35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No łatwo mowic siedziec i czekac.Tak sie nie da ! Kurde ,wolałabym byc przy dziecku .Mega wrote:Dzieki dziewczyny
Chciałam do nich jechać, ale mąż mówi, ze bez sensu, mam siedzieć na tyłku i czekać....a z nerwów nie wyrabiam...
Ja bym jechala .
Mega lubi tę wiadomość
-
no tak, ale ja cos czuję że facet wprowadza spokój, a taka zdenerwowana Mega przyjedzie i jej zdenerwowanie udzieli się dziecku. Może czasem warto posłuchać faceta. Gdyby było źle to by kazał przyjechać. Widocznie sytuacja pod kontrolą.Aasiula wrote:No łatwo mowic siedziec i czekac.Tak sie nie da ! Kurde ,wolałabym byc przy dziecku .
Ja bym jechala .
BISCA, iwcia77, Mega, efcia, moremi, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość
-
Tadam !!!!!
CIACH !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:27
nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, pierwiastka, iwcia77, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, efcia, satori, moremi, ania.g, nick nieaktualny, Niuta, Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mimo wszystko nie wyobrazam sobie takiej sytuacji... Oni tam a ja w domu ,pierdolca bym dostała.ComeToMeBaby wrote:no tak, ale ja cos czuję że facet wprowadza spokój, a taka zdenerwowana Mega przyjedzie i jej zdenerwowanie udzieli się dziecku. Może czasem warto posłuchać faceta. Gdyby było źle to by kazał przyjechać. Widocznie sytuacja pod kontrolą.
Nawet moj m by mnie nie powstrzymał.
-
Jestem, Wróciłam , witam

Wakacje aktywne mieliśmy , ale za to dużo zwiedziliśmy !
Nie doczytałam wszystkiego dokładnie niestety.
Ale z tego co pamiętam :
Mega
Kikisia- wciąż trzymam !
Kciuki także za IUI !
Sto lat dla Marcela !
Pewnie o czymś zapomniałam , więc za wszystkie potrzebujące trzymam wszystko co się da !!!!!
Aasiula, malgos741, efcia, Mega, pierwiastka, nick nieaktualny, Dziobak, moremi, ania.g, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Nie dam rady jechać, to jest kawałek drogi spory....czekam na telefon...ComeToMeBaby wrote:chyba pojechała

Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki , widzieliśmy dzisiaj serduszko !
Niesamowite uczucie !
Aasiula, nick nieaktualny, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, moremi, ania.g, Alis, nick nieaktualny, anna maria, Mega, BISCA, gosia7122, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, Natka_79, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Magdala, paszczakin, sandra80, nick nieaktualny, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
noo, to pewnie dlatego nie chciał, żebyś się fatygowała.Mega wrote:Nie dam rady jechać, to jest kawałek drogi spory....czekam na telefon...
ale to nie zaszkodzi, abyś była w ciągłym kontakcie telefonicznym. niech ci relacjonuje na bieżąco
no i - chyba akurat mija ta godzina, więc zaraz powinno być wszystko jasne. pewnie czekają już na konsultację u lekarza. trzymam kciuki.
Aasiula, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale czujesz się juz w ciąży?beates wrote:A tak z innej beczki , widzieliśmy dzisiaj serduszko !
Niesamowite uczucie !
chociaż trochę?
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!