35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Mysza, fajne zdjęcia. A to trzecie- baaardzo fajne
I ostrość dobrze złapana. I poza. Naprawdę fajne.
Dziękuję, ale to nie moja zasługa. To chrzestny - pasjonat fotografik. Ten sam, który robił nam zdjęcia ślubne.Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale Reniek, jakie zagniezdzenie?! Przecieciez to juz dawno temu! Ja jestem juz w 6 dniu ciazy!!!
ale nie przeszkadzaj sobie - ja przy jednej i drugiej ciąży - miałam akurat podczas zagnieżdżania ciąg imprez - za pierwszym razem huczne wesele, a za drugim święta i sylwek..także ten...śmiało...
Ja dziś jestem po grzańcu galicyjskim..słodka franca, ale ciepła mniam mniam...ciepło mi jakoś w środku...Bursztyn, Mega, efcia, iwcia77, malgos741, SolarPolar, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze zabiore glos, bo cos mizernie dzis ma forum
Bylismy dzis na kolejnych dzieciecych spiewankach w kosciele. I kolejny raz rozplywam sie w zachwycie nad instytucja kosciola protestanckiego ( ewangelicko-augsburskiego ). Za kazdym razem, kiedy widze, jak dzieciaki bawia sie w glownej nawie kosciola, ustawiaja tor przeszkod, skacza na pilkach, jezdza samochodzikami i buduja z klockow, to wyobrazam sobie miny katolikow. Moherowe babcie, ktore siedza w kosciele o kazdej porze dnia i nocy pewnie by umarly widzac smiejace sie glosno i biegajace dzieci. Eh..
Ale ale...
Dziecie moje mialo dzis totalnie wylane na spiewanki, bo chcialo koniecznie wejsc po schodach na ambone. Darl pysk i sie miotal, robil mostek jak bralam na rece, uspokoil sie dopiero, jak zostaly rozlozone kosze z zabawkami. No i owoce na koncu zatkaly mu dziob i byl wzgledny spokoj.
Juz nie moge sie doczekac kolejnych spiewanek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:23
efcia, Bozia3, kkisia, Bursztyn, macduska, Mega, iwcia77, Magda*, moremi, SolarPolar, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dopiero się zagnieżdża...
ale nie przeszkadzaj sobie - ja przy jednej i drugiej ciąży - miałam akurat podczas zagnieżdżania ciąg imprez - za pierwszym razem huczne wesele, a za drugim święta i sylwek..także ten...śmiało...
Ja dziś jestem po grzańcu galicyjskim..słodka franca, ale ciepła mniam mniam...ciepło mi jakoś w środku...
a grzanca zazdroszcze, bo w Krakowie to smakuje (naj)lepiejBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:e, to taki zarcik byl, doprecyzuje zanim pomysla ze mi calkiem palma odbila
a grzanca zazdroszcze, bo w Krakowie to smakuje (naj)lepiejuderzymy w miasto na pół nocy...
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Darl pysk i sie miotal, robil mostek jak bralam na rece, ..
moim zdaniem szatan przez niego przemawiałDziobak, Bursztyn, Bozia3, Mega, efcia, kkisia, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
a co ku^$@! Jakas @ nie bedzie nam mowic co mamy K&^$£a robic!
Je&£%*c to! Trza' swoje robic! I pie&%$*@^ic reszte! Ku^&£a !Reni, Bozia3, Aasiula, iwcia77, Mega, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Wacia - wszystkiego naj dla syna...choć ja jestem zwolennikiem teorii, że urodziny dziecka powinna obchodzić matka...bo to Ty sapałaś w męczarniach 15 lat temu...
tez zawsze w ten sposob myślę, przy kazdych urodzinach córci wspominamy moj poródBozia3, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość