35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis bylismy na basenie. Szkolnym basenie, udostepnionym dla pracownikow raz w tygodniu od dzis. Wyobrazcie sobie, ze bylismy tam sami. Leniwe te Norwegi...
Tak czy owak, mielismy basen tylko dla siebie. Adas na poczatku sceptycznie, cofnal sie pod sciane i nie chcial podejsc do brzegu basenu. A potem sie rozkrecil i bylo super. Stosowalismy porady wyderki z ksiazki od cioci Morek. Na koniec obowiazkowa sauna ( w kazdej szkole przy basenie jest sauna, dzieciaki leca sie grzac po wyjsciu z wody ) i 2 kroki do domu. Genialnie! Bedziemy chodzic co srode!moremi, BISCA, beates, Mega, kkisia, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, macduska, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, Heretyczka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Beates, gratulacje. Zazdraszczam oczywiscie. Ale niedlugo moja kolej
Banalnie nudnej ciazy.
Wolicie chlopczyka czy dziewczynke ?
Wiem Bisca , ja bardzo Ci kibicuje. Naprawdę !
Co do płci , to naprawdę nie ma dla mnie znaczenia . Chcę tylko by było wszystko OK.
Choć przeczucie mi mówi ze to dziołchamoremi, kkisia, malgos741, Mega, BISCA, efcia, dorbie, Magda*, Simba, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Beates, gratulacje. Zazdraszczam oczywiscie. Ale niedlugo moja kolej
Banalnie nudnej ciazy.
Wolicie chlopczyka czy dziewczynke ?beates, Mega, BISCA, dorbie, Magda*, Aasiula, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Mega, uff!
Beates, dzie fotki z wakacji nad basenem?I suwaczek rob w try miga!
Fotek w basenie brak , tylko w morzu się pluskałam
Za dużo dziś emocji i wstać musiałam o 4 rano.
Suwak wstawie w weekend!
Dobrej nocy !!!malgos741, BISCA, Dziobak, efcia, moremi, Magda*, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:My dzis bylismy na basenie. Szkolnym basenie, udostepnionym dla pracownikow raz w tygodniu od dzis. Wyobrazcie sobie, ze bylismy tam sami. Leniwe te Norwegi...
Tak czy owak, mielismy basen tylko dla siebie. Adas na poczatku sceptycznie, cofnal sie pod sciane i nie chcial podejsc do brzegu basenu. A potem sie rozkrecil i bylo super. Stosowalismy porady wyderki z ksiazki od cioci Morek. Na koniec obowiazkowa sauna ( w kazdej szkole przy basenie jest sauna, dzieciaki leca sie grzac po wyjsciu z wody ) i 2 kroki do domu. Genialnie! Bedziemy chodzic co srode!
i tych 2 kroków do domu też- marzenie mieć tak blisko basen z saunąno- chociaż ja mam... 5 minut pieszo od domu. No to nie tak źle w sumie. Tylko tam sauny brak. Chyba. Kurdę- muszę sprawdzić.
Dziobak, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
To jeszcze z serii Moje dziecko.
Dzis rozplywalam sie z zachwytu patrzac jak moje dziecko bawi sie "na niby". Jako glowny bohater wystepowala Panna Mysia ( znowu podziekowania dla cioci Morek, Panna Mysia jest od niej). Adas bral wymaginowane jedzenie z miski lyzeczka i karmil Panne Mysie, poil ja na niby piciem z kubeczka, wycieral pyszczek chusteczka, drapal w uszko, gilgotal, zeby sie chichotala.
Proste to wszystko, bo to czysta imitacja, ale on naprawde nabieral nieistniejace jedzenie z miski i podawal Mysi. Lzy w oczach matki normalnie!
efcia, dorbie, moremi, BISCA, Sabina, iwcia77, Magdala, kkisia, Mega, Heretyczka, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a moja córa, gdy miala 3 lata miała "wyimaginowanego przyjaciela" - małego pieska, był tak mały ze my go nie widzieliśmy tylko ona
( tak nam mówila)
raz jak ja wsadzałam do fotelika to sie rozdarła na maxa i krzyczała ze zgniote jej Kimo ( tak sie nazywal ten piesek)
jak wchodzilam do pokoju to musialam pukac, zeby ona mogla zabrac Kimo i postawic go na parapecie, bo mowila ze tam jest najbezpieczniej
teraz nas to śmieszy jak sobie przypominamy, ale wtedy to zaczynałam sie martwić bo to trwalo z 2 miesiace
jak kupiliśmy prawdziego psa to o tamtym zapomniala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:51
moremi, Dziobak, BISCA, Sabina, iwcia77, pierwiastka, Magdala, kkisia, Mega, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zony Hollywood. Leze i kwicze!
Stara Helena od Stana budowlanca to zdecydowanie moje faworytka. Kazde jej zdanie wprawia mnie w oslupienie... Teraz pakuje sie na wyjazd do Monako. Normalnie chlone jej wypowiedzi jak kania deszcz.
Szczegolnie: Ta sukienke tez musze wsiaSC i jeszcze ta musze wziaSC...malgos741, moremi, BISCA, Sabina, efcia, iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zony Hollywood. Leze i kwicze!
Stara Helena od Stana budowlanca to zdecydowanie moje faworytka. Kazde jej zdanie wprawia mnie w oslupienie... Teraz pakuje sie na wyjazd do Monako. Normalnie chlone jej wypowiedzi jak kania deszcz.
Szczegolnie: Ta sukienke tez musze wsiaSC i jeszcze ta musze wziaSC...Dziobak lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Padam na twarz idę się położyć do sypialni i pogladać na leżąco ... miłych snów
dorbie, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zony Hollywood. Leze i kwicze!
Szczegolnie: Ta sukienke tez musze wsiaSC i jeszcze ta musze wziaSC...Dziobak, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny