35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Tak to odebralam, ale polecialy na Ciebie inwektywy i zgloszenia i inne. Chociaz wiele z nas myslalo, jak Ty, to Ty zostalas ta zla. O to mi chodzilo.
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Stompasz po cienkim lodzie. Wlasnie ciegi zebralam za ten post... Ale choc, popijem
bo mozem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e53f0792042.jpg
Widzę, ze temat się rozwinął. Osobiście stwierdzam, że dziewczyna pytała to dostała odpowiedź. Że metoda niemiarodajna i że tu biorą co dają. A ona wciąż swoje. Skoro już wyczytała te internety to na chu tu się pytała co my o tym myślimy. Jak się dowiedziała to teraz afera.Heretyczka, krycha.stara, Magdala, BISCA, moremi, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie.mnie to
mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:26 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 22 października 2015, 21:07
Heretyczka, krycha.stara, efcia, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
to ja wam dam taki przykład: moja bratowa miała już córkę, chciała synka do kompletu a dostała bliźniaki: syna i córkę na dodatek niepodobnych do siebie ani krztyny!
a tak w ogóle to dzińdybryiwcia77, krycha.stara, kapturnica, efcia, caffe, Bozia3, Magdala, BISCA, dorbie, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kapturnica wrote:Jprdziu z małego gówna się szambo zrobiło.Ehh a kiedys był tu taki miły wątek....
Kurde bez jaj baby ale bywalo chyba znacznie mniej przyjemnie nie raz jak przychodzily tu rozne laski .A to ,ze pojawilo sie troche ironii u dziewczyn (u mnie tez)to chyba nie zbrodnia zwł jak sie poczytala o tym ze ktos cos gdzies przeczytal na kafeterii czy cukierni i sie mu udalo.
A tak wogole.Niech pierwsza rzuci kamieniem w druga ta co to kurde nigdy nikomu nie dojeVala.
Jak sobie dobrze przypominam kazda ma tu w pi333du za uszami!!! Swiete krowy cholera jasna!Bursztyn, iwcia77, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:to ja wam dam taki przykład: moja bratowa miała już córkę, chciała synka do kompletu a dostała bliźniaki: syna i córkę na dodatek niepodobnych do siebie ani krztyny!
a tak w ogóle to dzińdybrykrycha.stara, Heretyczka, Magdala lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dziewczyny, dlaczego wypędzacie każda nową dziewczynę. Dajmy szansę każdemu.
kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:No to juz dostala za duzo!!Kurde nie dosc ,ze dostala syna to i kolena corke.Podeslij ja tu to ja zlinczujemy!!!!
kapturnica lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczyny, dlaczego wypędzacie każda nową dziewczynę. Dajmy szansę każdemu.
toczyła się tu normalna, trochę ironiczna (dzięki Kapta) dyskusja.
to teraz na każdą nową, obojętnie co by tu nie pisała mamy dopieszczać żeby tylko nie uciekła w popłochu? każda z nas ma własne zdanie. a tu dyskusja była właśnie dość neutralna, powiedziałabym. Wcale nie agresywna.krycha.stara, kapturnica, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Przepraszam ale ja nigdy nie wysmiewalam sie z zadnej nowej dziewczyny, ktora chciala dolaczyc i sie czegos dowiedziec. Jedynym nieladnym moim zachowaniem byla uwag dot. Slubnej skukienki Komety. Nigdy nie lubilam takiego - jak okreslila Bozia - dziobania przez stare kwoki nowej kury. Uwazam to za prostackiej. Dziekuje za uwage albo i nie uwage.
dostaniesz medal od kiszczaka i pójdziesz do niebapaszczakin lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ty sie nie wymondżaj bo o ile mnie pamieńć nie myli to cie testy przyjenciowe omineły
efcia, kapturnica, macduska, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter