35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zaraz nadrobię, ale widzę już, że Kisia betę robi, więc ja zaciskam kciuki a moja obolała Grażka kegle i obie jesteśmy z Tobom
Sabina, kkisia, malgos741, efcia, macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was
Sandra, dzielna jesteś
Aasiula, nie martw się na przyszłość
Siedzę w robocie i już mi się nie chce, a przede mną jeszcze 6 godzin, później jeżdzenie do domu, na trening chłopaków i w domu będę ok 20.30. Masakra. Mam dość
Jutro dyżur 24 godz, ale juz przedostatnia doba, następny 1.11.
Mój mąż ciągnie teraz popołudniówki 14-22 przez 7 dni, dlatego tak mam dosyć, on teżSabina, Aasiula, efcia, macduska, sandra80, Dziobak, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, ale jaja. Opis pierwsza klasa. Wyobrażam sobie tą zawrotkę na pięcie. Sama bym tak zareagowała
dobrze że już po i że ostatecznie udało się przepchać. U mnie się nie udało a z bólu o mało nie zemdlałam.
Kkisia - trzymam kciuki. O której będzie raport?
A Małgoś, co ty dziewczyno dzisiaj masz za dzień? Na podgląd idziesz, tak? Bo już się pogubiłam.
Aasiula
No, a ja piję kawę. Dziś dzwonię do kliniki w sprawie badania plemniorów i do tego ewentualnie przełożenia godziny wizyty, no zobaczymy. W każdym razie mam dziś pracowity dzień, a m nie będzie mnie w domu rozpraszać bo ma dziś służbę, a prosto po pracy jutro jedzie na uczelnię i zajęcia ma do 21. Ciekawe czy wytrwa tam do końcai w niedzielę powtórka. No to mam 3 dni, które mogę poświęcić na pracę.
I nius wczorajszego wieczora: m się zainteresował kiedy te jego wyniki będą. Mówię, że jeden powinien już być, drugi w poniedziałek, trzeci w środę. A może już jakiś jest wcześniej. To co, sprawdzamy? Zalogował się i... Są dwa z trzech. Azf - mutacji nie stwierdzono, kariotyp prawidłowy. Jeeeheee!Potwierdziłam mu, że to super, wszystko gra i buczy, ależ mi się ucieszył. Normalnie szczęśliwy się zrobił... Fajnie, zeszło trochę z niego. Jeszcze czekamy na CFTR - na mukowiscydozę.
Sabina, kkisia, pierwiastka, Simba, malgos741, kapturnica, Aasiula, paszczakin, efcia, macduska, gretka, BISCA, Bursztyn, moremi, Bozia3, sandra80, Magdala, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandra, opis genialny
ja mnie to kiedyś bedzie czekało to zapamiętam żeby zęby zaciskać i uprzedzić wszystkich lojalnie że nogi robiom hołubce bezwarunkowo
lifciamkkisia, kapturnica, Aasiula, efcia, dorbie, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Hehe ,nie spoko
Nawet cale Trojmiasto moze się gapic , byle pomoglo
No, nie ma to jak dobre hsg. Życzę obustronnej drożnościWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 09:09
kapturnica, Aasiula, efcia, Sabina, macduska, dorbie, BISCA, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kkisia trzymam kciuki za piękną betę
ma być dobrze
Małgoś A jak Ty się czujesz?♡
Wiecie. Wypiłem wczoraj półtora piwa i mam takiego kaca,za chyba zaraz umrę
ComeToMeBaby, efcia, Sabina, dorbie, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kometa ja dziś nic nie mam oprócz pracy
za to w poniedziałek podgląd po iui
ComeToMeBaby, Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
sandra80 wrote:Ja wierzę w to, że jak raz pomogło, to i drugi pomoże, czasem nawet jak jajowody drożne, to są jakieś mikrozrosty, które kontrast przepcha. Obawiałam się o ten lewy jajowód bo w opisie laparo mam, że jest w zroście z jajnikiem. Całe szczęście po kilku próbach kontrast przepłynął swobodnie. Rób Asiula to badanie jak najszybciej
malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, dorbie, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
jestem! zostawic Was na jeden dzien i od razu
Zdjec kurde nie widzialam, tylko sznyty po nich
Kisiolcu, trzymam kciuki za wyniki.
Sndra, malo nie polalam sie przy opisie hsg- jak kapta napisala- jak bym tam byla
Dzieciom urodzinowym wszytkiego naj- Duska, jestes na cenzurowanym, bo prawie przez Ciebie przecieklam, jak tak ladnie napisalas o swoim synu. Nie bylo ostrzezenia!
No i szop piekny z twixamiReni, terz to juz ne masz wyjscia, musisz sie dostosowac. Ciekawe tylko czy nie beda sie na Ciebie dziwnie paczec, jak bedziesz rodzic w masce Zorro
kkisia, pierwiastka, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Sabina, macduska, dorbie, Aasiula, Simba, BISCA, moremi, Bozia3, sandra80, Magdala, krycha.stara, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sandra, ale jaja. Opis pierwsza klasa. Wyobrażam sobie tą zawrotkę na pięcie. Sama bym tak zareagowała
dobrze że już po i że ostatecznie udało się przepchać. U mnie się nie udało a z bólu o mało nie zemdlałam.
Kkisia - trzymam kciuki. O której będzie raport?
A Małgoś, co ty dziewczyno dzisiaj masz za dzień? Na podgląd idziesz, tak? Bo już się pogubiłam.
Aasiula
No, a ja piję kawę. Dziś dzwonię do kliniki w sprawie badania plemniorów i do tego ewentualnie przełożenia godziny wizyty, no zobaczymy. W każdym razie mam dziś pracowity dzień, a m nie będzie mnie w domu rozpraszać bo ma dziś służbę, a prosto po pracy jutro jedzie na uczelnię i zajęcia ma do 21. Ciekawe czy wytrwa tam do końcai w niedzielę powtórka. No to mam 3 dni, które mogę poświęcić na pracę.
I nius wczorajszego wieczora: m się zainteresował kiedy te jego wyniki będą. Mówię, że jeden powinien już być, drugi w poniedziałek, trzeci w środę. A może już jakiś jest wcześniej. To co, sprawdzamy? Zalogował się i... Są dwa z trzech. Azf - mutacji nie stwierdzono, kariotyp prawidłowy. Jeeeheee!Potwierdziłam mu, że to super, wszystko gra i buczy, ależ mi się ucieszył. Normalnie szczęśliwy się zrobił... Fajnie, zeszło trochę z niego. Jeszcze czekamy na CFTR - na mukowiscydozę.
kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kometa ja dziś nic nie mam oprócz pracy
za to w poniedziałek podgląd po iui
trzymam kciuki!
malgos741, sandra80 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No no, odważnie... Ty wiesz jak ci wszyscy ludzie by się przepychali żeby coś zobaczyć?! Ja pierdziu, wyobraziłam to sobie... Leży Aasiula na fotelu, odgrodzona od widowni barierkami, ochroniarze pilnujący żeby cię podekscytowany tłum nie zgniótł, w sali tłumy, na korytarzach tłumy, przed budynkiem tłumy. Telebimy i reporter komentujący sytuację na żywo...
No, nie ma to jak dobre hsg. Życzę obustronnej drożnościComeToMeBaby, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
Mała Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zwłaszcza tego jednego
ComeToMeBaby, sandra80 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny