35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:cześć dziewczyny, małgoś741 można Cię poprosić na priv?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:ojej
pieknie,gratuluję!!! a który to tydzień już?
Bisca,przytulnie u ciebie,pokaż coś jeszcze,salon może?
Według usg 7 tydzień 5 dniMagda*, moremi, macduska, kkisia, ania.g, BISCA, malgos741, kapturnica, dorbie, efcia, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Nie mam typowych objawów.
Gdyby nie to usg to chyba nie wierzyłabym zem w ciązy jest
Dawaj suwakkkisia, Mega, ania.g, beates, BISCA, malgos741, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Wyniki ma w porządku, dostała leki na zbicie gorączki i czekają, zeby zrobic ponownie ekg, jak bedzie ok to dostanie receptę na antybiotyk i do domu...uff...zeszło ze mnie cisnienie troche, oby to drugie ekg było ok ....
Magda*, ania.g, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, beates, kkisia, malgos741, macduska, moremi, gosia7122, anna maria, kapturnica, efcia, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, paszczakin, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Wyniki ma w porządku, dostała leki na zbicie gorączki i czekają, zeby zrobic ponownie ekg, jak bedzie ok to dostanie receptę na antybiotyk i do domu...uff...zeszło ze mnie cisnienie troche, oby to drugie ekg było ok ....
Mega lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Wyniki ma w porządku, dostała leki na zbicie gorączki i czekają, zeby zrobic ponownie ekg, jak bedzie ok to dostanie receptę na antybiotyk i do domu...uff...zeszło ze mnie cisnienie troche, oby to drugie ekg było ok ....
Ufff.... to trzymamy jeszcze za to EKG !Mega lubi tę wiadomość
-
Beates, gratulacje. Zazdraszczam oczywiscie. Ale niedlugo moja kolej
Banalnie nudnej ciazy.
Wolicie chlopczyka czy dziewczynke ?Mega, moremi, kkisia, malgos741, efcia, Magda*, Simba, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Beates super wiadomość
Mega powietrze ze mnie zeszło ufffMega, beates, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
beates wrote:w weekend wstawie
Choć nie wiem dokładnie jak to liczyć
Mega, to i dobrzeMega, beates, kkisia, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość