35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa, fajnie, ze juz maciue czesc wynikow i ze sa dobre. Musi ulga byc..
A ja jeszcze maly komentarz apropos nowych i dogryzania- jak fajne nowe som i kumate, to zostaja i sie pieknie wkomponowuja w nasze pitupitu. Przecie nie siedzimy w tym samym sosie od lat, nie?
Powiedz pierwiastek, bo Ty chyba najnowsza- takie straszne jestesmy? Przecie od razu nas pokochalas, nie?malgos741, kapturnica, efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, Simba, gretka, BISCA, moremi, sandra80, Magdala, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kometa to wspaniala wiadomosc !!!
a najbardziej mnie rozczuliło jak się m ucieszył. Eh, prawie sama przeciekłam, stosując terminologię paszczakową.
kapturnica, malgos741, paszczakin, kkisia, Aasiula, Sabina, macduska, BISCA, moremi, sandra80, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Mała Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zwłaszcza tego jednego
Aasiula, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa, fajnie, ze juz maciue czesc wynikow i ze sa dobre. Musi ulga byc..
A ja jeszcze maly komentarz apropos nowych i dogryzania- jak fajne nowe som i kumate, to zostaja i sie pieknie wkomponowuja w nasze pitupitu. Przecie nie siedzimy w tym samym sosie od lat, nie?
Powiedz pierwiastek, bo Ty chyba najnowsza- takie straszne jestesmy? Przecie od razu nas pokochalas, nie?
no kochom wos dziouchy
ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Sabina, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15
hsg ze znieczuleniem 850 zł
pierwiastka, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, kapturnica, BISCA, moremi, sandra80, Magdala, Dziobak, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15
Kurcze drogo trochę
Ale jak ma nie boleć to tez bym zapłaciła
Ja z ala głupim jasiem prawie rok temu płaciłam 550 złSabina, Aasiula, pierwiastka, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurcze drogo trochę
Ale jak ma nie boleć to tez bym zapłaciła
Ja z ala głupim jasiem prawie rok temu płaciłam 550 złpierwiastka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, po prośbie ide:
czy przy takiej długiej fazie lutealnej jakies dodatkowe badania poza FSH, LH, estradiolem , prolaktyna i progesteronem powinnam zrobic??? jak wreszcie maupa przylezie to sie wybieram a ze dochtorowa uwaza ze badania mi som nie potrzebne to sama chce zrobic coby nowego gina z zaskoczenia podejśćSabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyAasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15
Dla mnie za dużo. Ale ja to jajuż planuje Pieniny na wakacje, nie dziecia
Aasiula, pierwiastka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:W poniedzialek mam wizyte kwalifikacyjna na hsg w Invicta godzina 15
hsg ze znieczuleniem 850 złAasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:dziewczyny, po prośbie ide:
czy przy takiej długiej fazie lutealnej jakies dodatkowe badania poza FSH, LH, estradiolem , prolaktyna i progesteronem powinnam zrobic??? jak wreszcie maupa przylezie to sie wybieram a ze dochtorowa uwaza ze badania mi som nie potrzebne to sama chce zrobic coby nowego gina z zaskoczenia podejśćSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:To powinnaś się wcisnąć jeszcze w tym cyklu pewnie, skoro prywatnie. Ja na nfz czekałam niecałe 2miesiące chyba , a przedłużyło się, bo infekcję miałam i najpierw leczylam. Się raz dwa uwiniesz i z głowy. Oby wszystko szybko się udało. Twoja ginka będzie robić?
ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja miałam jeszcze tsh i inne ale nie pamiętam Polar mi dała co mam zrobić bo jej doktor z kliniki wypisał..
zastanawiam się nad zbadaniem jeszcze c-peptydu ewentualnie bo zbendne kilasy somjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dorbie wrote:Kkisia, trzymaj się
kciuki zaciśnięte na maksa
Aasiula, będe trzymac w poniedziałek
Kometa, super te wyniki męża. A wizytkę przesuwacie, by się z nami spotkać?
Aasiula lubi tę wiadomość