35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Waci Wacia
lista dostałam
dzięki dzięki pienkniaste, a najlepszy szopu..mam rozumieć, że sama własnymi witkami go zrobiłaś?
tylko óhy mu się odłamały temu szopu
to już drugi raz na moje poczcie, jak przynoszą mi naruszone magnesy qrewska mać
jutro przyczaję się z kuszą za jakąś choinką i wymierzę karę listonoszowi!
Fajnie, że się podobały.
Poznałaś, że szop? Lepiony dwa razy bo prototyp niestety spalił się w piekarniku.
u mnie nigdy nic nie wiadomo....
Óchy przylepisz? Czy będzie ułomny?BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my z Waciakiem właśnie świętujemy 15 urodziny Pierworodnego.
Wydaje si, że to tak niedawno go przywiozłam w foteliku a tu już taki facet wyrósł. Miło patrzeć jak z chłopca zmienia się w fajnego, wrażliwego i odpowiedzialnego mężczyznę.
To było i jest warte każdego poświęcenia, bólu, nieprzespanych nocy. Wszystkiego.BISCA, Simba, ComeToMeBaby, Magda*, kkisia, Reni, Bozia3, Dziobak, Aasiula, Bursztyn, Mega, Heretyczka, malgos741, moremi, anna maria, paszczakin, SolarPolar, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn mam dla Ciebie definicję wegetarian sprzed stu lat...ale ciężko mi teraz tu umieścić bo kąpię Kajtka. Potem postaram się wrzucić
ja mam cos takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01b4b6bb74d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 21:19
macduska, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Dziobak, Bursztyn, Mega, Heretyczka, paszczakin, SolarPolar, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Doszły????
Fajnie, że się podobały.
Poznałaś, że szop? Lepiony dwa razy bo prototyp niestety spalił się w piekarniku.
u mnie nigdy nic nie wiadomo....
Óchy przylepisz? Czy będzie ułomny?
muszę się pochwalić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f905aaa4a2.jpg
teraz już twixy muszą byćkkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, Simba, Bursztyn, beates, efcia, Mega, gosia7122, Heretyczka, malgos741, moremi, peppapig, Niuta, paszczakin, SolarPolar, BISCA, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:muszę się pochwalić
teraz już twixy muszą być
o kurczę- Reni, ty jak Zorro!z twixami... no naprawdę. Teraz się nie wymigasz. I ócha przyklejone. No- fajne to
Tylko nie wiem czy ci pasujom te twixy bo to półokrągłe odciśnięcie poniżej nosa sugeruje posmutniałą minę... Nie martw się- pomożemy! Jakby co to znajdą się chętne na przygarnięcie
Wacia- szacun. Napracowałaś sięFajne.
kkisia, Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o kurczę- Reni, ty jak Zorro!
z twixami... no naprawdę. Teraz się nie wymigasz. I ócha przyklejone. No- fajne to
Tylko nie wiem czy ci pasujom te twixy bo to półokrągłe odciśnięcie poniżej nosa sugeruje posmutniałą minę... Nie martw się- pomożemy! Jakby co to znajdą się chętne na przygarnięcie
Wacia- szacun. Napracowałaś sięFajne.
pół okrągłe - bo weź wycieraj podwójne sraczki
armagjedonkkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A my z Waciakiem właśnie świętujemy 15 urodziny Pierworodnego.
Wydaje si, że to tak niedawno go przywiozłam w foteliku a tu już taki facet wyrósł. Miło patrzeć jak z chłopca zmienia się w fajnego, wrażliwego i odpowiedzialnego mężczyznę.
To było i jest warte każdego poświęcenia, bólu, nieprzespanych nocy. Wszystkiego.
100 lat dla mlodego!kkisia, macduska, Bozia3, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:muszę się pochwalić
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f905aaa4a2.jpg
teraz już twixy muszą być
Wacia, pikny naprawde!kkisia, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
óhy już są
jak zdejmie maskę wygląda jak ja po przebudzeniu
dzieciaki szopiaki to chłopak i dziewczynka - i wszyscy zadowolenimacduska, Bozia3, kkisia, Dziobak, Bursztyn, efcia, Mega, SolarPolar, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny