X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tak to odebralam, ale polecialy na Ciebie inwektywy i zgloszenia i inne. Chociaz wiele z nas myslalo, jak Ty, to Ty zostalas ta zla. O to mi chodzilo.
    bo ja jestem do zadań specjalnych ;)

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dlaczego wypędzacie każda nową dziewczynę. Dajmy szansę każdemu.

krycha.stara, kapturnica, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, ania.g, SolarPolar, Dziobak, gosia7122, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Tak to odebralam, ale polecialy na Ciebie inwektywy i zgloszenia i inne. Chociaz wiele z nas myslalo, jak Ty, to Ty zostalas ta zla. O to mi chodzilo.
    ale te które mnie zgłosiły nie lubia mnie od zawsze, to był tylko kolejny pretekst....a ja im lubie dawac preteksty i obserwować jak sie im krocza pocom :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    myślisz że od tego nie zajdzie?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Stompasz po cienkim lodzie. Wlasnie ciegi zebralam za ten post... Ale choc, popijem ;-) bo mozem
    hahaha właśnie widzę :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e53f0792042.jpg

Widzę, ze temat się rozwinął. Osobiście stwierdzam, że dziewczyna pytała to dostała odpowiedź. Że metoda niemiarodajna i że tu biorą co dają. A ona wciąż swoje. Skoro już wyczytała te internety to na chu tu się pytała co my o tym myślimy. Jak się dowiedziała to teraz afera.

Heretyczka, krycha.stara, Magdala, BISCA, moremi, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie.mnie to
    mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa!

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:26 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 października 2015, 21:07

Heretyczka, krycha.stara, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja wam dam taki przykład: moja bratowa miała już córkę, chciała synka do kompletu a dostała bliźniaki: syna i córkę na dodatek niepodobnych do siebie ani krztyny!

a tak w ogóle to dzińdybry

iwcia77, krycha.stara, kapturnica, efcia, caffe, Bozia3, Magdala, BISCA, dorbie, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a gdzie najważniejsze O.o tunel
    to nie ta klinika
    ;)

efcia, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu sliniaki dla reniowego potomka :D

http://www.kiabi.it/set-3-bavaglini-spugna-neonato_P321659#C321658

efcia, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jprdziu z małego gówna się szambo zrobiło.Ehh a kiedys był tu taki miły wątek....

Kurde bez jaj baby ale bywalo chyba znacznie mniej przyjemnie nie raz jak przychodzily tu rozne laski .A to ,ze pojawilo sie troche ironii u dziewczyn (u mnie tez)to chyba nie zbrodnia zwł jak sie poczytala o tym ze ktos cos gdzies przeczytal na kafeterii czy cukierni i sie mu udalo.
    A tak wogole.Niech pierwsza rzuci kamieniem w druga ta co to kurde nigdy nikomu nie dojeVala.
    Jak sobie dobrze przypominam kazda ma tu w pi333du za uszami!!! Swiete krowy cholera jasna!
    sama napisałaś o tym wątku - jaki był kiedyś....ja osobiście mam już trochę po kokardkę atmosfery, jaka tu ostatnio panuje....każda nowa jest dziobana od razu - jakby tu same najmądrzejsze siedziały...a nie pamiętaja - jak same zaczynały przygodę z forum....mierzi mnie to -ale każdy ma prawo tu być - więc wypowiedziałam tylko swoją opinię - podobnie jak inne :)

Bursztyn, iwcia77, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    to ja wam dam taki przykład: moja bratowa miała już córkę, chciała synka do kompletu a dostała bliźniaki: syna i córkę na dodatek niepodobnych do siebie ani krztyny!

a tak w ogóle to dzińdybry
    No to juz dostala za duzo!!Kurde nie dosc ,ze dostala syna to i kolena corke.Podeslij ja tu to ja zlinczujemy!!!!

krycha.stara, Heretyczka, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    no własnie! niech ktoś inny przejmie palmę nowszeństwa :D

kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to juz dostala za duzo!!Kurde nie dosc ,ze dostala syna to i kolena corke.Podeslij ja tu to ja zlinczujemy!!!!
    chyba raczej na instruktora żeby opowiedział jak to się robi:P

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 października 2015, 21:07

krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Uwazaj, bo zostaniesz zgloszona! I wszystkie, ktore to polubia. No bo jak to, do linczu podjudzac?! Fstyt i chanba! :-P
    Pfff a mi dzis wszystko zwisa i powiewa kalafiorem. :-P

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    no własnie! niech ktoś inny przejmie palmę nowszeństwa :D
    ty sie nie wymondżaj bo o ile mnie pamieńć nie myli to cie testy przyjenciowe omineły

Magdala, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    przecież nikt jej nie wypędzał.
    toczyła się tu normalna, trochę ironiczna (dzięki Kapta) dyskusja.

to teraz na każdą nową, obojętnie co by tu nie pisała mamy dopieszczać żeby tylko nie uciekła w popłochu? każda z nas ma własne zdanie. a tu dyskusja była właśnie dość neutralna, powiedziałabym. Wcale nie agresywna.

krycha.stara, kapturnica, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pfff a mi dzis wszystko zwisa i powiewa kalafiorem. :-P

jednak zjadłaś kalafior ;D

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Przepraszam ale ja nigdy nie wysmiewalam sie z zadnej nowej dziewczyny, ktora chciala dolaczyc i sie czegos dowiedziec. Jedynym nieladnym moim zachowaniem byla uwag dot. Slubnej skukienki Komety. Nigdy nie lubilam takiego - jak okreslila Bozia - dziobania przez stare kwoki nowej kury. Uwazam to za prostackiej. Dziekuje za uwage albo i nie uwage.

dostaniesz medal od kiszczaka i pójdziesz do nieba

paszczakin lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ty sie nie wymondżaj bo o ile mnie pamieńć nie myli to cie testy przyjenciowe omineły
    wujek alzheimer odwiedził???? poczytaj w historii, miałąm abdejtowanom trudniejsza wersje :D

efcia, kapturnica, macduska, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11907 11908 11909 11910 11911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ