35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzia41 wrote:Warunek był jeden aby mieć regularne cykle.
czy to był wątek o nazwie: legendy i podania, czy może raczej science fiction?
bo... jakby to delikatnie powiedzieć... z tym celowaniem w płeć jest jak z graniem totolotka.
moremi, kapturnica, krycha.stara, Dziobak, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
zuzia41 wrote:Ale tak na serio to pogrzebałam w tym internecie i są sposoby na tą upragnioną dziewczynkę i chłopca
kapturnica, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:tiaa....
czy to był wątek o nazwie: legendy i podania, czy może raczej science fiction?
bo... jakby to delikatnie powiedzieć... z tym celowaniem w płeć jest jak z graniem totolotka.kapturnica, krycha.stara, Bozia3, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
zuzia41 wrote:Byłam u lekarza i wszystko ze mną w porządku,robione miałam usg brzucha i dopochwowe,cykle regularne.Ale jakiś dodatkowych badań lekarz mi nie zlecał.
Na jakiej podstawie lekarze stwierdzil, ze OK ?
Nie chce Cie zniechecac ani straszyc, ale zwykle USG i wizyta u lekarza to zadna diagnostyka.
Jesli nie uda Ci sie w 2-3 kolejnych cyklach, radze Ci sie porzadnie przebadac (morfologia, hormony, jajowody, nasienie ... )
Nie ufaj lekarzom, ktorzy kaza "czekac" bo w naszym wypadku, nie ma czasu na czekanie.ComeToMeBaby, krycha.stara, dorbie, macduska, moremi, Dziobak, kkisia, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO-trafiłam tam na takie forum na kafeteria.pl Przeczytalam tam właśnie to forum i naprawdę mam wielką ochotę zadziałać.Bardzo ciekawe forum,pomocne przy planowaniu płci i nie tylko.Niestety już nie istnieje a szkoda ;-(
-
zuzia41 wrote:Byłam u lekarza i wszystko ze mną w porządku,robione miałam usg brzucha i dopochwowe,cykle regularne.Ale jakiś dodatkowych badań lekarz mi nie zlecał.
don`t łory.
p.s. ale wiesz, że to początek drogi? i że jeśli się nie uda ani teraz ani później to będą kolejne badania? nie tylko twoje? planowanie płci to przy tym pikuś. wzięłaś się za robienie dziecka od dupy strony, że się tak wyrażę. Może zmień lekarza? To znaczy- żeby nie było- życzę szybkiego zaciążenia. No ale w tym wieku tak szybko się nie zachodzi. Jeśli zajdziesz w tym cyklu przyjdę ci się ukłonić i pogratulować. Daj znać jak tam beta.
p.s.2- wiesz co to beta? (tak się tylko upewniam).BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale Bursztyn celuje caly czas w Natanka. Też chce tym sposobem. To niech Zuzia tez celuje. Zobaczymy która pierwsza trafi
kapturnica, krycha.stara, moremi, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
zuzia41 wrote:DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO-trafiłam tam na takie forum na kafeteria.pl Przeczytalam tam właśnie to forum i naprawdę mam wielką ochotę zadziałać.Bardzo ciekawe forum,pomocne przy planowaniu płci i nie tylko.Niestety już nie istnieje a szkoda ;-(
kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość