35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze 3 slowa o dzisiejszej dyskusji nt. " Forum ovu. Wczoraj i dzis".
Forum naprawde nam ewoluowalo, tak jak juz to opisal Bursztyn. Z grona anonimowych lasek starajacych sie o dziecko, stalysmy sie banda zgranych lasek. Zyc prawie bez siebie nie mozemy, nasze dyskusje juz dawno wykroczyly poza ramy dzieciowe i staly sie bardzo prywatne. Kurde, dzielimy dobre i zle chwile! A wysylanie sobie ciuchow, prezentow, magnesow, ksiazek, szopow? A odwiedziny w kraju i za granica? Spotkania podgrup regionalnych? Grupa na fb? No na jakim innym forum tak jest? Moze dlatego jestesmy coraz bardziej hermetyczne, bo same sobie wystarczamy?
Dlatego moze nowe przyjmowane sa mniej chetnie, robimy to moze nieswiadomie, ale robimy.
Ja osobiscie przeciwko nowym nic nie mam, ale przyznam, ze ani mnie grzębia ani zieją.Mam Was i styka. Ale zal mi nowych, kazda kiedys z nas byla nowa.
Przeslanie na dzis: Badz mily dla nowych!
I jeszcze aj low ju!
Ament!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:04
Bursztyn, beates, macduska, efcia, Bozia3, Mega, gosia7122, malgos741, Magda*, anna maria, kapturnica, paszczakin, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A jeszcze 3 slowa o dzisiejszej dyskusji nt. " Forum ovu. Wczoraj i dzis".
Forum naprawde nam ewaluowalo, tak jak juz to opisal Bursztyn. Z grona anonimowych lasek starajacych sie o dziecko, stalysmy sie banda zgranych lasek. Zyc prawie bez siebie nie mozemy, nasze dyskusje juz dawno wykroczyly poza ramy dzieciowe i staly sie bardzo prywatne. Kurde, dzielimy dobre i zle chwile! A wysylanie sobie ciuchow, prezentow, magnesow, ksiazek, szopow? A odwiedziny w kraju i za granica? Spotkania podgrup regionalnych? Grupa na fb? No na jakim innym forum tak jest? Moze dlatego jestesmy coraz bardziej hermetyczne, bo same sobie wystarczamy?
Dlatego moze nowe przyjmowane sa mniej chetnie, robimy to moze nieswiadomie, ale robimy.
Ja osobiscie przeciwko nowym nic nie mam, ale przyznam, ze ani mnie grzębia ani zieją.Mam Was i styka. Ale zal mi nowych, kazda kiedys z nas byla nowa.
Przeslanie na dzis: Badz mily dla nowych!
I jeszcze aj low ju!
Ament!Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mogłabyś do mnie zaraz przyjechać? I to na jakieś 10 dni?
chora jestem, na zwolnieniu lekarskim leżę i muszę stosować się do zaleceń lekarzaBursztyn, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Wacia i urodzilas bez forum?
Sama nie wiem jak dałam radę.
A tu Misiek jak miał rok.
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 08:09
Reni, Dziobak, Bursztyn, efcia, kkisia, Bozia3, Aasiula, Mega, malgos741, moremi, anna maria, Simba, kapturnica, Niuta, paszczakin, SolarPolar, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Aha, no i musze cos wyznac: wlasnie spozylam 2 lampki wina- mimo ze dzis nie piatek, ale maz wyjezdza jutro na delegacje i nie bedzie go tydzien
Z tego wzgledu mam pytanie: czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi?Reni, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Aha, no i musze cos wyznac: wlasnie spozylam 2 lampki wina- mimo ze dzis nie piatek, ale maz wyjezdza jutro na delegacje i nie bedzie go tydzien
Z tego wzgledu mam pytanie: czy to nie zaszkodzi dzidziusiowi?
raczej czy nie zaszkodzi zagnieździć się fasolinceBursztyn, efcia, Bozia3, Mega, iwcia77, malgos741, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:wszystko super, tylko ze raczej ewoluowalo....
Dziobak nie wyszła z trybu "nauczyciel-pedagog" i jej się ewolucja z ewaluacją pomyliła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:06
Bursztyn, Dziobak, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jasne, jutro bede
a jakie zalecenia?
tak że ten..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2537dcf28ca9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:08
macduska, ComeToMeBaby, Bursztyn, kkisia, efcia, iwcia77, Simba, SolarPolar, pierwiastka, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Uwaga, uwaga, zapodaję fotki z roczku Wojtka.
Bardzo proszę nie cytować.
Tu były zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 22:59
Reni, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Bozia3, macduska, Dziobak, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość