35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja myslalam ,ze zaplodnienie zalezy od plemnikow a nie od cykli.Glupia ja
PS.Moze byc tak ,ze u faceta przewazaja plemniki meskie lub zenskie i mozesz celowac do zasranej menopauzy
Moj dziadek celowal na syna.Ma 5corek
Moj wujek celowal na syna .Ma 4córki.
Moj kumpel celowal na corke.Ma 3synow
Celowalam na córke.Mam drugiego synaDorbie piątke przybij.
Ja myślę, że u mojego męża przeważają męskie, zdecydowanie, bo kochaliśmy się w róznym czasie w każdej ciąży, a teraz wyraźnie przed owulką, bo zaraz po mój mąz miał operację kolana i był w takim stresie, że miał juz dośćkrycha.stara, kapturnica, moremi, kkisia, Magdala, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Poddajem siem
zuzia- ty się nie zniechęcaj. zapisałam sobie- 6 listopada dajesz nam znać czy udało ci się zrobić dziewczynkę (bo chcesz dziewczynkę, tak?). wynalazłaś mądrości z internetu to stosuj. a nie wynalazłaś też tego, że te metody mają skuteczność przypadkową? czy twój umysł ogarnięty chęcią zaplanowania dziecka odsiał te informacje?
w sumie to zazdroszczę. masz jeszcze głowę nieskalaną problemami z zaciążaniem. nie wiesz i nie robiłaś żadnych badań, nie znasz zagadnień związanych z hormonami, plemnikami, zagnieżdżaniem, niezgodnościami i chyba w ogóle nie zdajesz sobie sprawy z istnienia i zasadności badania AMH. No- zazdroszczę. Taki z ciebie ... kwiat lotosu. Fajnie. W sumie fajnie. Beztroska aż tryska. Też bym chciała. Serio. Doznać tego stanu choćby na chwilę. Zaprzątać sobie myśli jedynie tym jak zaplanować sobie płeć dziecka.dorbie, BISCA, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie no- czekajcie. jest ciekawie.
zuzia- ty się nie zniechęcaj. zapisałam sobie- 6 listopada dajesz nam znać czy udało ci się zrobić dziewczynkę (bo chcesz dziewczynkę, tak?). wynalazłaś mądrości z internetu to stosuj. a nie wynalazłaś też tego, że te metody mają skuteczność przypadkową? czy twój umysł ogarnięty chęcią zaplanowania dziecka odsiał te informacje?
w sumie to zazdroszczę. masz jeszcze głowę nieskalaną problemami z zaciążaniem. nie wiesz i nie robiłaś żadnych badań, nie znasz zagadnień związanych z hormonami, plemnikami, zagnieżdżaniem, niezgodnościami i chyba w ogóle nie zdajesz sobie sprawy z istnienia i zasadności badania AMH. No- zazdroszczę. Taki z ciebie ... kwiat lotosu. Fajnie. W sumie fajnie. Beztroska aż tryska. Też bym chciała. Serio. Doznać tego stanu choćby na chwilę. Zaprzątać sobie myśli jedynie tym jak zaplanować sobie płeć dziecka. -
Chcialam tylko poprosic paniom zeby mnie wykreslila z jutrzejszego egzaminu.
Oblalam ,brzuch napitala koszmarnie wiec naszczalam na patyka i sie nie myliłam.
Znow chvjnia z patatajnia ....
I nie wiem co dalej ...
moze hsg
moze inne leki
a moze juz czas sie poddac
-
moremi wrote:Ale Bursztyn celuje caly czas w Natanka. Też chce tym sposobem. To niech Zuzia tez celuje. Zobaczymy która pierwsza trafi
kapturnica, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzia41 wrote:No widzisz anna maria u ciebie się sprawdziło.A jaki miałaś długi cykl i czy regularny?
Czyli te plemniki z 9 mogły dotrzeć osłabione do owulacji i masz dziewczynke.Czyli coś w tym jest.kapturnica, moremi, kkisia, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Chcialam tylko poprosic paniom zeby mnie wykreslila z jutrzejszego egzaminu.
Oblalam ,brzuch napitala koszmarnie wiec naszczalam na patyka i sie nie myliłam.
I nie wiem co dalej ...
moze hsg
moze inne leki
a moze juz czas sie poddacefcia lubi tę wiadomość
-
zuzia41 wrote:Jeżeli urodzę chłopczyka też się będe cieszyć ale jeżeli mogę pomóc troszkę naturze to czemu nie?Bynajmniej się postaram
Jeżeli dostanę @ w przyszłym miesiącu to wtedy pójdę na badania,zobaczę.
kapturnica, Dziobak, Magdala, efcia, Simba, satori, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Chcialam tylko poprosic paniom zeby mnie wykreslila z jutrzejszego egzaminu.
I nie wiem co dalej ...
moze hsg
moze inne leki
Hsg. Potem ewentualnie inne leki.
Poddać się jeszcze zdążysz.
Tulam.
kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, kkisia, efcia, Mega, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dolaczam sie!
A kto jeszcze chciał córkę?
Chyba Magda*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:13
moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Owulacja u mnie byla 15tego a sexy 11,12,14,15,17 i co ?? I jajka sOM A mialy byc jajniki
kapturnica, dorbie, kkisia, ania.g, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Chcialam tylko poprosic paniom zeby mnie wykreslila z jutrzejszego egzaminu.
I nie wiem co dalej ...
moze hsg
moze inne leki
jakie kuźwa poddać?
miałaś robić hsg, bezbolesne- pamiętasz?
i dajesz, dajesz, trzeba zmienić metodę i do przodu!BISCA, Magdala, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość