35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Sabinko o nie nie , nie ma wymówek - kamizelka odblaskowa i takie cuś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/285c4f47f5fa.jpg
ja rano jak biegam też jest ciemno, dlatego zmieniłam trase na miejska, a las zostawiam na weekendnie raz zadawałam szyku na wsi
kapturnica, Simba, efcia, kkisia, moremi, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
On: no wlasnie widze
Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No ileż tych ludzi dzisiaj! Nie mam czasu na forum. A tak być nie może
krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aaaa i pozbylam sie Mireny - wczoraj.
Moj gin to jest dyplomata...Mowie mu, ze nie chce tego badziewia, ze nie, ze sie blokuje, ze krwawie, ze przez to krwawienie mam ciagla potrzebe picia czerwonego wina bo musze ciagle czerwone krwinki dorabiac, oraz ze puchne.
On: no wlasnie widze
). Ale po cholere masz to swinstwo, jak macie jeszcze dzieci robic? Zamiast cieszyc sie radosnym, wyzwolonym, niczym nie skrepowanym seksem to Ty puchniesz... A do kosza z tym!
malgos741, efcia, Magdala, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, krycha.stara, BISCA, satori, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobry.
Zapamietalam, ze zycza mi wilgoci. Przyda sie, bo jeszcze kazali sie seksic doktory.
A i fefleksja. Chlop jest pozyteczny. Zaplodni i wyniki odbierze.
Mega
Kisia
Luna
Asiula
Beates<3<3
A kto bogatemu zabroni. Wszystkie kurwidolkiczankiDziobak, malgos741, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, macduska, Simba, Magda*, Sabina, krycha.stara, Luna76, efcia, satori, beates, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Witam was miłe dziewczyny!Mam 41 i staram się o trzecie dziecko-dziewczynkę.Mam dwóch synów 20 lat i 16lat.Poczułam potrzebę macierzyństwa,oj baaardzo!Założylam od tego miesiąca kalendarzyk na ovufriend i sprawdzam.Czy macie jakąś receptę na dziewczynkę?Mam cykle regularne 26 dni,pozdrawiam.
anna maria, Magda* lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simbolot, myslalam dzis o Tobie i Mirenie przy porannej toalecie. ( Hmm, dziwne to moze nieco
). Ale po cholere masz to swinstwo, jak macie jeszcze dzieci robic? Zamiast cieszyc sie radosnym, wyzwolonym, niczym nie skrepowanym seksem to Ty puchniesz... A do kosza z tym!
efcia, Simba, kkisia, Sabina, krycha.stara, BISCA, Dziobak, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Simbolot, myslalam dzis o Tobie i Mirenie przy porannej toalecie. ( Hmm, dziwne to moze nieco
Amen!Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzia41 wrote:Witam was miłe dziewczyny!Mam 41 i staram się o trzecie dziecko-dziewczynkę.Mam dwóch synów 20 lat i 16lat.Poczułam potrzebę macierzyństwa,oj baaardzo!Założylam od tego miesiąca kalendarzyk na ovufriend i sprawdzam.Czy macie jakąś receptę na dziewczynkę?Mam cykle regularne 26 dni,pozdrawiam.
2 chłopaków w domu, trzeci w drodzeania.g, efcia, macduska, Magda*, kkisia, Sabina, krycha.stara, BISCA, kapturnica, moremi, Dziobak, Magdala, Mega, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Simbolot, myslalam dzis o Tobie i Mirenie przy porannej toalecie. ( Hmm, dziwne to moze nieco
I tak boje sie ze twixy cierpia na syndrom ocalencadorbie, Sabina, krycha.stara, moremi, Bozia3, Dziobak, Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja nie moge naturalnie dzieci robic - to bylby grzech w stosunku do mrozakow
I tak boje sie ze twixy cierpia na syndrom ocalenca
Nie wyglądają ma cierpiących.
Z jakiegokolwiek powodu.
Bynajmniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 12:01
Simba, dorbie, kkisia, BISCA, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzia41 wrote:Czytalam na innych forach,że można zaplanować płeć dziecka-3,4 dni przed owulacją dziewczynka i w owulację chłopczyk.Czy ktoś z tego forum testował może?
Jak będziesz celowac w płeć, to możesz nigdy nie wcelować
Czyli starasz się od tego miesiąca czy dłużej?krycha.stara, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
No staram się od tego miesiąca,jutro mam mieć owulacje .Dzisiaj test dopiero pozytywny wyszedł a wczoraj był negatywny i 3 dni temu też.A przytulanki były w poniedziałek.A ty dorbie też tą metodą dr Wójcika planowałaś?
dorbie, Magda* lubią tę wiadomość