35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, fajnie, ze juz maciue czesc wynikow i ze sa dobre. Musi ulga byc..
A ja jeszcze maly komentarz apropos nowych i dogryzania- jak fajne nowe som i kumate, to zostaja i sie pieknie wkomponowuja w nasze pitupitu. Przecie nie siedzimy w tym samym sosie od lat, nie?
Powiedz pierwiastek, bo Ty chyba najnowsza- takie straszne jestesmy? Przecie od razu nas pokochalas, nie?
malgos741, kapturnica, efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, Simba, gretka, BISCA, moremi, sandra80, Magdala, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
YesAasiula wrote:Kometa to wspaniala wiadomosc !!!

a najbardziej mnie rozczuliło jak się m ucieszył. Eh, prawie sama przeciekłam, stosując terminologię paszczakową.
kapturnica, malgos741, paszczakin, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, BISCA, moremi, sandra80, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Właśnie miałam pisać, chociaż Mała już tu niekoniecznie chyba zagląda. Wszystkiego najlepszego!malgos741 wrote:Mała Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zwłaszcza tego jednego

Aasiula, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa, fajnie, ze juz maciue czesc wynikow i ze sa dobre. Musi ulga byc..
A ja jeszcze maly komentarz apropos nowych i dogryzania- jak fajne nowe som i kumate, to zostaja i sie pieknie wkomponowuja w nasze pitupitu. Przecie nie siedzimy w tym samym sosie od lat, nie?
Powiedz pierwiastek, bo Ty chyba najnowsza- takie straszne jestesmy? Przecie od razu nas pokochalas, nie?
no kochom wos dziouchy
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Sabina, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15

hsg ze znieczuleniem 850 zł
pierwiastka, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, kapturnica, BISCA, moremi, sandra80, Magdala, Dziobak, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15

Kurcze drogo trochę
Ale jak ma nie boleć to tez bym zapłaciła
Ja z ala głupim jasiem prawie rok temu płaciłam 550 zł
Sabina, Aasiula, pierwiastka, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
No drogo ,ale wole zaplacic niz wyc z bolu . U mnie tak bedzie, jak robilam kiedys i wszystko bylo ok to myslalam ze zestam sie z bolukkisia wrote:Kurcze drogo trochę
Ale jak ma nie boleć to tez bym zapłaciła
Ja z ala głupim jasiem prawie rok temu płaciłam 550 zł
pierwiastka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, po prośbie ide:
czy przy takiej długiej fazie lutealnej jakies dodatkowe badania poza FSH, LH, estradiolem , prolaktyna i progesteronem powinnam zrobic??? jak wreszcie maupa przylezie to sie wybieram a ze dochtorowa uwaza ze badania mi som nie potrzebne to sama chce zrobic coby nowego gina z zaskoczenia podejść
Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDużo.Aasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15

Dla mnie za dużo. Ale ja to ja
już planuje Pieniny na wakacje, nie dziecia
Aasiula, pierwiastka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To powinnaś się wcisnąć jeszcze w tym cyklu pewnie, skoro prywatnie. Ja na nfz czekałam niecałe 2miesiące chyba , a przedłużyło się, bo infekcję miałam i najpierw leczylam. Się raz dwa uwiniesz i z głowy. Oby wszystko szybko się udało. Twoja ginka będzie robić?Aasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15

Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
ja miałam jeszcze tsh i inne ale nie pamiętam Polar mi dała co mam zrobić bo jej doktor z kliniki wypisał..pierwiastka wrote:dziewczyny, po prośbie ide:
czy przy takiej długiej fazie lutealnej jakies dodatkowe badania poza FSH, LH, estradiolem , prolaktyna i progesteronem powinnam zrobic??? jak wreszcie maupa przylezie to sie wybieram a ze dochtorowa uwaza ze badania mi som nie potrzebne to sama chce zrobic coby nowego gina z zaskoczenia podejść
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
tak zapisalam sie do niejComeToMeBaby wrote:To powinnaś się wcisnąć jeszcze w tym cyklu pewnie, skoro prywatnie. Ja na nfz czekałam niecałe 2miesiące chyba , a przedłużyło się, bo infekcję miałam i najpierw leczylam. Się raz dwa uwiniesz i z głowy. Oby wszystko szybko się udało. Twoja ginka będzie robić?
ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
TSh, FT3 i 4 i glikemie (tak jak krzywa cukrowa) już miałam robionąmalgos741 wrote:ja miałam jeszcze tsh i inne ale nie pamiętam Polar mi dała co mam zrobić bo jej doktor z kliniki wypisał..
zastanawiam się nad zbadaniem jeszcze c-peptydu ewentualnie bo zbendne kilasy som
-
Hyhy, no jak się dowiedziałam, że będzie jednak wolne załatwiać to ta 18:40 późno skoro ma rano się badać. Jak się czegoś dowiem i ustalę to dam znać na fb. Wtedy ustalimy co i jakdorbie wrote:Kkisia, trzymaj się
kciuki zaciśnięte na maksa
Aasiula, będe trzymac w poniedziałek
Kometa, super te wyniki męża. A wizytkę przesuwacie, by się z nami spotkać
?
Aasiula lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH