X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaraz nadrobię, ale widzę już, że Kisia betę robi, więc ja zaciskam kciuki a moja obolała Grażka kegle i obie jesteśmy z Tobom :)

Sabina, kkisia, malgos741, efcia, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :-)

Sandra, dzielna jesteś :-)
    Aasiula, nie martw się na przyszłość

Siedzę w robocie i już mi się nie chce, a przede mną jeszcze 6 godzin, później jeżdzenie do domu, na trening chłopaków i w domu będę ok 20.30. Masakra. Mam dość
    Jutro dyżur 24 godz, ale juz przedostatnia doba, następny 1.11.
    Mój mąż ciągnie teraz popołudniówki 14-22 przez 7 dni, dlatego tak mam dosyć, on też

Sabina, Aasiula, efcia, macduska, sandra80, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia, trzymam kciuki <3

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, ale jaja. Opis pierwsza klasa. Wyobrażam sobie tą zawrotkę na pięcie. Sama bym tak zareagowała :-D dobrze że już po i że ostatecznie udało się przepchać. U mnie się nie udało a z bólu o mało nie zemdlałam.

Kkisia - trzymam kciuki. O której będzie raport?

A Małgoś, co ty dziewczyno dzisiaj masz za dzień? Na podgląd idziesz, tak? Bo już się pogubiłam.

Aasiula <3

No, a ja piję kawę. Dziś dzwonię do kliniki w sprawie badania plemniorów i do tego ewentualnie przełożenia godziny wizyty, no zobaczymy. W każdym razie mam dziś pracowity dzień, a m nie będzie mnie w domu rozpraszać bo ma dziś służbę, a prosto po pracy jutro jedzie na uczelnię i zajęcia ma do 21. Ciekawe czy wytrwa tam do końca ;-) i w niedzielę powtórka. No to mam 3 dni, które mogę poświęcić na pracę.

I nius wczorajszego wieczora: m się zainteresował kiedy te jego wyniki będą. Mówię, że jeden powinien już być, drugi w poniedziałek, trzeci w środę. A może już jakiś jest wcześniej. To co, sprawdzamy? Zalogował się i... Są dwa z trzech. Azf - mutacji nie stwierdzono, kariotyp prawidłowy. Jeeeheee! :-D Potwierdziłam mu, że to super, wszystko gra i buczy, ależ mi się ucieszył. Normalnie szczęśliwy się zrobił... Fajnie, zeszło trochę z niego. Jeszcze czekamy na CFTR - na mukowiscydozę.

Sabina, kkisia, pierwiastka, Simba, malgos741, kapturnica, Aasiula, paszczakin, efcia, macduska, gretka, BISCA, Bursztyn, moremi, Bozia3, sandra80, Magdala, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hehe ,nie spoko :)
    Nawet cale Trojmiasto moze się gapic , byle pomoglo :)
    Nie zapomnij nam filmiku wrzucić ;)

kkisia, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, macduska, sandra80 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, opis genialny :) ja mnie to kiedyś bedzie czekało to zapamiętam żeby zęby zaciskać i uprzedzić wszystkich lojalnie że nogi robiom hołubce bezwarunkowo :)
    lifciam

kkisia, kapturnica, Aasiula, efcia, dorbie, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew oddana
    Teraz czekanie na wynik :)

malgos741, pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, efcia, Sabina, dorbie, Simba, gretka, BISCA, caffe, moremi, sandra80, krycha.stara, satori, beates, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hehe ,nie spoko :)
    Nawet cale Trojmiasto moze się gapic , byle pomoglo :)
    No no, odważnie... Ty wiesz jak ci wszyscy ludzie by się przepychali żeby coś zobaczyć?! Ja pierdziu, wyobraziłam to sobie... Leży Aasiula na fotelu, odgrodzona od widowni barierkami, ochroniarze pilnujący żeby cię podekscytowany tłum nie zgniótł, w sali tłumy, na korytarzach tłumy, przed budynkiem tłumy. Telebimy i reporter komentujący sytuację na żywo... ;-)

No, nie ma to jak dobre hsg. Życzę obustronnej drożności :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 09:09

kapturnica, Aasiula, efcia, Sabina, macduska, dorbie, BISCA, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kkisia trzymam kciuki za piękną betę :) ma być dobrze :)
    Małgoś A jak Ty się czujesz?♡

Wiecie. Wypiłem wczoraj półtora piwa i mam takiego kaca,za chyba zaraz umrę :(
    Na razie normalnie tylko cycki mnie bolą ;)

ComeToMeBaby, efcia, Sabina, dorbie, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa ja dziś nic nie mam oprócz pracy ;) za to w poniedziałek podgląd po iui ;)

ComeToMeBaby, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • efcia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo :-)

Sandra brawo ty, a opis pierwsza klasa :-)

Kkisia <3 <3 dwa serduszka za twixy

Milego :-)

kkisia, Sabina, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Ja wierzę w to, że jak raz pomogło, to i drugi pomoże, czasem nawet jak jajowody drożne, to są jakieś mikrozrosty, które kontrast przepcha. Obawiałam się o ten lewy jajowód bo w opisie laparo mam, że jest w zroście z jajnikiem. Całe szczęście po kilku próbach kontrast przepłynął swobodnie. Rób Asiula to badanie jak najszybciej :)
    Robie robie w Invicta ale ja ze znieczuleniem wybrałam,raz juz mialam i wylam jak bobr ,wiec teraz wole nie cierpiec

malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, dorbie, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem! zostawic Was na jeden dzien i od razu

55c359c6210a5f61fcc771c7e260cc22.gif

Zdjec kurde nie widzialam, tylko sznyty po nich :(

Kisiolcu, trzymam kciuki za wyniki.
    Sndra, malo nie polalam sie przy opisie hsg- jak kapta napisala- jak bym tam byla ;)
    Dzieciom urodzinowym wszytkiego naj- Duska, jestes na cenzurowanym, bo prawie przez Ciebie przecieklam, jak tak ladnie napisalas o swoim synu. Nie bylo ostrzezenia!

No i szop piekny z twixami ;) Reni, terz to juz ne masz wyjscia, musisz sie dostosowac. Ciekawe tylko czy nie beda sie na Ciebie dziwnie paczec, jak bedziesz rodzic w masce Zorro ;)

kkisia, pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, macduska, dorbie, Aasiula, Simba, BISCA, moremi, Bozia3, sandra80, Magdala, krycha.stara, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Sandra, ale jaja. Opis pierwsza klasa. Wyobrażam sobie tą zawrotkę na pięcie. Sama bym tak zareagowała :-D dobrze że już po i że ostatecznie udało się przepchać. U mnie się nie udało a z bólu o mało nie zemdlałam.

Kkisia - trzymam kciuki. O której będzie raport?

A Małgoś, co ty dziewczyno dzisiaj masz za dzień? Na podgląd idziesz, tak? Bo już się pogubiłam.

Aasiula <3

No, a ja piję kawę. Dziś dzwonię do kliniki w sprawie badania plemniorów i do tego ewentualnie przełożenia godziny wizyty, no zobaczymy. W każdym razie mam dziś pracowity dzień, a m nie będzie mnie w domu rozpraszać bo ma dziś służbę, a prosto po pracy jutro jedzie na uczelnię i zajęcia ma do 21. Ciekawe czy wytrwa tam do końca ;-) i w niedzielę powtórka. No to mam 3 dni, które mogę poświęcić na pracę.

I nius wczorajszego wieczora: m się zainteresował kiedy te jego wyniki będą. Mówię, że jeden powinien już być, drugi w poniedziałek, trzeci w środę. A może już jakiś jest wcześniej. To co, sprawdzamy? Zalogował się i... Są dwa z trzech. Azf - mutacji nie stwierdzono, kariotyp prawidłowy. Jeeeheee! :-D Potwierdziłam mu, że to super, wszystko gra i buczy, ależ mi się ucieszył. Normalnie szczęśliwy się zrobił... Fajnie, zeszło trochę z niego. Jeszcze czekamy na CFTR - na mukowiscydozę.
    Kometa to wspaniala wiadomosc !!! <3

kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Kometa ja dziś nic nie mam oprócz pracy ;) za to w poniedziałek podgląd po iui ;)
    No właśnie podgląd kojarzylam. No, dobra, czyli poniedziałek. A samopoczucie ok? :-) trzymam kciuki!

malgos741, sandra80 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie zapomnij nam filmiku wrzucić ;)
    mufiszszsz masz :) hehehehe

ComeToMeBaby, efcia, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No no, odważnie... Ty wiesz jak ci wszyscy ludzie by się przepychali żeby coś zobaczyć?! Ja pierdziu, wyobraziłam to sobie... Leży Aasiula na fotelu, odgrodzona od widowni barierkami, ochroniarze pilnujący żeby cię podekscytowany tłum nie zgniótł, w sali tłumy, na korytarzach tłumy, przed budynkiem tłumy. Telebimy i reporter komentujący sytuację na żywo... ;-)

No, nie ma to jak dobre hsg. Życzę obustronnej drożności :-D
    Wariatka :)

ComeToMeBaby, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Krew oddana
    Teraz czekanie na wynik :)
    Kisiel to czekamy <3

malgos741, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, sandra80 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zwłaszcza tego jednego <3

ComeToMeBaby, sandra80 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kisiel to czekamy <3

Na zawał zejde ;)
    Maila będę co 5 minut sprawdzać ;)

efcia, pierwiastka, Aasiula, Sabina, dorbie, BISCA, Bozia3, sandra80, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 11917 11918 11919 11920 11921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ