35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:Witajcie rowiesniczki! Podobnie jak Wy, staram sie z mezem o dzidziusia. Zanim zaczelismy starania, moj lekarz zapewnil mnie, ze wszystko jest w porzadku i zyczyl powodzenia. Zaczelam obserwowac siebie, mierze temperature, lykam kwas foliowy i witaminy. I tak juz trzy miesiace! Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal. Jak dlugo to jeszcze potrwa? Jak to jest lub bylo u Was?
Ja też zdrowa, badania super, mąż to samo - staramy się od ponad 5 lat... także ten tego... powodzenia.Sabina, efcia, BISCA, moremi, krycha.stara, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Bisca piknie i widze ze w kuniach sie lubujesz
a gdzie siedzisz jak z nami piszesz to sobie zwizualizuje
Najczesciej w kanapieCzasami w tym zoltym fotelu, albo na taborecie barowym, ktorego nie ma na zdjeciu
Dzieki za komplementy
Paszcza, widziala ? Zaraz kasujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:19
Sabina, efcia, krycha.stara, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć babolki
2 dzień @. Dziś byłam na badaniach TSH, prolaktyna, LH i estradiol. W poniedziałek odbieram wyniki i po południu idę do gina robić czystość kuciapyTen cykl odpoczywam i w następnym powtórzę IUI. No chyba, że gin coś innego wymyśli... Trza działać, "z pustego i Salomon nie naleje"
Kkisia co tam u Ciebie? Do odpowiedzi, bo czekamy! Mam nadzieje, że Ty miałas więcej szczęścia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 11:23
BISCA, Sabina, efcia, macduska, moremi, kkisia, Natka_79, gretka, Magdala, Dziobak, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Cześć babolki
2 dzień @. Dziś byłam na badaniach TSH, prolaktyna, LH i estradiol. W poniedziałek odbieram wyniki i po południu idę do gina robić czystość kuciapyTen cykl odpoczywam i w następnym powtórzę IUI. No chyba, że gin coś innego wymyśli... Trza działać, "z pustego i Salomon nie naleje"
Kkisia co tam u Ciebie? Do odpowiedzi, bo czekamy! Mam nadzieje, że Ty miałas więcej szczęścia...Luna76, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Aha, zapomniałam...
Dziś rano jak byłam na badaniach, spotkałam znajomą w poczekalni - w ciąży! Ledwo co z poprzednim chłopem się rozstała, a już z brzuchem łajzi... W naszym wieku jest! Ech, niektórym to tak łatwo przychodzi
Pragnącemu to zawsze wiatr w oczy 8-(Sabina, efcia, dorbie, BISCA, macduska, Simba, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:.... Trace sily... A do tego dzisiejszy test negatywny mnie podlamal.
zajrzałam na twój wykres - w 6 dpo test ciązowy
i ty sie dziwisz że negatywny, przecież jakby co to jeszcze zagnieżdżenia nie byłoLuna76, krycha.stara lubią tę wiadomość