35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Spieszmy się kochać nowe, tak szybko odchodzą...
Ta zasada jednak mnie nie zawodzi
Ale w tym przypadku pojawiło się coś nowego- wkradł się wątek mistyczno- kosmologiczny, czy jak to tam się nazywa. Wiem o co jej chodzi tylko nie zauważyła, że u nas też pełno ciąż. Niech więc poszuka dla siebie forum bez problemów
Adios.
moremi, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Simba, Natka_79, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak jakby która chciała mieć problemy z zajsciem w ciaze...(A)lutka wrote:. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
dorbie, efcia, gretka, sandra80, pierwiastka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Dzięki dziewczyny, dobre mam geny pod względem braku zmarch, gorzej zdrowia niestety, ale coś za coś. Sama patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć jak bardzo się młody zmienił.
ej no wlasnie nie! urosl, pewnie, ale ja bym poznala, ze to to same dziecko, a juz np u mnie Adam miesieczny, a Adam teraz jest nie do poznania..
ale blondas fajny.. i podobny do Ciebie
kapturnica, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wszystkiego najlepszego Wam

Swoją drogą wyobrazalam sobie Ciebie raczej jako szatynkę, a tu drobna blondyna
Morka ale odrosty som, to znaczy muzg walczy
kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Kisiaaaaaaaaaaaa, mnie to się wydaje, że Ty to siknęłaś dzisiaj i już wszystko wiesz
- jakoś tak wyczuwam spokój u Ciebie 
Moze się mylę, ale nie wydaje mi się
kapturnica, paszczakin, Simba, kkisia, moremi, sandra80, efcia, pierwiastka, BISCA, Bozia3, dorbie, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Kisiaaaaaaaaaaaa, mnie to się wydaje, że Ty to siknęłaś dzisiaj i już wszystko wiesz
- jakoś tak wyczuwam spokój u Ciebie 
Moze się mylę, ale nie wydaje mi się
Sikałam nawet dużo razy
Ale nie na patyk
Dalej czekam
paszczakin, moremi, caffe, efcia, Sabina, Bozia3, dorbie, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
dobrze dobrze. czekam aż coś napiszesz, bo mam misję. jak ty napiszesz to ja mam napisać dalej. także wiesz- pisz!!!! Jak tylko będziesz wiedzieć. Zanim zemdlejesz z wrażeniakkisia wrote:Sikałam nawet dużo razy

Ale nie na patyk
Dalej czekam
kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O tort ladny - jesc mi sie chce
Zrobic Ci taki na wieczor?
ja wlasnie zjadlam zupe z paczki, przy ktorej moja ortoreksja przewrocila sie w grobie.. kiedy, och, kiedy ja wroce na dobre tory?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:26
Simba, moremi, efcia, kkisia, BISCA, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
A za te rzekome negatywne wibracje tego wątku, jak i tego obok wysłałam partię myszy. Jeszcze mogę
ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, dorbie, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bron Buku!paszczakin wrote:Zrobic Ci taki na wieczor?
ja wlasnie zjadlam zupe z paczki, przy ktorej moja ortoreksia przewrocila sie w grobie.. kiedy, och, kiedy ja wroce na dobre tory?
ja juz nie mam Mirrrrreny i teraz juz nie mam wymowek na obzarstwo i tycie
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

. JeVlam normalnie jak to przeczytałam..