nie ogarniam Was dzisiajMagdala, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Oblecialam apteki i znalazlam mete na tani clexane. Jej!!!dorbie, Aasiula, Magdala, malgos741, kkisia, iwcia77, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
czesc lasencje, nie nadrabialam foruma wiec, nie znaju o co komon ale widze , ze jakies zyczenia to i ja sie podlacze
wczoraj szukalam streszczenia Pusurka ...z mojego porodu...nie znalazlamale usmialam sie , bo ja sie zmeczylam tym moim porodem tylko go czytajac
. Iwone mi go odbierala on line
i zdziwke zlapalam , bo zobaczylam , ze byla juz z nami sandra80
! a ja myslalam , ze ona nowencja na forumie naszym
co tam slychac?Bozia3, kkisia, Magdala, Aasiula, efcia, malgos741, Dziobak, moremi, Mega, dorbie, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość