35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No ten tego ,wlasnie sie upijam ...
Ja tylko pije. Chuop robi kolacje ( salata z tostami z serem kozim n'a cieplo) i i wlata do salonu uzupelniac braki w mojej lampce.
Musi dlatego go tak lubieAasiula, Bursztyn, Heretyczka, Simba, Bozia3, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Asiula, tylko nie za duzo bo kaca bedziesz miala jutro
A poza tym, to troche za wczesnie na upijanie sie
Ewentualnie dopiero wtedy, kiedy i o ile pojawi sie @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 20:23
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A mi tak przeszlo przez mysl.Ze chyba wiekszosc/albo i wszystkie co maja wiecej niz jedno dziecko z tym samym chUopem to maja tej samej plci.Czy sie myle ??
ja z tym samych chłopem od 20 lat mam 2 dziewczyny i chłopakaBISCA, efcia, Dziobak, anna maria, macduska, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:sukienki na razie nie kupuj...bo jak Ci brzuch urośnie - to nie będzie pasować....
Bursztyn, Bozia3, Mega, BISCA, efcia, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
No to na przyszłość nie rób takiego zamieszania
Bursztyn, Heretyczka, Mega, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Magda*, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja tylko pije. Chuop robi kolacje ( salata z tostami z serem kozim n'a cieplo) i i wlata do salonu uzupelniac braki w mojej lampce.
Musi dlatego go tak lubieBozia3, BISCA, efcia, Dziobak, kkisia, Bursztyn, SolarPolar, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny