X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    poczekaj na wyniki kisiela :)
    tak czy inaczej zanosi się na picie, trzeba by mieć jednak jakiś powód ;)

Albo z radości , albo ja też będę piła :)

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Tylko ten materiał ogarnąć o.O
    Ale dam rade
    I jeszcze się okazało wczoraj , że maturę zdaje w szkole do której chodziłam :)
    Kisia dasz radę. Ja po 10 latach podchodziłem w 3 msce ogarnęła wszystko włącznie z przeczytaniem wszystkich lektur. Masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 15:47

kkisia, moremi, efcia, BISCA, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam z pracy... KISIA jak tam?

kkisia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Zmuszasz mnie do przekopywania forum w poszukiwaniu mojej reakcji na wiadomosc od beates o tym, ze jej sie udalo. Nie no, to przedszkole jakies! Albo Sad Najwyzszy, bo jest sie tu ciagle ocenianym... Widzisz, Bozia, Arwena tego nie wytrzymala. Ja, coz, poszukam jednak tamtego postu! :-P
    chyba muszę dodać moje przemyślenia na temat tej konkretnej sytuacji.
    otóż, ja w życiu bym nie umiała powiedzieć kiedy która z dziewczyn zaciążyła. Po to są suwaki ;) Za dużo do spamiętania, ciąż, badań, in vitrów, i całej reszty która co kiedy. Pewnie Krycha tak rzuciła tym majem żeby powiedzieć, ze od dłuższego czasu ciąży na forum nie ma. I powiem szczerze, że też odnoszę takie wrażenie, a ciąża Beates (osoby która na forum bywa rzadko i nie mam z nią jakiejś szczególnej więzi) pewnie też by mi się nie przypomniała w tym momencie. Co nie znaczy, że się z niej nie ucieszyłam. Pewnie Krycha miała tak samo. Tak myślę. Także ta propozycja zachowania pozorów to akurat trochę jednak jak zarzut. Dziękuję za uwagę.

moremi, krycha.stara, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    poczekaj na wyniki kisiela :)
    tak czy inaczej zanosi się na picie, trzeba by mieć jednak jakiś powód ;)
    fakt
    jak kisiek bedzie ciężarny to mam powód
    ....
    ....
    a jak nie - to tez mam

dzięki za rade :)
    pujde po butle bio

kkisia, ComeToMeBaby, Bursztyn, Bozia3, efcia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    fakt
    jak kisiek bedzie ciężarny to mam powód
    ....
    ....
    a jak nie - to tez mam

dzięki za rade :)
    pujde po butle bio
    my tu nie czekamy na wiadomość czy kisiek ciężarny tylko na wiadomość jak bardzo :P hyhyhy

kkisia, moremi, Aasiula, BISCA, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    chyba muszę dodać moje przemyślenia na temat tej konkretnej sytuacji.
    otóż, ja w życiu bym nie umiała powiedzieć kiedy która z dziewczyn zaciążyła. Po to są suwaki ;) Za dużo do spamiętania, ciąż, badań, in vitrów, i całej reszty która co kiedy. Pewnie Krycha tak rzuciła tym majem żeby powiedzieć, ze od dłuższego czasu ciąży na forum nie ma. I powiem szczerze, że też odnoszę takie wrażenie, a ciąża Beates (osoby która na forum bywa rzadko i nie mam z nią jakiejś szczególnej więzi) pewnie też by mi się nie przypomniała w tym momencie. Co nie znaczy, że się z niej nie ucieszyłam. Pewnie Krycha miała tak samo. Tak myślę. Także ta propozycja zachowania pozorów to akurat trochę jednak jak zarzut. Dziękuję za uwagę.
    proszę bardzo..:) ja już bym chciała skończyć tą idiotyczną dyskusję - bo po co od nowa jątrzyć w tym, co było wczoraj...no ale nie...trzeba to przewałkować po 10 razy - więc ok...

ja też nie pamiętam suwaczków...ale weź mi nie pieprz głupot, że ciążę Beates można skojarzyć - że była przed majem lub po maju.....po prostu nie chce mi się nawet na ten temat rozmawiać więcej...

teraz Krycha będzie całemu światu udowadniać, że sie cieszyła z ciąży kolezanki z forum, po czym kilka godzin po tym wydarzeniu nic nie pamięta...

a to, że ty nie masz szczególnej więzi z kimś - to może nie masz - nie Twoja to była sprawa poruszana...

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Wypilam wczoraj z mezem tradycyjne 2 lampki wina i tradycyjnie mozgoczaszke chce mi rozwalic. Tyle razy sobie obiecywalam ze wodke bede pic...Eh...

Kiska?
    Siostro Kochana
    bo czeba pić tradycyjne mszalne z biedronki a nie jakies drogie gnioty
    z sonsiednich krajów
    polecam
    twój Pasteż
    A.

Bursztyn, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widzialam fotek Biszkopta.
    Nie widzialam fotek Sandry.
    Do doopy taki piątek!

Kisiel??

kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja zagladam w wiadomym celu.. i nic nie wiadomo jeszcze, idz pan w penisa z takim dawkowaniem napiecia w tym labie!

w zwiazku z tym odtrabie fajrant.
    jak tu znowu zajrze, to mam widziec 3-cyfrowy wynik kisiel! http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/brod-kavelarg-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 15:51

kkisia, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój A. zapisuje sobie różne powiedzonka ludzi, którzy mają tendencje je przekręcać - (moje też - bo ja to robie nagminnie) jak na razie hitem dla mnie jest wyłapane przez niego - "złapać pana Boga za ogon" :) wczoraj przyniósł kolejne...."jak będzie już ta cisza wyborcza - to będziemy siedzieć jak strusie pod miotłą" :)

Bursztyn, macduska, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Siostro Kochana
    bo czeba pić tradycyjne mszalne z biedronki a nie jakies drogie gnioty
    z sonsiednich krajów
    polecam
    twój Pasteż
    A.
    karwasz twasz, Ksiondz ma racje bo zgrzeszylam....bo nawet w pismie (jakims) jest napisane: "cudze chwalicie a swego nie znacie"....a co moze byc bardziej sswojskie od jabola albo zytniej...

S. Czeslawa

Bozia3, Heretyczka, efcia, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mój A. zapisuje sobie różne powiedzonka ludzi, którzy mają tendencje je przekręcać - (moje też - bo ja to robie nagminnie) jak na razie hitem dla mnie jest wyłapane przez niego - "złapać pana Boga za ogon" :) wczoraj przyniósł kolejne...."jak będzie już ta cisza wyborcza - to będziemy siedzieć jak strusie pod miotłą" :)
    więc to jednak facet?

Bozia3 lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeszcze przed cisza wyborcza- dla tych, co nie wiedza na kogo glosowac:

https://lh3.googleusercontent.com/-XcweRHCcaA0/Vio8Gr9KmnI/AAAAAAAA9Zw/cNws5q1PKxY/w1240-h853-no/ss.jpg

moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    karwasz twasz, Ksiondz ma racje bo zgrzeszylam....bo nawet w pismie (jakims) jest napisane: "cudze chwalicie a swego nie znacie"....a co moze byc bardziej sswojskie od jabola albo zytniej...

S. Czeslawa
    oczywiście...siostra wie co zrobić
    spowiedz
    żal za grzecha
    postanowienie poprawy
    pokuta- 3 setki wyborowej ze święconym śledziem
    jutro siostra będzie jak nowo odrodzona
    A.

Bursztyn, efcia, BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    oczywiście...siostra wie co zrobić
    spowiedz
    żal za grzecha
    postanowienie poprawy
    pokuta- 3 setki wyborowej ze święconym śledziem
    jutro siostra będzie jak nowo odrodzona
    A.
    za grzechy serdecznie zaluje i obiecuje sie pporawic
    z pokora przystapie dzis wieczorem do pokuty, Ksiondz tylko tego sledzia poswieci

s.C

Heretyczka, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    do niczego CIę nie zmuszam - rób sobie co chcesz i nie obchodzi mnie Twoja reakcja...nawet jej nie pamiętam....ja tylko odpowiedziałam na Twój konkretny post o tym, że u nas od maja nic - więc jaka ta pamięc krótka...:)...może po prostu daj juz spokój - bo sama to na nowo rozkręcasz...
    Lucky zajszla jeszcze :)

efcia, ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kisia dasz radę. Ja po 10 latach podchodziłem w 3 msce ogarnęła wszystko włącznie z przeczytaniem wszystkich lektur. Masakra

podchodziłem O.o
    to Reni nie jest kobieta?

moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    podchodziłem O.o
    to Reni nie jest kobieta?
    ona ma złozoną osobowość

efcia, Bursztyn, BISCA, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    proszę bardzo..:) ja już bym chciała skończyć tą idiotyczną dyskusję - bo po co od nowa jątrzyć w tym, co było wczoraj...no ale nie...trzeba to przewałkować po 10 razy - więc ok...

ja też nie pamiętam suwaczków...ale weź mi nie pieprz głupot, że ciążę Beates można skojarzyć - że była przed majem lub po maju.....po prostu nie chce mi się nawet na ten temat rozmawiać więcej...

teraz Krycha będzie całemu światu udowadniać, że sie cieszyła z ciąży kolezanki z forum, po czym kilka godzin po tym wydarzeniu nic nie pamięta...

a to, że ty nie masz szczególnej więzi z kimś - to może nie masz - nie Twoja to była sprawa poruszana...
    o się zdenerwowałaś widzę.
    wymoderuj się bo używasz wulgaryzmów...

kilka godzin?... :P hmmm....
    acha- no przecież można tu wyrazić własne zdanie. i ja to zrobiłam pokojowo. czemu wprowadzasz nieprzyjazną atmosferę na forum? :P

krycha.stara lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 11934 11935 11936 11937 11938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ