35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Gretka ale jod mialas zalecony przez endo ??Bo jesli tak to nie odstawiala bym na Twoim miejscu.Wspomaga prace tarczycy a jak odstawisz moze byc niewydolna.
do tutjszego nawet wolami sie nie dam zaciagnac....gretka -
ComeToMeBaby wrote:no... 9 minut już siedzę na telefonie.
nie dosłownie- dla czepialskich.
dodzwonić się tam to jak do papieża...ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo to telefon dla wytrwalych.Ja przetrzymasz to dostapisz zaszczytu wizyty
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Zagladam, czy kisiel juz zajszl. Bo chce sie na pokaz ucieszyc, jak mi wczoraj Bozia radzila.
Nie bierz tego kkisiu do siebie. Naprawde Ci kibicuje i wierze, ze bedzie ok. Musialam tylko wyrzucic zal do Bozi, ktory we mnie siedzial po tym, jak zarzucila mi nieslusznie, ze sie z ciazy beates nie ucieszylam.
Kochana to nic złego, że jest nam przykro kiedy dowiadujemy się że komuś się udało a nam znów nie. Owszem cieszymy się czyimś szczęściem ale jakaś pustka i smutek w nas siedzi. Wiem to po sobie. Dziś mam iść do koleżanki , która jest już 4 miesiącu ciąży, obie się starałyśmy .Jej się udało, mi jak widać nie. Ciężko było mi bardzo na początku, teraz odpuściłam i jest mi trochę łatwiej, ale staram się ją odwiedzać nie za często...ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Zagladam, czy kisiel juz zajszl. Bo chce sie na pokaz ucieszyc, jak mi wczoraj Bozia radzila.
Nie bierz tego kkisiu do siebie. Naprawde Ci kibicuje i wierze, ze bedzie ok. Musialam tylko wyrzucic zal do Bozi, ktory we mnie siedzial po tym, jak zarzucila mi nieslusznie, ze sie z ciazy beates nie ucieszylam.
ja wierze w Twoja szczerosc. Zawsze to coskkisia, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Za to Sandre zobaczylam. Sandra, wont z foruma, za mloda jestes, nie spelniasz kryterium wieku!
Jakie wont? Zaraz się rozpłaczę i focha strzele, to to nie jest forum 15+?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:28
efcia, krycha.stara, Simba, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no mialam 150 mg i mc temu powinnam sie skontrolowac- ale nie mialam jak do Polszy i zjecjhalam z dawka na 100mg a teraz 50- mialam duzo powiekszona teraz nie pamietam , ale mowula ze prawy plat wiekszy niz cala zdrowa tarczyca u zdrowej kobiety. Moja endo wlasnie na urlopie....
do tutjszego nawet wolami sie nie dam zaciagnac....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:Za to Sandre zobaczylam. Sandra, wont z foruma, za mloda jestes, nie spelniasz kryterium wieku!
nie biorą was za rodzeństwo z synem????krycha.stara, efcia, sandra80, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Zagladam, czy kisiel juz zajszl. Bo chce sie na pokaz ucieszyc, jak mi wczoraj Bozia radzila.
Nie bierz tego kkisiu do siebie. Naprawde Ci kibicuje i wierze, ze bedzie ok. Musialam tylko wyrzucic zal do Bozi, ktory we mnie siedzial po tym, jak zarzucila mi nieslusznie, ze sie z ciazy beates nie ucieszylam.więc napisałam, że może jednak jest się z czego cieszyć...
może za bardzo dosłownie odbierasz wszystko?
-
nick nieaktualny