35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie tylko tutaj dziobią. Na drugim wątku też sprowadzają do poziomu. Ale cóż...krycha.stara wrote:Ufff, dobieglam! Kisiel zajszl?
I co ja tam jeszcze kciala?
Dyplomatycznie omijam nowa, ale katem oka widze, z dziobanko jednak juz sie zaczyna. Nic nie powiem, tak bede siedzial. Ide buty zmienic, grzecznie prosze!
Simba, macduska, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to crocs'y som, nie?
https://www.eobuwie.com.pl/kalosze-crocs-jaunt-shorty-boot-w-15769-yellow.html?utm_source=allani&utm_medium=cpc&utm_campaign=allani
swoja droga, 170PLN za gumiaki
to ja wole te, co kiedys pokazywal Morek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:32
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:kkisia...odświeżasz pocztę wystarczająco często??

Tak często jak to możliwe
Dalej nie ma wyników
Znowu spałam
efcia, Bozia3, anna maria, pierwiastka, kapturnica, Simba, dorbie, Sabina, Magdala, Mimbla, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
to spanie u ciebie podejrzane. jak na cionżękkisia wrote:Tak często jak to możliwe

Dalej nie ma wyników
Znowu spałam

edit: albo lenistwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 12:37
Luna76, moremi, Aasiula, kkisia, dorbie, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mój synek ma dziś 4 urodziny
Nie rodziłam z forumem, nie wiem czy działało wtedy nawet:)Z tej okazji postanowiłam wrzucić parę naszych zdjęć z okresu ciąży i jak był malutki, proszę nie cytować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:00
kkisia, Luna76, moremi, anna maria, Niuta, efcia, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego Wam

Swoją drogą wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako szatynkę, a tu drobna blondyna
efcia, kapturnica, Aasiula, macduska, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH