35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Zony Hollywood. Leze i kwicze!
Stara Helena od Stana budowlanca to zdecydowanie moje faworytka. Kazde jej zdanie wprawia mnie w oslupienie... Teraz pakuje sie na wyjazd do Monako. Normalnie chlone jej wypowiedzi jak kania deszcz.
Szczegolnie: Ta sukienke tez musze wsiaSC i jeszcze ta musze wziaSC...Dziobak lubi tę wiadomość
-
Hello!
A my dziś z Wojtkiem byliśmy u fryzjera. Obydwoje żyjemy, uszy całe a moje dziecko wyprzystojniało.Dziobak, anna maria, BISCA, Simba, kkisia, efcia, moremi, Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, malgos741, ania.g, dorbie, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sistro hłe hle hle
A na serio - duzy szacun dla blondyneczki za niezle poslugiwanie sie polskim jezykiem, panna sie w USA urodzila i teraz dopiero do Polski po raz pierwszy przyjechala.Aasiula, Mega, iwcia77, kapturnica, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dobry z wieczora poznego.Od pon.opiekuje sie tesciowa ,opiekunka pojechala i tak do piatku musze wytrwac ,Hela pomaga wyrywa babci waz od sady z brzucha
i skacze po babci jak na trampolinie .
efcia, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hello!
A my dziś z Wojtkiem byliśmy u fryzjera. Obydwoje żyjemy, uszy całe a moje dziecko wyprzystojniało.
Nastepnym razem idziemy do fryzjera tu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa1513338ad4.jpg
Mysle, ze to bedzie duzy sukces.anna maria, BISCA, pierwiastka, kkisia, efcia, moremi, iwcia77, Aasiula, Sabina, ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale przyznam, ze Iwona od Tobiego i Pucci tez jest niezla. Cwiczenia na karpecie mnie rozwalily, szczegolnie jak tlumaczyla Pucci jak sie ma zachowac.
A na serio - duzy szacun dla blondyneczki za niezle poslugiwanie sie polskim jezykiem, panna sie w USA urodzila i teraz dopiero do Polski po raz pierwszy przyjechala.
ale w dupie moze się poprzewracac
MasakraDziobak, Luna76 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ja tylko raz to oglądałam - nie daje rady
czasmi córa oglada i jak słysze tą ich mondrość to padam
Wbrew pozorom jest to dosc pouczajacy serial.Tandeta, kicz, proznosc, wszystko jest to tak przekoloryzowane, ze ciezko brac to na serio. A daje do myslenia...
Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:czy wy też widziecie te nieujki pod awatarem - nie usuneli ich?
zostawili na pamiątkeiwcia77, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Antybiotyk zapodany, dzieciak w łożku, matka spokojna
podejrzenie tachykardii - do sprawdzenia w poniedziałek, jak sie diagnoza potwierdzi to do kardiologa, ale mam nadzieje ze to wynik gorączki i przejdzie
Dzieki dziewczyny za wsparcie, padam na pysk wiec udam sie w stronę lozkadobrej nocy
macduska, pierwiastka, Heretyczka, ComeToMeBaby, Magda*, iwcia77, moremi, kkisia, anna maria, beates, Aasiula, kapturnica, Dziobak, Sabina, efcia, malgos741, ania.g, dorbie, BISCA, satori lubią tę wiadomość