35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywychlałam całą butle wina bio
........
........
ugotowałam Tupciowi zupke na babcinym kawałku kogucika , pierwszy raz dołączyłam bakłażana i pierwszy raz amarantus...pozostały skład zupki: brokuł, kawałek indyka, marchew. ziemniaki, kasza quinoa, odrobine soli himalaskiej, odrobine mielonego kminku co by go gazy nie męczyły...i ta małą jędza jeszcze wybrzydza....
mówi mamamam, łała. babla
prawie siedzi...Bozia3, Dziobak, iwcia77, efcia, Magda*, anna maria, Mega, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a co ku^$@! Jakas @ nie bedzie nam mowic co mamy K&^$£a robic!
Je&£%*c to! Trza' swoje robic! I pie&%$*@^ic reszte! Ku^&£a !Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Wacia - wszystkiego naj dla syna...choć ja jestem zwolennikiem teorii, że urodziny dziecka powinna obchodzić matka...bo to Ty sapałaś w męczarniach 15 lat temu...
Bursztyn, macduska, efcia, Bozia3, anna maria, kkisia, Simba, BISCA, caffe, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Was nadrobić dziś to jakaś masakra
Mysza Wojtuś super chłopak
Reni wpisz datę do planu zajęć 26.10 na podgląd
A ja dziś po pracy poszłam na kolację z moim na sajgonki mniamiwcia77, Bozia3, Magda*, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pamiętam jak niedawno Cafe była w ciąży a tu już taki duzy dzieciak...
iwcia77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydorbie wrote:Celowałaś w córkę? Ale masz juz jedną, wystarczy ci
A kto jeszcze chciał córkę?
Chyba Magda*
....ale gdy dowiedziałam sie ze to chłopak to mnie przerazenie dopadło
bo w sumie wychowanie dziewczynki jest mi znajome i bliskie,wiem co i jak
a wychowanie chlopca to niezłe wyzwanie ,a po za tym ja tak jak Reni-jajka,stulejka to też przerażalo
ale teraz utrzymanie higieny chłopca wydaje mi się łatwiejsze niż u dziewczynkiiwcia77, anna maria, Mega, SolarPolar, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kkisia - trzymam co sie da
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Młodego Waciaka
Na zdjecia Wojtka sie załapałam, przystojniacha z niego
Malgos za ciebie tez kciuki mocno zaciskam
Miałam dzisiaj problem ze wstaniem, łóżko, poduszka i kołdra zrobiły na mnie zamach i nie chciały wypuścićw ostatniej chwili sie uwolnilam
coś czuje, ze kawa dzisiaj bedzie potrzebna nie raz...
Mierze Młodej cisnienie w domu, przy pierwszym pomiarze było ok, za to akcja serca 111 uderzeń na minutę, jak jej mierzyłam drugi raz to cisnienie było 97/90 i akcja serca 87....zobaczymy dzisiaj...
Miłego, dzisiaj piątunio!macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Simba, efcia, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość