35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Jerzy Maria, kobieta przerwe obiadowa na ovu poswieca ( tak, tak, to juz TEN stopien uzaleznienia) i co widzi? Nie dosc, ze pani drugi dzien na wagarach i listy zajec nie ma, to jeszcze w plec celujom, zachcianki majom. No ludzie, tak byc nie bedzie! Wszystkie dzieci nasze som, mrozone tez Simba!
Jak to brzmi!
Od razu zobaczylam na nich napis HortexWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 12:20
krycha.stara, dorbie, kapturnica, BISCA, moremi, Bozia3, Dziobak, kkisia, efcia, beates, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
zuzia41 wrote:i urodziły co chciały.Warunek był jeden aby mieć regularne cykle.
A ja myslalam ,ze zaplodnienie zalezy od plemnikow a nie od cykli.Glupia ja
PS.Moze byc tak ,ze u faceta przewazaja plemniki meskie lub zenskie i mozesz celowac do zasranej menopauzy
Moj dziadek celowal na syna.Ma 5corek
Moj wujek celowal na syna .Ma 4córki.
Moj kumpel celowal na corke.Ma 3synow
Celowalam na córke.Mam drugiego synaDorbie piątke przybij.
krycha.stara, moremi, dorbie, Dziobak, kkisia, efcia, satori, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzia41 wrote:DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO-trafiłam tam na takie forum na kafeteria .pl i dziewczyny zaplanowały płeć i urodziły co chciały.Warunek był jeden aby mieć regularne cykle.
Mi się zawsze rodzi chłopak
Wiesz, jak chcesz miec dziewczynke, to pewna jest tylko adopcja
A jak chcesz miec trzecie dziecko, to próbujcie, powodzenia
Ja mam taki stosunek do tego
I chyba dziewczyny tu też, bo niekóre maja problem z zajściem w ciążę niemały i wtedy nie liczy się płećkrycha.stara, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, kkisia, Magdala, efcia, satori, beates, Mega, gosia7122, Luna76, Natka_79, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
Wysłany: 14 września, 11:23 Cytuj | Już to lubisz (24) | Zgłoś
Dzień dobry!
Ja się nie chwale , ale pierwsza obstwiałam 14. Mowiłam Kapcie : Tobie wyciągną a mi włoźą
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowisku.[/QUOTE]
BEATES i sie sprawdzilo!!Gratuluje widoku serducha!!!
moremi, BISCA, macduska, Bozia3, kkisia, Magdala, efcia, beates, Mega, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja nie wiem, nie wierzę do końca w te metody
Mi się zawsze rodzi chłopak
Wiesz, jak chcesz miec dziewczynke, to pewna jest tylko adopcja
A jak chcesz miec trzecie dziecko, to próbujcie, powodzenia
Ja mam taki stosunek do tego
I chyba dziewczyny tu też, bo niekóre maja problem z zajściem w ciążę niemały i wtedy nie liczy się płećefcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Witaj Zuzia,
Jezeli o mnie chodzi, to chcialabym dziewczynke, ale prawda jest taka, ze po 3 latach staran, 2 ciazach pozamacicznych, 2 nieudanych transferach IVF i jednym poronieniu, moje "wymagania" nie dotycza plci .
Nie odbierz tego zle, ale tutaj wiekszosc z dziewczyn, ktore sie staraja, maja problem z zajsciem w ciaze. Planowanie plci w takich warunkach raczej nie wchodzi w rachube.
A jak u Ciebie wyglada "diagnostyka" ? Badalas sie ? Bo moze sie okazac (czego Ci nie zycze) , ze zajsc w ciaze bedzie o wiele bardziej skomplikowane niz mysliszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 12:45
moremi, macduska, Dziobak, kkisia, Magdala, efcia, Simba, Mega, gosia7122, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kto rodzi?
no- chętnie poczytam jak to się robi. i ilu się to udało. i że tak na pewno właśnie będzie. dobry przepis zawsze w cenie, nie sądzicie?... ona sobie takiego przepisa na dziewczynkę zapoda, rach ciach i będzie. no to ja się już szykuję do kibicowania właśnie.moremi, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Czesc, jestem Kazimiera, mam 40 lat i dwie dorosle corki. Jedna wlasnie zaszla w ciaze, wiec i we mnie obudzil sie na nowo instynkt macierzynski. Tym razem chcialabym miec syna. Staramy sie z mezem juz jeden miesiac, powoli zaczyna mnie dobijac to czekanie. Co robic? Pomocy!
P.S. Czytalam na innym forum, ze siekiera pod poduszka pomaga, ale maz sie skarzyl ostatnio, ze go w lokiec pije. Jestem zrozpaczona!
krycha- aj law jaMega lubi tę wiadomość
-
Zuza, co do zasad o których piszesz - Elfik bardzo chciała druga córkę, seks był przed owulacją kilka dni i niespodzianka. Chłopak!
Mało której te metody się sprawdzają. I tak jak piszą dziewczyny - bierzemy każde dzieckokkisia, Magdala, efcia, Mega, Luna76, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!