35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzia41 wrote:No ja tu dzie
wczyny poważnie a wy sobie jaja robicie?! ;-(krycha.stara, BISCA, kkisia, moremi, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:
Zabladzily. Droga kreta, ciemno, dzipiesa nie maja...
A slyszalyscie, podobno dojrzala komorka jajowa wydziela zapach konwalii wabiacy plemniki.kkisia, Bozia3, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Simba, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zabladzily. Droga kreta, ciemno, dzipiesa nie maja...
A slyszalyscie, podobno dojrzala komorka jajowa wydziela zapach konwalii wabiacy plemniki.
Albo zapiły gdzieś w zatoce Douglasa.kkisia, iwcia77, Magdala, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Simba, Bursztyn, Mega, paszczakin, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dokladnie. Ponadto jesli bede chciala, to sie bede nabijala z kogo zechce. Bo lepiej smiac sie niz plakac. Taka dziunia ma juz dwie sztuki i problem zyciowy, bo koniecznie dziewczynka trzecia musi byc. A ile z nas nie ma nikogo, chce, staje na rzesach i nie moze? To co, pochlastac sie mamy, czy lepiej sie ponabijac? A chooy, ide sie upic, bo tu sie empatia niektorym wlacza niekontrolowanie. Zapomnialy juz jak to jest sie starac pewnie. Albo za krotko sie staraly, ot co!
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To co, pochlastac sie mamy, czy lepiej sie ponabijac? A chooy, ide sie upic, bo tu sie empatia niektorym wlacza niekontrolowanie. Zapomnialy juz jak to jest sie starac pewnie. Albo za krotko sie staraly, ot co!
idź idź
na prawdę nie trzeba być chamskim i poniżać ludzi tylko dlatego, że nie mają takie wiedzy jak Wy
laska się zapytała i zostawał wyszydzona
jak już się z kogoś śmiejesz rób to z klasą ok?
i nie jest to empatia niekontrolowana
po prostu mierzi mnie takie zachowanie
przypomnij sobie jak urowałaś na poprzednim nicku i jak dostałaś po dupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:17
Bozia3, iwcia77, moremi, efcia, Bursztyn, gosia7122, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dokladnie. Ponadto jesli bede chciala, to sie bede nabijala z kogo zechce. Bo lepiej smiac sie niz plakac. Taka dziunia ma juz dwie sztuki i problem zyciowy, bo koniecznie dziewczynka trzecia musi byc. A ile z nas nie ma nikogo, chce, staje na rzesach i nie moze? To co, pochlastac sie mamy, czy lepiej sie ponabijac? A chooy, ide sie upic, bo tu sie empatia niektorym wlacza niekontrolowanie. Zapomnialy juz jak to jest sie starac pewnie. Albo za krotko sie staraly, ot co!
czy w związku z tym mam siedzieć i płakać- czy nabijac się z innych? - bo widzę, że nie widzisz innej drogi....
Reni, Bursztyn, gosia7122, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:idź idź
na prawdę nie trzeba być chamskim i poniżać ludzi tylko dlatego, że nie mają takie wiedzy jak Wy
laska się zapytała i zostawał wyszydzona
jak już się z kogoś śmiejesz rób to z klasą ok?
i nie jest to empatia niekontrolowana
po prostu mierzi mnie takie zachowanie
przypomnij sobie jak urowałaś na poprzednim nicku i jak dostałaś po dupieReni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
WITAM SIE
no teraz to juz wiem czemu tak ciezko w cionze sie zachodzi...plemniory nie dosc , ze zapite w zatoce daglasa, bez gps to jeszcze bez prezentow..no jak ma sie komorka jajowa otworzyc na takie towarzystwo? ...no focha strzela i nie wpuszcza nikogo ! ot co! moze czeka na kwiaty? na jakiegos gentelmena
krycha.stara, Magdala, BISCA, moremi, kapturnica, efcia, Bursztyn, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Punkt widzenia zawsze zalezy od punktu siedzenia i syty glodnego nie zrozumie
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to od kiedy???
od zawsze, bo przerażają mnie napletki, stulejki itp jaja
i są fajniejsze zabawki dla dziewczynek
nie mam instrukcji obsługi chłopaka, ale jak coś to zapytam wujka Góglaiwcia77, BISCA, moremi, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
wiele miesięcy temu - kiedy panowała tu jeszcze normalna atmosfera...gadałysmy o wszystkim - o płci też...wysyłałyśmy nawet do siebie mailem książki o tym, jak planowac płeć - nikogo to nie bulwersowało....teraz tu jest coraz gorzej....i nie wiem co się porobiło....
SolarPolar, Bursztyn, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość