35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Ty wiesz moze tak byc.
Ile ja sie nakluje i nalykam w tym cyklu...a to moze dupa z tego byc.
Ide po malego.
Potem na podglad.
Wrazenie pozostawiam mile mam nadzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 18:06
-
Hmm...jakby to powiedziec....dlugo tutaj juz tkwie, zdecydowanie za dlugo, nastalam na tym forum najasniejszym jeszcze przed Bozia i Renkiem, i pewna subtelna rozznice o ktorej wspomniala Caffe zauwazylam...
Faktycznie, pojawila sie wyzej wymieniona tendencja. Moze to dlatego ze wiele osob jest juz tutajdlugo i dosc dobrze sie zna, rowniez prywatnie, wytworzylo sie cos w rodzju eksluzywnego klubu gdzie nie kazdy ma wstep. Stale bywalczynie maja tez duza wiedze, a nowe nie zawsze...sama pamietam ze kiedy tutaj sie pojawilam po raz pierwszy to gowno wiedzialam, nawet nazwa Clo byla jakims tajemniczym szyfrem...
W sumie fajnie jest we wlasnym towarzystwie- sama nie lubie tlumowale czasem cos swiezego by sie przydalo, nie tylko na zab
ania.g, macduska, BISCA, pierwiastka, Reni, iwcia77, Bozia3, Heretyczka, Mega, efcia, gosia7122, Magda*, Luna76, malgos741, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość
-
A moim skromnym zdaniem... A nie, ja nie mam skromnego zdania. Żądam słoneczka! Czy naprawdę nikt nie zauważył jaka jestem ostatnio milutka?
Spokój!!!BISCA, kapturnica, Bozia3, Mega, efcia, paszczakin, sandra80, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dzień dobry bardzo deszczowy.
Mega - rozumiem Twój strach. Wracaj do nas.
Kkisiek - jak plecy?
Resztę pozdrawiam i życzę miłego dnia.BISCA, pierwiastka, macduska, beates, kkisia, Bozia3, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, malgos741, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Czesc, jestem Kazimiera, mam 40 lat i dwie dorosle corki. Jedna wlasnie zaszla w ciaze, wiec i we mnie obudzil sie na nowo instynkt macierzynski. Tym razem chcialabym miec syna. Staramy sie z mezem juz jeden miesiac, powoli zaczyna mnie dobijac to czekanie. Co robic? Pomocy!
P.S. Czytalam na innym forum, ze siekiera pod poduszka pomaga, ale maz sie skarzyl ostatnio, ze go w lokiec pije. Jestem zrozpaczona!kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
Waci Wacia
lista dostałam
dzięki dzięki pienkniaste, a najlepszy szopu..mam rozumieć, że sama własnymi witkami go zrobiłaś?
tylko óhy mu się odłamały temu szopu
to już drugi raz na moje poczcie, jak przynoszą mi naruszone magnesy qrewska mać
jutro przyczaję się z kuszą za jakąś choinką i wymierzę karę listonoszowi!BISCA, kkisia, Dziobak, Simba, Mega, efcia, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A mnie nawet nikt nie zapyta jak czuje sie w 7 dniu mojej pierwszej ciazy....
Coz, troche sie niepokoje bo juz mam zachcianki a myslalam ze pojawia sie dopiero gdzies tak w okolicach 12 dnia....
Chce mi sie nowej sukienki...
No, i jeszcze kapusty kiszonej
Wiec zakupilam- ta ostatnia.kkisia, BISCA, Bozia3, beates, Dziobak, Aasiula, ania.g, Reni, pierwiastka, Simba, Mega, efcia, gosia7122, macduska, Magda*, malgos741, SolarPolar, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:A mnie nawet nikt nie zapyta jak czuje sie w 7 dniu mojej pierwszej ciazy....
Coz, troche sie niepokoje bo juz mam zachcianki a myslalam ze pojawia sie dopiero gdzies tak w okolicach 12 dnia....
Wiec zakupilam- ta ostatnia.
A czy znamy juz plec ? Bo nie wiem czy bede forumowa ciocia czy wujkiemBozia3, Bursztyn, Aasiula, Simba, efcia, Magda*, SolarPolar, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A mnie nawet nikt nie zapyta jak czuje sie w 7 dniu mojej pierwszej ciazy....
Wiec zakupilam- ta ostatnia.BISCA, Bursztyn, Simba, Mega, efcia, gosia7122, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Nie, no jeszcze za wczesnie...
dowiem sie pewnie za jakies 5 dni
Za 5 dni ?!?
Idz do gina z dobrym sprzetem. Jutro
Mam nadzieje ze wykrakamy tego Natanka tym razem
Bursztyn, Aasiula, Mega, efcia, Simba, sandra80 lubią tę wiadomość