35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witam!Dziewczyny tak się zastanawiam co zrobić. Dziś jest 2 dzień po owulacji. Kiedyś gin kazał barć mi Luteinę podjęzykową ale źle się po niej czułam. Teraz tak sobie myślę , że może spróbować jeszcze raz ale tą dopochwową ??
ale poradz sie jeszcze palca dla pewności! -
Czesc
ja cos podziebiona, a moze przemeczona-sajgon w pracy....
musialam sie kopsnac do lekarza- bo przyslal mi badania ale o cytologii juz zapomnial...
i kurcze zrobil mi tarczycowe- chcialam skontrolowac bo zazywam jodid( wyszlo mi ft3 podwyzszone i milalam spoor powiekszona tarczyce-a o mi zrobi t3- i z czym mam sobie to porownac???
w PLl nie zdaze- nie ma bata, a tu do endokrynologa mnie nikt nie zmusi....
pytanie do sekcji endo- czy przy wynikach: TSh 1,1 (0,3-5) t3- 4,4 83,1-7,2)t4-16.6 (11-26) moge byc spokojna przestac brac ten jod?( co prawda za duzo to i tak nie mam...)
gretka -
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Witam!Dziewczyny tak się zastanawiam co zrobić. Dziś jest 2 dzień po owulacji. Kiedyś gin kazał barć mi Luteinę podjęzykową ale źle się po niej czułam. Teraz tak sobie myślę , że może spróbować jeszcze raz ale tą dopochwową ??
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Storczyk to może Duphaston , kurcze nie wiem
Choćć wierzyłam w luteinę, naczytałam się, że lepsza, bo nie tak bardzo syntetyczna.
Będziesz się stresować, że wypływa i czy w takim razie będzie z dawką oki
całuskiyesenia, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Witam!Dziewczyny tak się zastanawiam co zrobić. Dziś jest 2 dzień po owulacji. Kiedyś gin kazał barć mi Luteinę podjęzykową ale źle się po niej czułam. Teraz tak sobie myślę , że może spróbować jeszcze raz ale tą dopochwową ??
yesenia, Storczyk31, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:ja tak, ja laze nawet jak leje. czapka na pacyn, budka do gory i lece..
A nie masz folii przeciwdeszczowej? Znam matke, ktora dzieci i bez deszczu w takiej szklarni wozi
Ja?BISCA, Bozia3, kapturnica, moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Ja przeszłam na dupka.
Choćć wierzyłam w luteinę, naczytałam się, że lepsza, bo nie tak bardzo syntetyczna.
całuskiStorczyk31 lubi tę wiadomość
-
Gretka ale jod mialas zalecony przez endo ??Bo jesli tak to nie odstawiala bym na Twoim miejscu.Wspomaga prace tarczycy a jak odstawisz moze byc niewydolna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:17
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Ja przeszłam na dupka.
całuskiChociaz tez stosowalam dupka ale przez krotkie okresy.
Storczyk31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny