35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A mój jak miąl 5 tygodni to było -10 do -20 i ja z sąsiadką moją zapitalałyśmy po mrozie z wózkami, ze hej
Nie bój się wiatru, okutaj i idź na spacerBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Serio tym razem ani jednego testu nie zrobiłam
Jeśli beta będzie na plus
To sobie jutro kupie i zrobię na pamiątkę
Szukając ostatnio świadectwa szkolnego
Znalazłam test z przed 17 lat
I krechy są tam dalej
Na moim który zrobiłam 15 lat i 9 miesięcy temu też są.
Fajna pamiątka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:55
kkisia, dorbie, pierwiastka, efcia, Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Na moim sprzed 15 lat i 9 miesięcy też są.
Fajna pamiątka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 15:07
kkisia, pierwiastka, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Na moim z przed 15 lat i 9 miesięcy też są.
Fajna pamiątka.
A w ogóle to te świadectwo było mi potrzebne do szkoły
Po 20 latach od ukończenia liceum zapisałam się na maturę w majupierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, moremi, paszczakin, Dziobak, Sabina, SolarPolar, satori, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Znacie się trochę na badaniach nasienia?? Patologia główki , co to właściwie oznacza? Tej patologii mój ma 87% a prawidłowej tylko 10% ale 2 lekarzy mówiło mi że badania nie są złe
dawaj wszystkie wyniki bo akurat ten pomiar to od czapy (główki?)BISCA lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A teraz troche stron zniknie, bede czyscic, uwaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Znacie się trochę na badaniach nasienia?? Patologia główki , co to właściwie oznacza? Tej patologii mój ma 87% a prawidłowej tylko 10% ale 2 lekarzy mówiło mi że badania nie są złe
A patologia glowki oznacza ,ze odbiega ona od norm welkoscia, ksztaltem itd co nie oznacza ,ze w srodku nie niesie prawidlowego materialu genetycznego.
Takze luzzz.efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Brawo Kkisia!
Tylko ten materiał ogarnąć
Ale dam rade
I jeszcze się okazało wczoraj , że maturę zdaje w szkole do której chodziłamBozia3, efcia, sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, macduska, moremi, Dziobak, Sabina, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No bo nie sa.Najczesciej wlasnie patologia dotyczy glowki plemnikow albo witki.Moj tak mial i mial zaledwie 3%prawidlowych pleminikow .Ale u faceta liczy sie przede wszystkim ilosc.Bo moze miec obnizone parametry nasienie ale przeliczajac ilosc jakosciowo dobrych wyjdzie ,ze normy normami a prawidlowych jest znacznie wiecej niz wg norm.Moj wlasnie iloscia nadrabial bo mial bagatela 720mln
A patologia glowki oznacza ,ze odbiega ona od norm welkoscia, ksztaltem itd co nie oznacza ,ze w srodku nie niesie prawidlowego materialu genetycznego.
Takze luzzz. -
kkisia wrote:A w ogóle to te świadectwo było mi potrzebne do szkoły
Po 20 latach od ukończenia liceum zapisałam się na maturę w maju
boszszja już nic nie pamietam z liceum, przecie to nauka od nowa
normalnie szacun Kkisiakkisia, sandra80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny