35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a moja mnie nie wyśmiała...
sama ma prawie 40 i starała się o 4 dziecko - chciała chłopca...ale jej wyszła dziewczynka...i co w tym śmiesznego?
Alleluja!
To byly jej prywatne proby.
Na dziewczynke trzeba 4 dni przed ovu sie starac. W naszym wieku komorka jajowa zyje 12 godzin ale prawdopodobnie do zaplodnienia jest zdolna 6 godzin. Mysle, ze kiedy w gre wchodzi widmo menopauzy takie proby sa nieprofesjonalne.
Oczywiscie przy dwojce dzieci mozna szalec.
I jak najbardziej tego nie neguje. Kazdy szyje jak mu materii staje.krycha.stara, BISCA, Bozia3, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Zabladzily. Droga kreta, ciemno, dzipiesa nie maja...
A slyszalyscie, podobno dojrzala komorka jajowa wydziela zapach konwalii wabiacy plemniki. -
Ok, też zauwazylam, ze są równe i rowniejsze, dlatego czasami nie chce mi się tu nawet zaglądać. Jedne moga obrazać, bo przecież "gorsze obelgi latały", inne " zostaną zgloszone gdzie trzeba".
Czym innym jest marzyc o płci, a czym innym wierzyc w metodę planowania płci. Jak widac nawet gience Boziowej ta metoda nie zadziałała.krycha.stara, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, gretka, Mega, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ok, też zauwazylam, ze są równe i rowniejsze, dlatego czasami nie chce mi się tu nawet zaglądać. Jedne moga obrazać, bo przecież "gorsze obelgi latały", inne " zostaną zgloszone gdzie trzeba".
Czym innym jest marzyc o płci, a czym innym wierzyc w metodę planowania płci. Jak widac nawet gience Boziowej ta metoda nie zadziałała. -
krycha.stara wrote:Dokladnie. Ponadto jesli bede chciala, to sie bede nabijala z kogo zechce. Bo lepiej smiac sie niz plakac. Taka dziunia ma juz dwie sztuki i problem zyciowy, bo koniecznie dziewczynka trzecia musi byc. A ile z nas nie ma nikogo, chce, staje na rzesach i nie moze? To co, pochlastac sie mamy, czy lepiej sie ponabijac? A chooy, ide sie upic, bo tu sie empatia niektorym wlacza niekontrolowanie. Zapomnialy juz jak to jest sie starac pewnie. Albo za krotko sie staraly, ot co!
mi się tam raczej "smutność" włączyła.
oć na jednego... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09a726c809af.jpg ... rządka
krycha.stara, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja tez się staram o trzecie....i o dziewczynkę...
czy w związku z tym mam siedzieć i płakać- czy nabijac się z innych? - bo widzę, że nie widzisz innej drogi....
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Alleluja!
To byly jej prywatne proby.
Na dziewczynke trzeba 4 dni przed ovu sie starac. W naszym wieku komorka jajowa zyje 12 godzin ale prawdopodobnie do zaplodnienia jest zdolna 6 godzin. Mysle, ze kiedy w gre wchodzi widmo menopauzy takie proby sa nieprofesjonalne.
Oczywiscie przy dwojce dzieci mozna szalec.
I jak najbardziej tego nie neguje. Kazdy szyje jak mu materii staje.Heretyczka, SolarPolar, Magdala, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:pierwsze- złe
drugie- fatalne
trzecie- złe
czwarte-?
po obejrzeniu tych trzech lekarz w klinice zalecił mu zrobienie badań genetycznych. czekamy na wyniki. w połowie przyszłego tygodnia powinniśmy mieć je wszystkie. Kariotyp, AZF i CFTR.
a gdzie najważniejszetunel
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:01
krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A mi tak przeszlo przez mysl.Ze chyba wiekszosc/albo i wszystkie co maja wiecej niz jedno dziecko z tym samym chUopem to maja tej samej plci.Czy sie myle ??
Bozia3, macduska, moremi, BISCA, kapturnica, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, Reni, satori, Dziobak, Mega, gosia7122, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Moremi Ty tez możesz zgłaszać kogo chcesz - więc rób to wtedy, kiedy uważasz za stosowne i tyle..
Ale nie o to chodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:08
krycha.stara, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:jak już tak piszemy - to....komórka jajowa w każdym wieku żyje 12 godzin a zdolna do zapłodnienia jest około 6 godzin...i tu nie chodzi o komórkę jajową - a o plemniki - dziewczyńskie żyją dłużej i mogą przetrwać czekając na jajo ( i jego 6 godziń) a chłopięce - są szybsze - ale zdychają wcześniej....ot i cała filozofia...nie jest to przecież pewne zawsze i nikt normalny nie wierzy w to ślepo...jest to po prostu teoria, która może pomóc w planowaniu płci...-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Alez dziękuję za pozwolenie. Zgłaszam od dawna. I się z tym nie kryję.
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Bozia, na koniec tematu tylko: fajnie tez bylo, jak sie wierzylo w sw. Mikolaja, ale jak sie to ma do rzeczywistosci? A poza tym, nie tylko ja sie dzis smialam z Zuzi, inne tez i nie zawsze byly mile. Obrywa sie tylko mi. To mi przypomina ostatnia akcje z Hera i Evans...
tylko jej światopogląd chciałam naprostowaćkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Jprdziu z małego gówna się szambo zrobiło.Ehh a kiedys był tu taki miły wątek....
Kurde bez jaj baby ale bywalo chyba znacznie mniej przyjemnie nie raz jak przychodzily tu rozne laski .A to ,ze pojawilo sie troche ironii u dziewczyn (u mnie tez)to chyba nie zbrodnia zwł jak sie poczytala o tym ze ktos cos gdzies przeczytal na kafeterii czy cukierni i sie mu udalo.
A tak wogole.Niech pierwsza rzuci kamieniem w druga ta co to kurde nigdy nikomu nie dojeVala.
Jak sobie dobrze przypominam kazda ma tu w pi333du za uszami!!! Swiete krowy cholera jasna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:13
krycha.stara, dorbie, ComeToMeBaby, Magdala, ania.g, moremi, Bursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jprdziu z małego gówna się szambo zrobiło.Ehh a kiedys był tu taki miły wątek....
Kurde bez jaj baby ale bywalo chyba znacznie mniej przyjemnie nie raz jak przychodzily tu rozne laski .A to ,ze pojawilo sie troche ironii u dziewczyn (u mnie tez)to chyba nie zbrodnia zwł jak sie poczytala o tym ze ktos cos gdzies przeczytal na kafeterii czy cukierni i sie mu udalo.
A tak wogole.Niech pierwsza rzuci kamieniem w druga ta co to kurde nigdy nikomu nie dojeVala.
Jak sobie dobrze przypominam kazda ma tu w pi333du za uszami!!! Swiete krowy cholera jasna!
na diecie jestemkrycha.stara, Magdala, Mega lubią tę wiadomość