35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Czy mozecie mi jeszcze powiedziec, o co chodzi z tymi badaniami? Ktoras uzyla tu jakichs skrotow, nie rozumiem o co chodzi?
I odnosnie testu: jak to za wczesnie? Czy to znaczy, ze jest jeszcze nadzieja?
Pozdrawiam!
Alutka nie wiem czy zauważyłaś ale piszesz na dwoch różnych wątkach, o tescie nikt tu nie pisał tylko tam
choć ja własnie zajrzałam na twoj wykres, ale odpowiedzialam ci wyżejSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:O, te skroty mi chodzi: tsh, estradiol, lh i fsh. Morfologi mialam pol roku temu, bylo dobrze.
Widzę, że koleżanka zupełnie zielona w temacie badań... Jeśli nie zaciążysz, to wszystko przed Tobą...
Jak wpiszesz w wujka google to wszystko Ci wyskoczy. Te badania się robi, gdy są problemy z zajściem w ciążę. To podstawowe badania hormonów.efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, fajny Maksior w stopce
efcia, BISCA, dorbie, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Ojej, to nie wolno pisac na dwoch watkach? Nie wiedzialam... Pewnie dlatego tam nikt nie odpowiada...
możesz pisać na wszystkich, ale zauważ że przez to sie gubisz, gdzie co napisałaś
a masz już dzieci?kapturnica, BISCA, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:pewnie jakas nasza załozyła konto, teraz bedzie specjalnie dzidziusiować i prowokować żeby potem powiedzieć że tępimy nowe.....ech te metody Koziołka Matołka
dorbie, Sabina, krycha.stara, Simba, Heretyczka, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Widzę, że koleżanka zupełnie zielona w temacie badań... Jeśli nie zaciążysz, to wszystko przed Tobą...
Jak wpiszesz w wujka google to wszystko Ci wyskoczy. Te badania się robi, gdy są problemy z zajściem w ciążę. To podstawowe badania hormonów.
Nie lubię jak ktoś tylko żąda a nic sam nie zrobi.
Alutka, poszperaj na ovu, jest tego duzo, nie tylko nasz wątekLuna76, kapturnica lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Efcia, nie mam. Staramy sie ciagle z mezem o to pierwsze malenstwo.
Ile masz lat?
Jak "ciągle", skoro piszesz, że 3 miesiące... "Ciągle" to kilkanaście miesięcy, przynajmniej w moim mniemaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:47
krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Ojej, to nie wolno pisac na dwoch watkach? Nie wiedzialam... Pewnie dlatego tam nikt nie odpowiada...
Alutka, możesz pisać na dowolnej ilości wątków tylko pamiętaj o co gdzie pytałaś
my tu zaglądamy między praca, gotowaniem, sprzątaniem, w przerwie na kawe itp itd więc czasem na te odpowiedzi chwilę trzeba poczekać
co do badań sprawdz na forum na wątku BADANIA
aha, i jeszcze jedno: tu się używa sporo sarkazmu więc nie bierz wszystkiego do siebie
no, to chyba wszystkie rady
witaj!dorbie, BISCA, Luna76, moremi, efcia, Sabina, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Szczerze, to też o tym samym pomyślałam. Bo nie wierzę, że osoba w wieku 35+, w dobie internetu, zadaje pytania na tym poziomie.
Co kilka dni pojawia się któs nowy, kto zadaje te same pytania. Zbieg okoliczności?
Nie chce mi się odpowiadać, wszystko jest gotowe na innych watkach, są artykuły itdcaffe, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Ojej, to nie wolno pisac na dwoch watkach? Nie wiedzialam... Pewnie dlatego tam nikt nie odpowiada...
Możesz pisac i na 100 wątkach naraz.
To ja pisałam o badaniach hormonów. Większość informacji znajdziesz TU:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691.html
W 6 dniu po owulacji cięzko stwierdzić ciażę za pomoca testu z moczu, zarodek o ile jest to jeszcze niekoniecznie sirę zagnieździł. Najlepiej test zrobic w dniu spodziewanej @.BISCA, Luna76, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość