35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
chcialam sie przywitac rano, ale internet mi "ucieli"
Caly dzien pracowalamNo, z krotka przerwa na sport, dzieki ktoremu spalilam prawie wszystkie Ferrero Rocher
Nadrobial szybko. Cos slaba frekwencja dzisiaj.
Pani na wagarach !?!? Swiat sie konczykkisia, iwcia77, Magdala, efcia, malgos741, moremi, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Magda, zazdroszccz meblowania. Ja kocham to robic.
Najczesciej inspiruje sie z internetu. Gogluje np "wystroj salon albo jadalnia" itd i ogladam.
W ten sposob urzadzilam caly dom.
Ostatnio nawet przy rezerwacji hotelu, wpadlam na super krzesla i "musialam" je miec. Przestroilam cala jadalnie
Wrzuce fotke jak dojade do domuiwcia77, Magdala, efcia, kkisia, Magda*, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Hej
Chcialabym zeby Twixy sie utrzymaly i iui powiodly i szyjki nie skracaly, matki siedzialy we wlasnych domach, a nie u corek ( chyba, ze ktos ma malgosiowa), samochody nie byly obijane przez kutasow, dzieci byly zrozumiane przez swoje mamy, ubezpieczalnie wyplacaly kase, i wszyscy zyli hapily ever after.
I zeby byl pokój na świecie
kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mówiłam że nie umiem nic nie robić
zrobiłam wizualizację salonu bo gość który zrobił to nie miał gustu a tak kumpela zadowolona jak jej wysłałam i ja też
kkisia, Magda*, BISCA, iwcia77, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
czytam sobie właśnie artykuł "Pochwała brudu"
od zawsze czułam że nasze wzajemnie antypatyczne relacje ze sprzątaniem mają jakieś uzasadnienieMagda*, BISCA, iwcia77, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Magda, zazdroszccz meblowania. Ja kocham to robic.
Najczesciej inspiruje sie z internetu. Gogluje np "wystroj salon albo jadalnia" itd i ogladam.
W ten sposob urzadzilam caly dom.
Ostatnio nawet przy rezerwacji hotelu, wpadlam na super krzesla i "musialam" je miec. Przestroilam cala jadalnie
Wrzuce fotke jak dojade do domu
Chyba fajnie urzadzac doom,
nasze mieszkanie wielkie nie jest,wprawdzie trzy sypialnie,ale małe to wszystkoiwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Siedzę w domu jak na szpilkach. Mąż pojechał z Młoda do lekarza, ten oczywiście nie znalazł przyczyny gorączki, ale niespodobala mu sie przyspieszona akcja serca i dał skierowanie na ekg do szpitala dziecięcego. Pojechali, ekg potwierdziło przyspieszona akcje serca, gorączka już przekracza 38 stopni, wiec wysłali ja na kompleksowe badania. W ciagu godziny maja miec wyniki i konsultacje u lekarza. Mam nadzieje ze wszystko jest ok
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Siedzę w domu jak na szpilkach. Mąż pojechał z Młoda do lekarza, ten oczywiście nie znalazł przyczyny gorączki, ale niespodobala mu sie przyspieszona akcja serca i dał skierowanie na ekg do szpitala dziecięcego. Pojechali, ekg potwierdziło przyspieszona akcje serca, gorączka już przekracza 38 stopni, wiec wysłali ja na kompleksowe badania. W ciagu godziny maja miec wyniki i konsultacje u lekarza. Mam nadzieje ze wszystko jest ok
wiem ze latwo sie mowi nie denerwuj ale to moze byc od choroby z tym serduszkiem
Mega, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Siedzę w domu jak na szpilkach. Mąż pojechał z Młoda do lekarza, ten oczywiście nie znalazł przyczyny gorączki, ale niespodobala mu sie przyspieszona akcja serca i dał skierowanie na ekg do szpitala dziecięcego. Pojechali, ekg potwierdziło przyspieszona akcje serca, gorączka już przekracza 38 stopni, wiec wysłali ja na kompleksowe badania. W ciagu godziny maja miec wyniki i konsultacje u lekarza. Mam nadzieje ze wszystko jest ok
wszystko razem tworzy dziwna kombinacje ,do niczego mi nie pasującąMega lubi tę wiadomość