35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Ufff, dobieglam! Kisiel zajszl?
I co ja tam jeszcze kciala?
Dyplomatycznie omijam nowa, ale katem oka widze, z dziobanko jednak juz sie zaczyna. Nic nie powiem, tak bede siedzial. Ide buty zmienic, grzecznie prosze!Simba, macduska, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to crocs'y som, nie?
https://www.eobuwie.com.pl/kalosze-crocs-jaunt-shorty-boot-w-15769-yellow.html?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani
swoja droga, 170PLN za gumiaki
to ja wole te, co kiedys pokazywal Morek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:32
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:kkisia...odświeżasz pocztę wystarczająco często??
Tak często jak to możliwe
Dalej nie ma wyników
Znowu spałamefcia, Bozia3, anna maria, pierwiastka, kapturnica, Simba, dorbie, Sabina, Magdala, Mimbla, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tak często jak to możliwe
Dalej nie ma wyników
Znowu spałam
edit: albo lenistwoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:37
Luna76, moremi, Aasiula, kkisia, dorbie, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój synek ma dziś 4 urodziny
Nie rodziłam z forumem, nie wiem czy działało wtedy nawet:)Z tej okazji postanowiłam wrzucić parę naszych zdjęć z okresu ciąży i jak był malutki, proszę nie cytować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:00
kkisia, Luna76, moremi, anna maria, Niuta, efcia, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego Wam
Swoją drogą wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako szatynkę, a tu drobna blondynaefcia, kapturnica, Aasiula, macduska, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny