35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Dzieki dziewczyny
Chciałam do nich jechać, ale mąż mówi, ze bez sensu, mam siedzieć na tyłku i czekać....a z nerwów nie wyrabiam...
Ja bym jechala .Mega lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No łatwo mowic siedziec i czekac.Tak sie nie da ! Kurde ,wolałabym byc przy dziecku .
Ja bym jechala .BISCA, iwcia77, Mega, efcia, moremi, macduska, Magdala lubią tę wiadomość
-
Tadam !!!!!
CIACH !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 21:27
kkisia, anna maria, Aasiula, pierwiastka, iwcia77, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, efcia, satori, moremi, ania.g, Magda*, Niuta, Alis, macduska, dorbie lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no tak, ale ja cos czuję że facet wprowadza spokój, a taka zdenerwowana Mega przyjedzie i jej zdenerwowanie udzieli się dziecku. Może czasem warto posłuchać faceta. Gdyby było źle to by kazał przyjechać. Widocznie sytuacja pod kontrolą.
Nawet moj m by mnie nie powstrzymał.
-
Jestem, Wróciłam , witam
Wakacje aktywne mieliśmy , ale za to dużo zwiedziliśmy !
Nie doczytałam wszystkiego dokładnie niestety.
Ale z tego co pamiętam :
Mega
Kikisia- wciąż trzymam !
Kciuki także za IUI !
Sto lat dla Marcela !
Pewnie o czymś zapomniałam , więc za wszystkie potrzebujące trzymam wszystko co się da !!!!!Aasiula, malgos741, efcia, Mega, pierwiastka, kkisia, Dziobak, moremi, ania.g, Magda*, anna maria, macduska, BISCA, gosia7122, kapturnica, dorbie, Sabina, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:chyba pojechała
Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
A tak z innej beczki , widzieliśmy dzisiaj serduszko !
Niesamowite uczucie !Aasiula, kkisia, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, moremi, ania.g, Alis, Magda*, anna maria, Mega, BISCA, gosia7122, kapturnica, efcia, dorbie, Natka_79, Simba, Sabina, iwcia77, Magdala, paszczakin, sandra80, mama78, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie dam rady jechać, to jest kawałek drogi spory....czekam na telefon...
ale to nie zaszkodzi, abyś była w ciągłym kontakcie telefonicznym. niech ci relacjonuje na bieżąco
no i - chyba akurat mija ta godzina, więc zaraz powinno być wszystko jasne. pewnie czekają już na konsultację u lekarza. trzymam kciuki.Aasiula, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
beates wrote:A tak z innej beczki , widzieliśmy dzisiaj serduszko !
Niesamowite uczucie !chociaż trochę?
kkisia, BISCA, dorbie, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!