35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:od zawsze, bo przerażają mnie napletki, stulejki itp jaja
i są fajniejsze zabawki dla dziewczynek
nie mam instrukcji obsługi chłopaka, ale jak coś to zapytam wujka Góglaiwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:od zawsze, bo przerażają mnie napletki, stulejki itp jaja
nie mam instrukcji obsługi chłopaka, ale jak coś to zapytam wujka Gógla
jak ciebie przerażają napletek z jajami to może tu tkwi problem?krycha.stara, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jerzyyy, Bozia. Rozumiesz, ale nie rozumiesz. Ja sie tylko posmialam, nawet doradzilam kolezance podszkolenie z ironii, bo u nas z powaga to od swieta. Robcie sobie te wasze dziewczynki, celujcie, wyrzucajcie, co tam chcecie. Mnie to zawsze bedzie smieszyc i tyle.
i dziękuję za pozwolenie - łaskawco...że możemy robić co chcemy...
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:wiele miesięcy temu - kiedy panowała tu jeszcze normalna atmosfera...gadałysmy o wszystkim - o płci też...wysyłałyśmy nawet do siebie mailem książki o tym, jak planowac płeć - nikogo to nie bulwersowało....teraz tu jest coraz gorzej....i nie wiem co się porobiło....
no
tez nie wiem
a taki piękny wontek był
i serduszka...
i zyczen pełno
i całusków...
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wiele miesięcy temu - kiedy panowała tu jeszcze normalna atmosfera...gadałysmy o wszystkim - o płci też...wysyłałyśmy nawet do siebie mailem książki o tym, jak planowac płeć - nikogo to nie bulwersowało....teraz tu jest coraz gorzej....i nie wiem co się porobiło....
mało tego
były rozmowy o jakimś kalendarzu księżycowym
no prawie czary z mleka
miło wspominam tamte czasy
a teraz?
sfrustrowane stare dewoty z pretensjami do garbatego, że ma proste dzieci
krycha.stara, iwcia77, Bozia3, caffe, efcia, Bursztyn, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:od zawsze, bo przerażają mnie napletki, stulejki itp jaja
nie mam instrukcji obsługi chłopaka, ale jak coś to zapytam wujka Gógla! w hm buty- skarpetki, ovs- czapa, kiabi- bodziaki, sliniaki itp...ja juz sie nie moge doczekac az zajdziesz w tom cionze , bo bys miala komplet szopow a tu naki njus
!!!
Bozia3, Reni, moremi, kapturnica, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mało tego
były rozmowy o jakimś kalendarzu księżycowym
no prawie czary z mleka
miło wspominam tamte czasy
a teraz?
sfrustrowane stare dewoty z pretensjami do garbatego, że ma proste dziecisiedziałam i dla całego wątku obliczałam fazy księżycowe do bzykania...
ja tamte czasy też milej wspominam....iwcia77, caffe, SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To Ci podpowiem: od maja nikt tu w ciaze nie zaszedl, powoli robi sie to po prostu deprywujace, taka niemoc. Frustracje narastaja. A niektore panny som na te frustracje bardziej podatne. Tak mysle.
mogłabyś się ucieszyć choć trochę na pokaz..
Reni, Simba, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:pacz Pani a teraz taki wysyp szopow w modzie chlopiecej
! w hm buty- skarpetki, ovs- czapa, kiabi- bodziaki, sliniaki itp...ja juz sie nie moge doczekac az zajdziesz w tom cionze , bo bys miala komplet szopow a tu naki njus
!!!
mówię Ci, ze biorę co dają
marzenia marzeniami ale mi na prawdę jest wszystko jedno
krycha.stara, ania.g, BISCA, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ostatnio tu była mowa o buntach lub nie buntach maluchów..ja jestem z obozu Dziobaka... - mój właśnie przechodzi swoją fazę...tylko chce byc na rękach moich - a jak nie - to rzuca się po podłodze w spazmach....
dziś rano zrobił taką akcję na klatce schodowej o 6.30 rano - ciekawe jak sąsiedzi...
krycha.stara, SolarPolar, efcia, Dziobak, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ale prawda jest taka, ze jakbym poszla do gina majac 42 lata na nosie i poprosila o dziewczynke to by mnie wysmial.
No i beates zaszla, nie?krycha.stara, Heretyczka, BISCA, moremi, kkisia, ania.g, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ale prawda jest taka, ze jakbym poszla do gina majac 42 lata na nosie i poprosila o dziewczynke to by mnie wysmial.
No i beates zaszla, nie?sama ma prawie 40 i starała się o 4 dziecko - chciała chłopca...ale jej wyszła dziewczynka...i co w tym śmiesznego?
Bursztyn, Magda* lubią tę wiadomość
-
ta czape mierzylam Ivo- zajebiosa !!!
http://www.ovs.it/set-cappellino-cuffia-e-moffole/007301729.html?dwvar_007301729_color=33#start=24&cgid=Bambino_2_2015-Neonato-(0-36-mesi)_2_2015-Accessori_2_2015Reni, moremi, kkisia, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wiele miesięcy temu - kiedy panowała tu jeszcze normalna atmosfera...gadałysmy o wszystkim - o płci też...wysyłałyśmy nawet do siebie mailem książki o tym, jak planowac płeć - nikogo to nie bulwersowało....teraz tu jest coraz gorzej....i nie wiem co się porobiło....
Sorry, ale nadrabiam, już doczytałam, że więcej nas pamięta ten kalendarzWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:47
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość