35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale kazdy rozsadny czlowiek wie, ze tak swiat nie wyglada. Ile procent ludzi tak zyje? 2?
Wbrew pozorom jest to dosc pouczajacy serial.Tandeta, kicz, proznosc, wszystko jest to tak przekoloryzowane, ze ciezko brac to na serio. A daje do myslenia...
-
Witajcie, nadrabiać nawet nie próbuję.
Widzę że juz nowe dzieciaczki przyszły na świat - gratuluję.
I nowe czekają na przyjście na świat - również gratuluję.
U nas wszystko dobrze, tylko czasu brak a czasem jak jest czas to się nie chce.
Mała zawłądnęła moim sercem ,ze nawet jak spi to wolę sobie na nią popatrzec i nic nie chce mi się robić. Z bioderkami juz wszystko dobrze. W niedzielę skończyła 5 mcy dwa ząbki już ma od niedzieli i 7700 g na wadze, zatem jest co nosić. Fikołki fika, chce stawac na nogi a jeszcze dobrze nie siedzi.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, choć wiem że już się nie udzielam to i tak często o Was myślę i zastanawiam się co słychać u Was.
Przyjmuję ze usuwacie mnie z listy przyjaciółek - bo co to za p[rzyjacióła jak się nie odzywa. Wiem wiem jakbym chciałą to bym znalazła czas. Moze kiedys znajdę. Życze Wam wszystkiego co najlesze i najpiękniejsze w życiu i mam nadzieję że za jakiś czas znów cos Wam naskrobię a może nawet i poczytam.Magda*, Heretyczka, iwcia77, moremi, kkisia, anna maria, Mega, beates, Aasiula, Dziobak, efcia, malgos741, BISCA, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kkisiakciuki trzymam mocno
Ja odpuszczam na razie, nie daje rady, musze sie zatroszczyć o córkę, przypilnować konsultacji i w ogóle....tak wiec odwołuje dzisiejsza wizytę u gina
Za wszystkie mocno trzymam kciuki :-*Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek! Megamam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok.Nie dziwie Ci sie ,ze odpuszczasz.Też bym odpuściła.CO to tam jeszcze .A mam.Nie wyrabiam zeby ogladac żony abo od ponad miesiaca dosc szybko mnie scina w kime ale za t nadrabiam w soboty.Jakbym miala miec taka matke jak Helenka to bym sie pochlastala! Nosz k.. co za aparatka.Widzialam urywek reklamy jak sfoczyla sie ,ze co za limo zamowil i ona nie ejdzie.Nie opowiadac , nadrobie na powtorce w sobote
Kisiel jutro Twoj dzien sprawdzający ???Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Mega, trzymaj się tam. A córce szybkiego powrotu do zdrowia.
Listopadowki zaczynają się już rozpakowywać na dobreefcia, malgos741, dorbie, macduska, BISCA, Simba, kkisia, Magdala, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo
No w końcu oddali słońce, bieglam i zachwycalam sie wschodem słońca, taka naturalna rzecz a cieszy
Mega zdrówka dla córkinie uciekaj tlko, wiesz ze u nas zawsze znajdziesz wsparcie
MilegoSabina, moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Dzien dobry bardzo
No w końcu oddali słońce, bieglam i zachwycalam sie wschodem słońca, taka naturalna rzecz a cieszy
Mega zdrówka dla córkinie uciekaj tlko, wiesz ze u nas zawsze znajdziesz wsparcie
Milegotylko weekendy mi zostaną
bo jak wrócę z pracy to już będzie ciemno. Żal mi. Byle do wiosny
efcia lubi tę wiadomość
-
Ello z rana, kawa prawie dopita...
/efcia u mnie słońca nie ma jest buro i ponuro..Sabina, kkisia, efcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMega wrote:Antybiotyk zapodany, dzieciak w łożku, matka spokojna
podejrzenie tachykardii - do sprawdzenia w poniedziałek, jak sie diagnoza potwierdzi to do kardiologa, ale mam nadzieje ze to wynik gorączki i przejdzie
Dzieki dziewczyny za wsparcie, padam na pysk wiec udam sie w stronę lozkadobrej nocy
PowodzeniaSabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Slash, ja nikogo z przyjaciółek nie usuwamFajnie że się odezwałaś
Mysza, Dziobak, ja jeszcze z Marcelem u fryzjera nie byłam bo tam nie ma co obcinać. Jest tylko taki irokez na środku a reszta to jeszcze marnie.
Mega, cieszę się że córka wróciła do domu i wiadomo co się z nią dziejeSabina, Bozia3, malgos741, dorbie, kapturnica, Dziobak, moremi, BISCA, kkisia, macduska, efcia, Mega, gosia7122, slash lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Patrz A moje chodzenie już się kończy
tylko weekendy mi zostaną
bo jak wrócę z pracy to już będzie ciemno. Żal mi. Byle do wiosny
efcia lubi tę wiadomość