35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sistro hłe hle hleDziobak wrote:Zony Hollywood. Leze i kwicze!
Stara Helena od Stana budowlanca to zdecydowanie moje faworytka. Kazde jej zdanie wprawia mnie w oslupienie... Teraz pakuje sie na wyjazd do Monako. Normalnie chlone jej wypowiedzi jak kania deszcz. 
Szczegolnie: Ta sukienke tez musze wsiaSC i jeszcze ta musze wziaSC...
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Hello!
A my dziś z Wojtkiem byliśmy u fryzjera. Obydwoje żyjemy, uszy całe a moje dziecko wyprzystojniało.
Dziobak, anna maria, BISCA, Simba, nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
-
Ale przyznam, ze Iwona od Tobiego i Pucci tez jest niezla. Cwiczenia na karpecie mnie rozwalily, szczegolnie jak tlumaczyla Pucci jak sie ma zachowac.Aasiula wrote:Sistro hłe hle hle

A na serio - duzy szacun dla blondyneczki za niezle poslugiwanie sie polskim jezykiem, panna sie w USA urodzila i teraz dopiero do Polski po raz pierwszy przyjechala.
Aasiula, Mega, iwcia77, kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dobry z wieczora poznego.Od pon.opiekuje sie tesciowa ,opiekunka pojechala i tak do piatku musze wytrwac ,Hela pomaga wyrywa babci waz od sady z brzucha
i skacze po babci jak na trampolinie .
efcia, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U nas juz tez po pierwszej wizycie, bylismy w Gd. Fryzjerka szybka, cierpliwa, z duza bajera, Adas gryzl sobie szczotki i grzebyczki, a ona miedzy cieciami podawala mu kolejne. Bylam w szoku.mysza1975 wrote:Hello!
A my dziś z Wojtkiem byliśmy u fryzjera. Obydwoje żyjemy, uszy całe a moje dziecko wyprzystojniało.
Nastepnym razem idziemy do fryzjera tu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa1513338ad4.jpg
Mysle, ze to bedzie duzy sukces.
anna maria, BISCA, pierwiastka, nick nieaktualny, efcia, moremi, iwcia77, Aasiula, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Helena wymiataDziobak wrote:Ale przyznam, ze Iwona od Tobiego i Pucci tez jest niezla. Cwiczenia na karpecie mnie rozwalily, szczegolnie jak tlumaczyla Pucci jak sie ma zachowac.

A na serio - duzy szacun dla blondyneczki za niezle poslugiwanie sie polskim jezykiem, panna sie w USA urodzila i teraz dopiero do Polski po raz pierwszy przyjechala.
ale w dupie moze się poprzewracac
Masakra
Dziobak, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Ale kazdy rozsadny czlowiek wie, ze tak swiat nie wyglada. Ile procent ludzi tak zyje? 2?efcia wrote:ja tylko raz to oglądałam - nie daje rady
czasmi córa oglada i jak słysze tą ich mondrość to padam
Wbrew pozorom jest to dosc pouczajacy serial.
Tandeta, kicz, proznosc, wszystko jest to tak przekoloryzowane, ze ciezko brac to na serio. A daje do myslenia...
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ale tylko jak piszesz posta, to je widzisz. Dla innych są niewidoczne. Dawno to zauwazyłamefcia wrote:czy wy też widziecie te nieujki pod awatarem - nie usuneli ich?
zostawili na pamiątke
iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Antybiotyk zapodany, dzieciak w łożku, matka spokojna
podejrzenie tachykardii - do sprawdzenia w poniedziałek, jak sie diagnoza potwierdzi to do kardiologa, ale mam nadzieje ze to wynik gorączki i przejdzie
Dzieki dziewczyny za wsparcie, padam na pysk wiec udam sie w stronę lozka
dobrej nocy
nick nieaktualny, pierwiastka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, anna maria, beates, Aasiula, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, malgos741, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, satori lubią tę wiadomość