35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ty parz - u mnie tez było ostatni raz w dzien owulacji. I kurcze jajka. To znaczy nie kurcze. Te są chlopięce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:14
moremi, kkisia, Magdala, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Przynajmniej. Bynajmniej ma inne znaczenie i chyba nie chcialas go użyć "nie zamierzam się starac".
kapturnica, moremi, kkisia, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Celowałaś w córkę? Ale masz juz jedną, wystarczy ci
A kto jeszcze chciał córkę?
Chyba Magda*
I fajnie jest!kapturnica, moremi, BISCA, kkisia, Magdala, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to ,ze trza sie tyle wymeczyc , wycierpiec by zajsc a nie tak hop siup i syn lub corka.Jak koncert zyczen
taka mnie refleksja naszła. niezłośliwa. raczej smutnawa. -
Aasiula wrote:Chcialam tylko poprosic paniom zeby mnie wykreslila z jutrzejszego egzaminu.
Oblalam ,brzuch napitala koszmarnie wiec naszczalam na patyka i sie nie myliłam.
Znow chvjnia z patatajnia ....
I nie wiem co dalej ...
moze hsg
moze inne leki
a moze juz czas sie poddac
Najchętniej to zabralabym i Ciebie i Lunę na czekoladę. Dziewczyny nie poddawajcie się. Zrób to hsg, zmień leki i działaj. Takie geny nie mogą się zmarnować. Trzymam kciuki cały czaskapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, kkisia, Magdala, efcia, Simba, Mega, gosia7122, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMi jakoś tą Zuzia trolem zalatuje.
Pierwszy cykl i od razu trafiła na nas?
Przecież tu są inne wątki o planowaniu płci.
Zuzia jeśli nie jesteś trolem to poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie w innym miejscu.
My tutaj już jesteśmy na innym lewelu.
Jakby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:17
kapturnica, moremi, BISCA, kkisia, ania.g, efcia, Mega, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
-
zuzia41 wrote:A w jakim jesteście wieku dziewczyny jeśli można wiedzieć?
To jak za przeproszeniem z chUopem .Siedzial na pieńku .Zaplanował sie spierdzieć a sie zesral!Bozia3, Dziobak, Magdala, efcia, Bursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ale Bursztynowi akurat nie można odmówić wiedzy na temat niepłodności i badań które przeszła (przeszli). To skoro wszystko inne wiedzą to mogą w jakiś sposób ocenić swoje szanse na metodę celowania. Jeśli nie ma przeszkód innego rodzaju to owszem- niech tam kombinują. Zuzia nawet nie wie czy jest płodna a planuje płeć dziecka. Taka między nimi jest różnica.
Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:tak, czyli dobrze cię zrozumiałam. wolałam się upewnić.
taka mnie refleksja naszła. niezłośliwa. raczej smutnawa.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:nie no- czekajcie. jest ciekawie.
zuzia- ty się nie zniechęcaj. zapisałam sobie- 6 listopada dajesz nam znać czy udało ci się zrobić dziewczynkę (bo chcesz dziewczynkę, tak?). wynalazłaś mądrości z internetu to stosuj. a nie wynalazłaś też tego, że te metody mają skuteczność przypadkową? czy twój umysł ogarnięty chęcią zaplanowania dziecka odsiał te informacje?
w sumie to zazdroszczę. masz jeszcze głowę nieskalaną problemami z zaciążaniem. nie wiesz i nie robiłaś żadnych badań, nie znasz zagadnień związanych z hormonami, plemnikami, zagnieżdżaniem, niezgodnościami i chyba w ogóle nie zdajesz sobie sprawy z istnienia i zasadności badania AMH. No- zazdroszczę. Taki z ciebie ... kwiat lotosu. Fajnie. W sumie fajnie. Beztroska aż tryska. Też bym chciała. Serio. Doznać tego stanu choćby na chwilę. Zaprzątać sobie myśli jedynie tym jak zaplanować sobie płeć dziecka.
może przyjdzie tez czas jej na Amh i inne problemy - ale na razie chyba nie musi tego przerabiać wszystkiego?? Jakos się tu bardzo robi monotematycznie jak dla mnie....moremi, kkisia, Simba, Bursztyn, gosia7122, sandra80 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mi jakoś tą Zuzia trolem zalatuje.
Zuzia jeśli nie jesteś trolem to poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie w innym miejscu.
Jakby.ComeToMeBaby, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mi jakoś tą Zuzia trolem zalatuje.
Jakby.
to zobowiązuje. -
zuzia41 wrote:Czytalam na innych forach,że można zaplanować płeć dziecka-3,4 dni przed owulacją dziewczynka i w owulację chłopczyk.Czy ktoś z tego forum testował może?
Moja droga
w tym wieku cudem jest, że w ogóle zachodzimy w ciążę i rodzimy zdrowe dzieci*, więc bierz co dają.
*tak mówią na mieściekapturnica, moremi, BISCA, kkisia, Niuta, Dziobak, Magdala, efcia, Simba, Bursztyn, Mega, malgos741, Magda* lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Moja droga
w tym wieku cudem jest, że w ogóle zachodzimy w ciążę i rodzimy zdrowe dzieci*, więc bierz co dają.
*tak mówią na mieścieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:26
efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość