X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Sabinko o nie nie , nie ma wymówek - kamizelka odblaskowa i takie cuś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/285c4f47f5fa.jpg

ja rano jak biegam też jest ciemno, dlatego zmieniłam trase na miejska, a las zostawiam na weekend :-)
    Ale.ja nie mam gdzie. Tu o to chodzi. Mieszkam na wsi bez chodników i pobocza. A kamizelkę mam ;) nie raz zadawałam szyku na wsi ;)

kapturnica, Simba, efcia, kkisia, moremi, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
    Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
    On: no wlasnie widze

O.o
    Hahaha, padłam !

Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ileż tych ludzi dzisiaj! Nie mam czasu na forum. A tak być nie może ;)

Simba, kapturnica, malgos741, efcia, macduska, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No ileż tych ludzi dzisiaj! Nie mam czasu na forum. A tak być nie może ;)
    U Ciebie ludki zyc nie daja a u mnie młody ma dzis jakis gps wmontowany w dupke.Co przysnie i go odloze to sie rozbudza.Ana rekach spi..Jak tu nadrobic ovu ?

krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrze na moj suwak Maksowy i dzis maly ma same jedynki.Jeszcze z przodu 1rok brakuje 8)

malgos741, efcia, ania.g, moremi, dorbie, Simba, Sabina, beates lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
    Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
    On: no wlasnie widze

O.o
    Simbolot, myslalam dzis o Tobie i Mirenie przy porannej toalecie. ( Hmm, dziwne to moze nieco ;) ). Ale po cholere masz to swinstwo, jak macie jeszcze dzieci robic? Zamiast cieszyc sie radosnym, wyzwolonym, niczym nie skrepowanym seksem to Ty puchniesz... A do kosza z tym! ;)

malgos741, efcia, Magdala, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, krycha.stara, BISCA, satori, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Zapamietalam, ze zycza mi wilgoci. Przyda sie, bo jeszcze kazali sie seksic doktory.
    A i fefleksja. Chlop jest pozyteczny. Zaplodni i wyniki odbierze. ;-)

Mega <3
    Kisia <3
    Luna <3
    Asiula <3

Beates <3<3<3

A kto bogatemu zabroni. Wszystkie kurwidolkiczanki <3

Dziobak, malgos741, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, macduska, Simba, Magda*, Sabina, krycha.stara, Luna76, efcia, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pomiedzy sercami trzeba przerwy robic, bo nie wychodza czerwone. :-/

moremi, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie gdzie Renka ?

efcia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • zuzia41 Znajoma

Wysłany: 22 października 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was miłe dziewczyny!Mam 41 i staram się o trzecie dziecko-dziewczynkę.Mam dwóch synów 20 lat i 16lat.Poczułam potrzebę macierzyństwa,oj baaardzo!Założylam od tego miesiąca kalendarzyk na ovufriend i sprawdzam.Czy macie jakąś receptę na dziewczynkę?Mam cykle regularne 26 dni,pozdrawiam.

anna maria, Magda* lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Simbolot, myslalam dzis o Tobie i Mirenie przy porannej toalecie. ( Hmm, dziwne to moze nieco ;) ). Ale po cholere masz to swinstwo, jak macie jeszcze dzieci robic? Zamiast cieszyc sie radosnym, wyzwolonym, niczym nie skrepowanym seksem to Ty puchniesz... A do kosza z tym! ;)
    no a mrozaki? tamte trzeba wyprowadzić na ludzi....

efcia, Simba, kkisia, Sabina, krycha.stara, BISCA, Dziobak, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Amen!

Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzia41 wrote:
    Witam was miłe dziewczyny!Mam 41 i staram się o trzecie dziecko-dziewczynkę.Mam dwóch synów 20 lat i 16lat.Poczułam potrzebę macierzyństwa,oj baaardzo!Założylam od tego miesiąca kalendarzyk na ovufriend i sprawdzam.Czy macie jakąś receptę na dziewczynkę?Mam cykle regularne 26 dni,pozdrawiam.
    Nie mamy jak widać na załączonym obrazku. W zasadzie jedyna - zmienić faceta
    2 chłopaków w domu, trzeci w drodze :-)

ania.g, efcia, macduska, Magda*, kkisia, Sabina, krycha.stara, BISCA, kapturnica, moremi, Dziobak, Magdala, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Zuza :-)

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja nie moge naturalnie dzieci robic - to bylby grzech w stosunku do mrozakow ;)
    I tak boje sie ze twixy cierpia na syndrom ocalenca :)

dorbie, Sabina, krycha.stara, moremi, Bozia3, Dziobak, Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • zuzia41 Znajoma

Wysłany: 22 października 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam na innych forach,że można zaplanować płeć dziecka-3,4 dni przed owulacją dziewczynka i w owulację chłopczyk.Czy ktoś z tego forum testował może?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja nie moge naturalnie dzieci robic - to bylby grzech w stosunku do mrozakow ;)
    I tak boje sie ze twixy cierpia na syndrom ocalenca :)

Nie wyglądają ma cierpiących.
    Z jakiegokolwiek powodu.
    Bynajmniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 12:01

Simba, dorbie, kkisia, BISCA, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ten- idę zrobić popcorn...

Mega lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzia41 wrote:
    Czytalam na innych forach,że można zaplanować płeć dziecka-3,4 dni przed owulacją dziewczynka i w owulację chłopczyk.Czy ktoś z tego forum testował może?
    Nie wierz w to. Ja próbowałam, dwa razy mi się nie udało.
    Jak będziesz celowac w płeć, to możesz nigdy nie wcelować :-)

Czyli starasz się od tego miesiąca czy dłużej?

krycha.stara, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• zuzia41 Znajoma

Wysłany: 22 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No staram się od tego miesiąca,jutro mam mieć owulacje .Dzisiaj test dopiero pozytywny wyszedł a wczoraj był negatywny i 3 dni temu też.A przytulanki były w poniedziałek.A ty dorbie też tą metodą dr Wójcika planowałaś?

dorbie, Magda* lubią tę wiadomość

‹‹ 11898 11899 11900 11901 11902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ