35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:TSh, FT3 i 4 i glikemie (tak jak krzywa cukrowa) już miałam robioną
zastanawiam się nad zbadaniem jeszcze c-peptydu ewentualnie bo zbendne kilasy som
Tsh lubi się zmieniać więc bym powtórzyła.pierwiastka lubi tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:dziewczyny, po prośbie ide:
czy przy takiej długiej fazie lutealnej jakies dodatkowe badania poza FSH, LH, estradiolem , prolaktyna i progesteronem powinnam zrobic??? jak wreszcie maupa przylezie to sie wybieram a ze dochtorowa uwaza ze badania mi som nie potrzebne to sama chce zrobic coby nowego gina z zaskoczenia podejśćpierwiastka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra- świetny opis.
Do mnie na pierwszą histeroskopię się nazlatywało lekarzy i studentów bo Zespół Ashermana podobno rzadko się trafia.
Głupie uczucie jak masz swiadomość, ze Ci 20 osób będzie w Grazie zagladać.kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, kkisia, efcia, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
To ja sie chwalę!Młody dziś zaczął rozdawać pierwsze świadome uśmiechy
Jak na razie tylko mnie ten zaszczyt kopnął i mój mąż teraz zebrze u małego by się do niego też pouśmiechał.
pierwiastka, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Sabina, Simba, paszczakin, kkisia, BISCA, efcia, Bursztyn, moremi, Bozia3, sandra80, krycha.stara, Magdala, Dziobak, satori, beates, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tak w Madisonie w centrum Gdanska
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:To ja sie chwalę!Młody dziś zaczął rozdawać pierwsze świadome uśmiechy
Jak na razie tylko mnie ten zaszczyt kopnął i mój mąż teraz zebrze u małego by się do niego też pouśmiechał.
FajnieAasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To ja sie chwalę!Młody dziś zaczął rozdawać pierwsze świadome uśmiechy
Bezcenne.
Naiękniejsze to te rozdawane o czwartej nad ranem.malgos741, Aasiula, Simba, kkisia, BISCA, Sabina, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:czesc lasencje, nie nadrabialam foruma wiec, nie znaju o co komon ale widze , ze jakies zyczenia to i ja sie podlacze
wczoraj szukalam streszczenia Pusurka ...z mojego porodu...nie znalazlamale usmialam sie , bo ja sie zmeczylam tym moim porodem tylko go czytajac
. Iwone mi go odbierala on line
i zdziwke zlapalam , bo zobaczylam , ze byla juz z nami sandra80
! a ja myslalam , ze ona nowencja na forumie naszym
co tam slychac?
byłam byłam, później trochę wagarowałamkkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja sie chwalę!Młody dziś zaczął rozdawać pierwsze świadome uśmiechy
dorbie, Sabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
moj napierw swiadomie usmiechal sie tylko do lampy i do poreczy od lozka
musi byly fajniejsze od nas
Aasiula, kkisia, BISCA, Simba, kapturnica, macduska, efcia, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć,
O rany, ale mnie wczoraj znowu boleści przeczołgały. Podejrzewam że odbiły się na mnie nerwy z samochodem i zmęczenieByłam wczoraj u diabetolog, ale milusia była.
Doczytałam że wczoraj znowu było dziwnie.mam podobne zdanie jak Paszcza, myśle że wiekszość ma czujnik i wie kto "swój" a kto jest nie z tej bajki
Kkisia, kciuki trzymam!
Asiula, no dobrze że się pozbierałaś, byłe do przodu. Bitwa przegrana ale wojna się toczyi ją wygrasz!
Luna, to samo kieruje do Ciebie. Bitwa przegrana ale trzeba walczyć!
Miłęgo dnia!!Aasiula, kkisia, dorbie, Sabina, Simba, pierwiastka, kapturnica, BISCA, macduska, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam w ten ponury, niemniej jednak fantastyczny piatkowy poranek
Sandra, Biszkoptowe sloneczko za opis badania
Kkisiel, masz stalowe nerwy. Ja bym siknela, i wiedziala czego sie spodziwac. No nic, czekamy z Toba
Dobra, moze troche popracuje teraz. À le najpierw druga kawaAasiula, pierwiastka, kapturnica, Sabina, macduska, Simba, efcia, kkisia, sandra80, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny