35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam w ten ponury, niemniej jednak fantastyczny piatkowy poranek
Sandra, Biszkoptowe sloneczko za opis badania
Kkisiel, masz stalowe nerwy. Ja bym siknela, i wiedziala czego sie spodziwac. No nic, czekamy z Toba
Dobra, moze troche popracuje teraz. À le najpierw druga kawa
Bisca zapomniałam Ci powiedzieć, że świetny masz salon.
I równie świetny pomysł na drugą kawę. Idę wstawić wodę.Aasiula, BISCA, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
ja zaczelam tracic sily po 3 latach..
a lekarz na podstawie czego stwierdzil, ze ok? mialas jakies badania?
macduska, Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
U mnie już czwarty rok trwa także ten.... Nie pocieszę. Ale inne dziewczyny to i w pół roku się uwinęły.
Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.
I witaj w naszym ku....dołku.
Edit.
Alutka - test ciążowy 6dpo? Za wczesnie, stanowczo za wcześnie.
I jeszcze jedno - tu się nie ma co załamywać, tu trzeba brać tyłek w troki i zaczać się badać jak nie wyjdzie jeszcze ze dwa, trzy cykle. Chociaż jakies podstawowe nadania, typu morfologia, tsh, estradiol, lh i fsh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:39
Aasiula, kapturnica, efcia, BISCA, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
Witaj Alutka u mnie 46 cykl starań
edit: sprawdziłam - jednak 47 - już nie ogarniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 10:47
Sabina, ComeToMeBaby, caffe, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Dziekuje , dziekuje
PS Co tak gwizdze ? A, to woda Ci sie zagotowala
ja nie widzialam saaaaloooonuuuu!
a cos czuje z komentarzy,ze by mi sie spodobalefcia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
U mnie 39 cyklu starań