35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzemyslalam, co napisalyscie i dochodze do wniosku, ze to jednak nie miejsce dla mnie. Wierze w samospelniajaca sie przepowiednie i przyciaganie myslami. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Bisca, nie urodziłam i według mojej położnej szybko nie urodzę. Jeszcze ponoc trochę pochodzę na gimnastykę.
Z ktg wyszedł mi jeden skurcz. Nawet nie wiedziałam, że to to.
Morka, to oddam ci trochę moich, chcesz?
Mi tak ok 20x na dobę brzuch kurczy się na maksa aż mi w krocze idzie i nieprzyjemnie sie robi. Nie działa No-SPa 3x80, Luteina 2x100 i magnella 3x1, chociaz może bez tego byłoby więcej tych skurczy. mam taką kujkę wtedy po prawej stronie. Dobrze, ze trzymam się jeszcze zamknieta i nieskrócona. Oj, ja tak mam w każdej ciązy.
No jeszcze 6 tyg pracy...
-
nick nieaktualny(A)lutka wrote:Przemyslalam, co napisalyscie i dochodze do wniosku, ze to jednak nie miejsce dla mnie. Wierze w samospelniajaca sie przepowiednie i przyciaganie myslami. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
Simba, moremi, caffe, caffe, kkisia, pierwiastka, Sabina, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
(A)lutka wrote:Przemyslalam, co napisalyscie i dochodze do wniosku, ze to jednak nie miejsce dla mnie. Wierze w samospelniajaca sie przepowiednie i przyciaganie myslami. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
.moremi, efcia, kkisia, Simba, pierwiastka, Sabina, Heretyczka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiedzialam ze tak bedzie(A)lutka wrote:Przemyslalam, co napisalyscie i dochodze do wniosku, ze to jednak nie miejsce dla mnie. Wierze w samospelniajaca sie przepowiednie i przyciaganie myslami. A tutaj problemy i dlugie starania. Ja tego nie chce, wiec zostawiam wam pozytywne wibracje szybkiego zaciazenia!
moremi, efcia, Aasiula, kkisia, pierwiastka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
z początku roku:
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:14
moremi, Simba, Aasiula, efcia, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, dorbie, Magdala, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, to oddam ci trochę moich, chcesz?
Mi tak ok 20x na dobę brzuch kurczy się na maksa aż mi w krocze idzie i nieprzyjemnie sie robi. Nie działa No-SPa 3x80, Luteina 2x100 i magnella 3x1, chociaz może bez tego byłoby więcej tych skurczy. mam taką kujkę wtedy po prawej stronie. Dobrze, ze trzymam się jeszcze zamknieta i nieskrócona. Oj, ja tak mam w każdej ciązy.
No jeszcze 6 tyg pracy...efcia, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Wiedziałam
Jak zaciąży, to fajnie, jak nie, to wróci. Ale kogo to interere?Simba, dorbie, kapturnica, efcia, paszczakin, kkisia, pierwiastka, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Skąd ta smutna mina? Nie zadziobalyśmy, bylyśmy miłe, a i tak poszła.
Jak zaciąży, to fajnie, jak nie, to wróci. Ale kogo to interere?
macduska, moremi, kapturnica, efcia, paszczakin, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, dobre mam geny pod względem braku zmarch, gorzej zdrowia niestety, ale coś za coś. Sama patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć jak bardzo się młody zmienił.
ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Skąd ta smutna mina? Nie zadziobalyśmy, bylyśmy miłe, a i tak poszła.
Jak zaciąży, to fajnie, jak nie, to wróci. Ale kogo to interere?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny