35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chyba po przejściu tego testa wydzielam jaki feromon i traktujom jak swojomkrycha.stara wrote:I do tego zyjesz i nie ucieklas! Alleluja! Nie zadziobaly Cie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:30
nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Dalas rade w tym kurniku nie dac sie zadeptac..A to juz plus.BeNdziesz na bank w ciązy za to.Zobaczysz!!!pierwiastka wrote:chyba po przejściu tego testa wydzielam jaki feromon i traktujom jak swojom

nick nieaktualny, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość

-
E
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 09:29
efcia, nick nieaktualny, kapturnica, pierwiastka, nick nieaktualny, caffe, Magdala, BISCA, nick nieaktualny, satori, moremi, Bursztyn, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jasne ,ze szczescie i to potrojne ale przy tym jaki zapier3ol.Chyba bym osiwiała z tego szczescia.Powaznie.SolarPolar wrote:Dziewczyna ktora uczy moje dziecko angielskiego opowiedziala mi historie swojej matki. Jej mama miala dwoch synow. W wieku 37 zaliczyla wpadke. Z wpadki wyszly trojaczki - blizniaczki jednojajowe i na dokladke chlopczyk . To sie nazywa szczescie!
nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-
w cionże akurat nie mam wontpliwościkapturnica wrote:Dalas rade w tym kurniku nie dac sie zadeptac..A to juz plus.BeNdziesz na bank w ciązy za to.Zobaczysz!!!
a że tu ponoć hurtem cionże chodzom to ciekawe ile Beates za sobą pociągnie?
nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Bozia3 wrote:jak już tak piszemy - to....komórka jajowa w każdym wieku żyje 12 godzin a zdolna do zapłodnienia jest około 6 godzin...i tu nie chodzi o komórkę jajową - a o plemniki - dziewczyńskie żyją dłużej i mogą przetrwać czekając na jajo ( i jego 6 godziń) a chłopięce - są szybsze - ale zdychają wcześniej....ot i cała filozofia...nie jest to przecież pewne zawsze i nikt normalny nie wierzy w to ślepo...jest to po prostu teoria, która może pomóc w planowaniu płci...
Ja to wiem tylko czekanie dozyje, nie dozyje jak dla mnie to hazard. Za duze ryzyko. Na watku 20+ pewnie by gralo i buczalo.
nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kapta na prezydenta!kapturnica wrote:Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia dopier3alaja wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie.Wkur3ia mnie to
I wkur3ia mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa!
Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Ale cos w tym jest .Miala transfer w dniu mojego porodu i co??I zaciONzona i obstawiam ze bedzie chlopakpierwiastka wrote:w cionże akurat nie mam wontpliwości
a że tu ponoć hurtem cionże chodzom to ciekawe ile Beates za sobą pociągnie? 
efcia, pierwiastka, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
no to właśnie widać, że nie byłas od zawsze....bo i caffe i reni i polar zareagowała -w zasadzie to najstarsza ekipa....one widocznie czują tę subtelną różnicę...kapturnica wrote:Akurat zle zrozumialas to o tym jaki byl kiedys watek bo to totalna ironia byla.Od zawsze (mojego zawsze a wiec od lipca tamtego roku)byly tu dymy .....A drazni mnie to ,ze nikt nic lasce tak naprawde zlego nie napisal a nagle wlaczylo sie zarowno u Ciebie jak i Renki ,ze ktos kogos dziobie.Bez presad ale ja nie widzialam zeby ktos ja wysmiewal czy wywalał stad.A Krycha od poczatku napisala o tym by nie brac wielu rzeczy na powaznie to sie do niej ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:41
caffe, Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
zgłoś to i poproś o zmianę moderatorakapturnica wrote:Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie. mnie to
I mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa!
-
Tylko Bozia czemu czujecie/czuja ta różnice akurat dzis ?? A jak wchodziły pewne panie to nie czuły.Wyłaczam Polara bo ona jak napisała nidy nikomu nic.Bozia3 wrote:no to właśnie widać, że nie byłas od zawsze....bo i caffe i reni i polar zareagowała -w zasadzie to najstarsza ekipa....one widocznie czują tę subtelną różnicę...
Tym bardziej tego nie rozumiem,ze zadna nic złego nowej nie napisała.
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

-
nie wiem...w moim przypadku zareagowałam - bo dla mnie już za dużo tego....nazbierało się...a inne to nie wiem...kapturnica wrote:Tylko Bozia czemu czujecie/czuja ta różnice akurat dzis ?? A jak wchodziły pewne panie to nie czuły.Wyłaczam Polara bo ona jak napisała nidy nikomu nic.
Tym bardziej tego nie rozumiem,ze zadna nic złego nowej nie napisała.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość