35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:I do tego zyjesz i nie ucieklas! Alleluja! Nie zadziobaly Cie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:30
krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:chyba po przejściu tego testa wydzielam jaki feromon i traktujom jak swojom
krycha.stara, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dziewczyna ktora uczy moje dziecko angielskiego opowiedziala mi historie swojej matki. Jej mama miala dwoch synow. W wieku 37 zaliczyla wpadke. Z wpadki wyszly trojaczki - blizniaczki jednojajowe i na dokladke chlopczyk . To sie nazywa szczescie!
krycha.stara, SolarPolar, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dalas rade w tym kurniku nie dac sie zadeptac..A to juz plus.BeNdziesz na bank w ciązy za to.Zobaczysz!!!
a że tu ponoć hurtem cionże chodzom to ciekawe ile Beates za sobą pociągnie?
krycha.stara, kapturnica, BISCA, moremi, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bozia3 wrote:jak już tak piszemy - to....komórka jajowa w każdym wieku żyje 12 godzin a zdolna do zapłodnienia jest około 6 godzin...i tu nie chodzi o komórkę jajową - a o plemniki - dziewczyńskie żyją dłużej i mogą przetrwać czekając na jajo ( i jego 6 godziń) a chłopięce - są szybsze - ale zdychają wcześniej....ot i cała filozofia...nie jest to przecież pewne zawsze i nikt normalny nie wierzy w to ślepo...jest to po prostu teoria, która może pomóc w planowaniu płci...
Ja to wiem tylko czekanie dozyje, nie dozyje jak dla mnie to hazard. Za duze ryzyko. Na watku 20+ pewnie by gralo i buczalo.krycha.stara, kapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia dopier3alaja wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie.Wkur3ia mnie to
I wkur3ia mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa!Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:w cionże akurat nie mam wontpliwości
a że tu ponoć hurtem cionże chodzom to ciekawe ile Beates za sobą pociągnie?
efcia, pierwiastka, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Akurat zle zrozumialas to o tym jaki byl kiedys watek bo to totalna ironia byla.Od zawsze (mojego zawsze a wiec od lipca tamtego roku)byly tu dymy .....A drazni mnie to ,ze nikt nic lasce tak naprawde zlego nie napisal a nagle wlaczylo sie zarowno u Ciebie jak i Renki ,ze ktos kogos dziobie.Bez presad ale ja nie widzialam zeby ktos ja wysmiewal czy wywalał stad.A Krycha od poczatku napisala o tym by nie brac wielu rzeczy na powaznie to sie do niej ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 16:41
caffe, Bursztyn, Reni, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo to chyba zalezy od nastroju.Jednego dnia wszystkie wszytstkim dookola , nie wylaczajac łażenia na innych watkach i jest gitara.Podsmiechujki z byle czego, malo tu tego bylo ?A innego dnia nagle powaga i obrona ucisnionych bo sie kogos dziobie. mnie to
I mnie to ,ze na innych watkach klną i nikt nie moderuje a u nas nadgorliwosc i moderowane sa przeklenstwa! -
Bozia3 wrote:no to właśnie widać, że nie byłas od zawsze....bo i caffe i reni i polar zareagowała -w zasadzie to najstarsza ekipa....one widocznie czują tę subtelną różnicę...
Tym bardziej tego nie rozumiem,ze zadna nic złego nowej nie napisała.krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tylko Bozia czemu czujecie/czuja ta różnice akurat dzis ?? A jak wchodziły pewne panie to nie czuły.Wyłaczam Polara bo ona jak napisała nidy nikomu nic.
Tym bardziej tego nie rozumiem,ze zadna nic złego nowej nie napisała.Magda* lubi tę wiadomość