35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kometa dzialacie a nie piszecie palcem po mapie.Kiedys pytalam ale do mnie nie dotarlo albo przeoczylam.Zrobiliscie to 3cie badanie nasienia ???
teraz będziemy robić czwarte.
m właśnie wspomniał, że chyba zrobilibyśmy je w dniu wizyty w klinice (a nie tu u nas parę dni wcześniej), bo tam robią wyniki rach-ciach. to by się wiązało z tym, że stawiamy się w klinice w jakichś godzinach, w których można by zrobić badanie żeby mieć wyniki na 18stą i nie musielibyśmy planować postu do badania akurat w płodne. No wiem, wiem, takie tam złudne nadzieje, no ale zawsze co płodne to płodne. Tylko najpierw musimy wiedzieć, ze wolne dostanie (a on w tym czasie na kursie językowym w innym mieście). Zobaczymy. Jeszcze trochę czasu jest.moremi, kapturnica, kkisia, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ale każdy jest inny...co się tak tej Zosi czepiłyście.... zaczyna dopiero przygodę ze staraniami i chce mieć córeczkę - co w tym takie dziwnego - że od razu wszystkie w śmiech uderzają....
może przyjdzie tez czas jej na Amh i inne problemy - ale na razie chyba nie musi tego przerabiać wszystkiego?? Jakos się tu bardzo robi monotematycznie jak dla mnie....
tego jej życzyłam. -
ComeToMeBaby wrote:trzecie? tak, przed wizytą w klinice.
teraz będziemy robić czwarte.
m właśnie wspomniał, że chyba zrobilibyśmy je w dniu wizyty w klinice (a nie tu u nas parę dni wcześniej), bo tam robią wyniki rach-ciach. to by się wiązało z tym, że stawiamy się w klinice w jakichś godzinach, w których można by zrobić badanie żeby mieć wyniki na 18stą i nie musielibyśmy planować postu do badania akurat w płodne. No wiem, wiem, takie tam złudne nadzieje, no ale zawsze co płodne to płodne. Tylko najpierw musimy wiedzieć, ze wolne dostanie (a on w tym czasie na kursie językowym w innym mieście). Zobaczymy. Jeszcze trochę czasu jest.efcia lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I jak wyniki ? Podobnie jak te wczesniejsze wyszly ?? Czy parametry sie poprawily chociaz troche .
drugie- fatalne
trzecie- złe
czwarte-?
po obejrzeniu tych trzech lekarz w klinice zalecił mu zrobienie badań genetycznych. czekamy na wyniki. w połowie przyszłego tygodnia powinniśmy mieć je wszystkie. Kariotyp, AZF i CFTR.moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pierwsze- złe
drugie- fatalne
trzecie- złe
czwarte-?
po obejrzeniu tych trzech lekarz w klinice zalecił mu zrobienie badań genetycznych. czekamy na wyniki. w połowie przyszłego tygodnia powinniśmy mieć je wszystkie. Kariotyp, AZF i CFTR.ComeToMeBaby, moremi, kkisia, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Psze pani , pani zawagarowala se dzis cos troche chyba ?
a bo wczoraj poszłam do lekarza i się rozchorowałam do piątku
nie chciało mi się kompa odpalać
a i dostałam oczywiście @ więc przed snem pozarłam się z mężem
Mega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pierwsze- złe
drugie- fatalne
trzecie- złe
czwarte-?
po obejrzeniu tych trzech lekarz w klinice zalecił mu zrobienie badań genetycznych. czekamy na wyniki. w połowie przyszłego tygodnia powinniśmy mieć je wszystkie. Kariotyp, AZF i CFTR.ComeToMeBaby, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:To kciuki zaciskam by kariotypy wyszly prawidlowe.AZF i CFTR nie mam zielonego pojecia co oznaczaja.Ale to juz wyzszy level w badaniach chyba.
wszystko to razem jest zalecane przy złych parametrach nasienia. takie grzebanie w genach. grubsza sprawa. i trzeba mieć na nie gruby portfel. Za ten pakiet m zapłacił 1370 zł.kapturnica lubi tę wiadomość
-
i wracając do Zuzi
dajcie spokój dziewczyny takie wyśmiewanie się jest trochę słabe
już zapomniałyście jakie pytania zadawałyście na początku swojej drogi?
takie celowanie w płeć to taki owvufriendowy Tolkien, ale każdy ma prawo wierzyć w co chceBozia3, moremi, efcia, Simba, Bursztyn, gosia7122, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
Mega 22.10 egzamin
KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 26.10 egzamin
malgos741 26.10
Gretka 02.11
Kometa 03.11
Yesenia 03.11 egzamin
Ania.G 06.11
Bisca 17.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 25 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 23:04
BISCA, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zuzia41 wrote:Jeżeli urodzę chłopczyka też się będe cieszyć ale jeżeli mogę pomóc troszkę naturze to czemu nie?Bynajmniej się postaram
Jeżeli dostanę @ w przyszłym miesiącu to wtedy pójdę na badania,zobaczę.
Ale postaraj sie wiecej niz bynajmniej.
Witam Cie.BISCA, Bozia3, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.