35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć!
Mi juz się zaczął 30 tydzien, czyli 10 mam przed sobą, czy wytrwamy? Ciekawe
Moja koleżanka ginka mówi, że mi zrobi usg 30 tygodnia. Tylko ja się zastanawiam jak to z tym łozyskiem, bo wiem , ze ona go dobrze nie widzi, ale się podnioslo. Tzn widzi go wszędzie, bo jest dodatkowy płat na tylnej ścianie. No ona jest bardzo dokładna, waham się czy jej do końca zaufać, bo ufam jej, żeby tez nie popaść w nadgorliwość. Ale to w końcu moja ciąża, moje dziecko.
Ja to jestem taka, że boje sie kogoś urazic z moich znajomych
Musze chyba z nią porozmawiaćmalgos741, ania.g, kapturnica, Dziobak, macduska, moremi, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Magda*, Magdala, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dorbie - a po co masz jej opowiadać o swoich sprawach - nie możesz pójść do jakiegoś innego dobrego gina w mieście i choć raz skonfrontować ich wypowiedzi? Będziesz potem wiedzieć co i jak..
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZastanawiałam się, ale w środowisku lekarskim wszyscy sie znają, nie chce by wyszło nawet w potocznych rozmowach o przypadkach bez nazwisk kiedyś że byłam. Bo to łożysko jest inne. Jakbym miała iśc, to chyba do tej samej doktor bym poszła, co mi robiła poprzednie usg, a to jest kolezanka mojej koleżanki.
Chyba pójdę normalnie na wizytę w 31 tyg mi wypada, czyli za 2 tyg i porozmawiam najwyzej jeszcze zrobię.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje plecy po nocy spędzonej na podłodze zdecydowanie dużo lepiej
Boli tylko jak źle stanę
Dziś 3 razy w aptece miałam test w ręce , ale byłam twarda i odkładałam
Jutro beta i na samą myśl że mam ja robić , jest mi niedobrze
Boje się wyniku
Dlatego chłop jedzie ze mną i on go odbierzeania.g, Bozia3, Simba, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, dorbie, efcia, Magdala, Dziobak, malgos741, moremi, Luna76, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Hej
Beates, gratuluję
Oczekującym na testowanie życzę upragnionej drugiej kreski, a nawet trzech lub czterech
Starającym się - dużo wilgotności
Dziobak, mały superowy
Mój jeszcze śpi... może dotrę dzisiaj do roboty
Miłego dniaBozia3, Simba, ania.g, macduska, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, efcia, Sabina, Dziobak, malgos741, moremi, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Biskuit doczytywalam na raty ale ciesze sie, ze zaczelas szczesliwy cykl
No i bardzo mi sie u Ciebie podoba - to okno to moje marzenie!
Mega trzym sie, oraz Kisiel
No i ze Beates ma dwa serca to normalnie serce czlowiekowi rosnie!
Oby tak dalej.
Ja juz przebieram nozkami w oczekiwaniu na Totosia
Chcialam jeszcze powiedziec, ze moje dzieci sa grzeczne bardzokkisia, kapturnica, macduska, Bozia3, Magda*, efcia, ania.g, Sabina, Magdala, Dziobak, moremi, BISCA, satori, gretka, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
On: no wlasnie widze
ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, macduska, caffe, Bozia3, kkisia, efcia, ania.g, Sabina, Magdala, Dziobak, moremi, BISCA, satori, gretka, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Kkisia- trzymam kciuki za jutro!
Mega-ogarniesz wszystko, jesteś dzielna kobieta, są rzeczy ważne i ważniejsze. Załatw tam wszystko co masz do załatwienia i wracaj. Ściskam cię.
Reniek na fejsie była za kratkami, więc... Może powinnyśmy zorganizować jakiś oddział szturmowy?
kkisia, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
On: no wlasnie widze
mistrzostwo
no ale bidoku- czy to oznacza, ze teraz nie będziesz odczuwała ciągłej potrzeby picia czerwonego wina?... ja ci mówię- znajdź sobie jakiś inny dobry powód, aby nadal odczuwać taką potrzebędorbie, caffe, kapturnica, kkisia, Simba, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Patrz A moje chodzenie już się kończy
tylko weekendy mi zostaną
bo jak wrócę z pracy to już będzie ciemno. Żal mi. Byle do wiosny
Sabinko o nie nie , nie ma wymówek - kamizelka odblaskowa i takie cuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/285c4f47f5fa.jpg
ja rano jak biegam też jest ciemno, dlatego zmieniłam trase na miejska, a las zostawiam na weekendSimba, Sabina, Magdala, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
mistrzostwo
no ale bidoku- czy to oznacza, ze teraz nie będziesz odczuwała ciągłej potrzeby picia czerwonego wina?... ja ci mówię- znajdź sobie jakiś inny dobry powód, aby nadal odczuwać taką potrzebęmacduska, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Bozia3, krycha.stara, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a czy to się jakoś przełożyło na spadek wagi - czy po prostu dla kondycji?
Nawet mąż zauważył. ...
Edit. I poslady się robiom twardszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 11:07
ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Simba, kkisia, Dziobak, malgos741, moremi, Bozia3, dorbie, macduska, krycha.stara, BISCA, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Sabinko o nie nie , nie ma wymówek - kamizelka odblaskowa i takie cuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/285c4f47f5fa.jpg
ja rano jak biegam też jest ciemno, dlatego zmieniłam trase na miejska, a las zostawiam na weekendSabina, efcia lubią tę wiadomość