35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:nic zamiast wyedytować cytnęłam się
tego cytniętego posta mogłaś usunąć i nie robić zamieszania że jeszcze jakieś zdjęcie dodałaś, ale tylko na minutę -
ComeToMeBaby wrote:Sandra- no w końcu wylazłaś zza krzaków
Ładnaś ty dziewczyna, a jak fajnie ci w ciąży
I syn fajny- sto lat na te urodziny!
doszłam do wniosku, że jak w wedżajnę mi żeście zaglądały z ginami, to i fejsa trza pokazać i dzieciowi też się należyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:33
ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, kkisia, kapturnica, pierwiastka, BISCA, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:aaa, a to tam gdzie edytuj jest też usuń.
tego cytniętego posta mogłaś usunąć i nie robić zamieszania że jeszcze jakieś zdjęcie dodałaś, ale tylko na minutę
co myślałaś że przez pomyłkę wedżajnę wstawiłam?kapturnica lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Spieszmy się kochać nowe, tak szybko odchodzą...
Ta zasada jednak mnie nie zawodzi
Ale w tym przypadku pojawiło się coś nowego- wkradł się wątek mistyczno- kosmologiczny, czy jak to tam się nazywa. Wiem o co jej chodzi tylko nie zauważyła, że u nas też pełno ciąż. Niech więc poszuka dla siebie forum bez problemówAdios.
...i nadal jestem najmłodsza, szkoda że tylko stażem na wątkumoremi, efcia, Storczyk31, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
paszczakin wrote:no chyba mu zrobisz, nie?
ja w życiu, słaba ze mnie cukierniczka, ale zamówiłam mu na jutro z bolkiem i lolkiem na 30-ści dzieciefcia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:nie wszystkie
...i nadal jestem najmłodsza, szkoda że tylko stażem na wątku
jedna korekta- niewłaściwie się wyraziłam na początku, z tym "spieszmy się kochać". bo ja właśnie daleko od tego. ja to sobie poobserwuję, nawet odpisywać mi się nie chce i tracić energii na kogoś, kto od początku jakoś tak źle rokuje i wiesz że najpóźniej za godzinę sobie pójdzie. Albo na następny dzień. Była taka i nie ma. No i cześć czołem. Da się wyczuć czy ktoś jest normalnym (czy na tym wątku to słowo jest odpowiednie?) kompanem do rozmowy, na jakimś poziomie ( i nie mówię tu o poziomie wiedzy "staraniowej"), czy nie.
Więc właściwie chyba nie powinno tam być stwierdzenia "spieszmy się kochać nowe, tak szybko odchodzą" tylko raczej "spieszmy się czytać nowe, tak szybko odchodzą". Bo to nawet czasem nie warto odpisać...Sabina, pierwiastka, Storczyk31, kapturnica, gretka, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurr... zapiał!Miałam z młodym iść na spacer ale okropnie wieje.I sama nie wiem cholera czy nie lepiej odpuscic.Bo normalnie łepetyne urywa! Łazicie z dzieciakami jak wieje mocno ??
ja tak, ja laze nawet jak leje. czapka na pacyn, budka do gory i lece..
A nie masz folii przeciwdeszczowej? Znam matke, ktora dzieci i bez deszczu w takiej szklarni wozikapturnica, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sandra no no no.Nie pogada dupeczka z Ciebie jest
A i synu sliczny.Sto lat dla niego.Nie ma bata musisz mu rodzenstwo zmajstrowac bo ładnie w ciąży wygladasz
no coś Ty, wszystko zasługa makijażu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88b3dcea1a29.jpgpierwiastka, kapturnica, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurr... zapiał!Miałam z młodym iść na spacer ale okropnie wieje.I sama nie wiem cholera czy nie lepiej odpuscic.Bo normalnie łepetyne urywa! Łazicie z dzieciakami jak wieje mocno ??
Za dużo teraz zarazy w powietrzu.
Zależy też czy ciepły wiatr czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:41
sandra80, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny