35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:no coś Ty, wszystko zasługa makijażu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88b3dcea1a29.jpg
ale za to wreszcie zobaczyłąm jakąś Twoją fotesandra80, Simba, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kapturnica wrote:Kurr... zapiał!Miałam z młodym iść na spacer ale okropnie wieje.I sama nie wiem cholera czy nie lepiej odpuscic.Bo normalnie łepetyne urywa! Łazicie z dzieciakami jak wieje mocno ??
hyhyhy wiem wiem. ale jak się opiekowałam dzieciokami to też nie kazano nam łazić po wichurze. jaki to ma sens?????kapturnica lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tak, ja laze nawet jak leje. czapka na pacyn, budka do gory i lece..
A nie masz folii przeciwdeszczowej? Znam matke, ktora dzieci i bez deszczu w takiej szklarni wozi
Ale uważam, że dzieci trzeba uodparniać z głową. Mój dwa tygodnie temu dopiero pierwszy raz miał katar i trochę kasłał. Wyleczony jednym syropem (przepisanym przez lekarza).ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja tak, ja laze nawet jak leje. czapka na pacyn, budka do gory i lece..
A nie masz folii przeciwdeszczowej? Znam matke, ktora dzieci i bez deszczu w takiej szklarni wozi
PS.A moze szukam wymowki bo sie mi nie kce -
kapturnica wrote:eee nie no bez przesad .Tylko wisz Twoj juz duzya moj 5tygodniak i boje sie troche.No nic zobaczymy bo jakos niespecjalnie mam chec w czapce sama popierdylac zeby mnie nie zawialo tez.
PS.A moze szukam wymowki bo sie mi nie kce
mi wszyscy pediatrzy mówili, że wiatr najgorszykapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Caffe no wlasnie boje sie takiej pogody .W zimie na mrozie nawet wiekszym zdrowiej i nie ma problemu niz w taka wlasnie zgnila pogode wychodzic.Jeszcze jak nie leje i nie pizdzi to inaczej ale widze ,ze drzewami miota jak szatan .Takze ten tego....
Odpuszczam!ComeToMeBaby, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Poczytałam sobie Wasze stronki
, ale tu u Was milutko czas upływa;)
Wysyłam pozytywne myśli z sąsiedniej stronki
Łączę się z Wami w Waszych staraniachefcia, moremi, Storczyk31, BISCA, kkisia, macduska, Aasiula, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Caffe no wlasnie boje sie takiej pogody .W zimie na mrozie nawet wiekszym zdrowiej i nie ma problemu niz w taka wlasnie zgnila pogode wychodzic.Jeszcze jak nie leje i nie pizdzi to inaczej ale widze ,ze drzewami miota jak szatan .Takze ten tego....
Odpuszczam! -
Una na sasiednim wątku dziala, a tutaj tylko zajrzała, bo Alutka tez tam cisnienie podniosła tymi "wibracjami"
anna maria, efcia, kapturnica, BISCA, kkisia, dorbie, macduska, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Poczytałam sobie Wasze stronki
, ale tu u Was milutko czas upływa;)
Wysyłam pozytywne myśli z sąsiedniej stronki
Łączę się z Wami w Waszych staraniach
wpadaj do nas a razem bedziemy czekac na nasze fasolinki popierdziuszkując sobie tymczasem na naszych rózowych stronkach
anna maria, Storczyk31, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:eee nie no bez przesad .Tylko wisz Twoj juz duzya moj 5tygodniak i boje sie troche.No nic zobaczymy bo jakos niespecjalnie mam chec w czapce sama popierdylac zeby mnie nie zawialo tez.
PS.A moze szukam wymowki bo sie mi nie kce
no racja.. jak moj mial 5 tygodni, to nawet jak wialo, to wialo cieplym..
poza tym eszcze jakas galaz teraz jesienia moze pierdyknac. niechcemisienie jak najbardziej usprawiedliwionekapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dobra- nie zagadujcie mnie bo do kliniki miałam dzwonić.
ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Tu wcale nie jest milutko ,wszystkie sa ,sflustrowane ,stare z problemami z dlugimi miesiacami staran,a wieczorami naprasowane
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 23 października 2015, 21:13
moremi, Heretyczka, efcia, kapturnica, pierwiastka, Storczyk31, sandra80, BISCA, kkisia, dorbie, macduska, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tu wcale nie jest milutko ,wszystkie sa wkurwione ,sflustrowane ,stare z problemami z dlugimi miesiacami staran,a wieczorami naprasowane
anna maria, Heretyczka, kapturnica, pierwiastka, efcia, Storczyk31, sandra80, BISCA, kkisia, Aasiula, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tu wcale nie jest milutko ,wszystkie sa wkurwione ,sflustrowane ,stare z problemami z dlugimi miesiacami staran,a wieczorami naprasowane
w penisa naprasowane flustratki z wiecznym wkurwemanna maria, Storczyk31, BISCA, Simba lubią tę wiadomość