35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Spieszmy się kochać nowe, tak szybko odchodzą...
Ta zasada jednak mnie nie zawodzi
Ale w tym przypadku pojawiło się coś nowego- wkradł się wątek mistyczno- kosmologiczny, czy jak to tam się nazywa. Wiem o co jej chodzi tylko nie zauważyła, że u nas też pełno ciąż. Niech więc poszuka dla siebie forum bez problemówAdios.
moremi, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Simba, Natka_79, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
(A)lutka wrote:. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
dorbie, efcia, gretka, sandra80, pierwiastka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Dzięki dziewczyny, dobre mam geny pod względem braku zmarch, gorzej zdrowia niestety, ale coś za coś. Sama patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć jak bardzo się młody zmienił.
ej no wlasnie nie! urosl, pewnie, ale ja bym poznala, ze to to same dziecko, a juz np u mnie Adam miesieczny, a Adam teraz jest nie do poznania..
ale blondas fajny.. i podobny do Ciebiekapturnica, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wszystkiego najlepszego Wam
Swoją drogą wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako szatynkę, a tu drobna blondyna
Morka ale odrosty som, to znaczy muzg walczykapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Kisiaaaaaaaaaaaa, mnie to się wydaje, że Ty to siknęłaś dzisiaj i już wszystko wiesz
- jakoś tak wyczuwam spokój u Ciebie
Moze się mylę, ale nie wydaje mi siękapturnica, paszczakin, Simba, kkisia, moremi, sandra80, efcia, pierwiastka, BISCA, Bozia3, dorbie, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Kisiaaaaaaaaaaaa, mnie to się wydaje, że Ty to siknęłaś dzisiaj i już wszystko wiesz
- jakoś tak wyczuwam spokój u Ciebie
Moze się mylę, ale nie wydaje mi się
Sikałam nawet dużo razy
Ale nie na patyk
Dalej czekampaszczakin, moremi, caffe, efcia, Sabina, Bozia3, dorbie, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Sikałam nawet dużo razy
Ale nie na patyk
Dalej czekamkapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O tort ladny - jesc mi sie chce
Zrobic Ci taki na wieczor?
ja wlasnie zjadlam zupe z paczki, przy ktorej moja ortoreksja przewrocila sie w grobie.. kiedy, och, kiedy ja wroce na dobre tory?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:26
Simba, moremi, efcia, kkisia, BISCA, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
A za te rzekome negatywne wibracje tego wątku, jak i tego obok wysłałam partię myszy. Jeszcze mogę
ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Zrobic Ci taki na wieczor?
ja wlasnie zjadlam zupe z paczki, przy ktorej moja ortoreksia przewrocila sie w grobie.. kiedy, och, kiedy ja wroce na dobre tory?
ja juz nie mam Mirrrrreny i teraz juz nie mam wymowek na obzarstwo i tyciedorbie, Mega lubią tę wiadomość