35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Bo teraz te 1 sa chyba w promocji. Ja dopiero co kupiłam babydreamy i wychodziły cos ok 40gr bo tez promocja. Mam dwie paczki i kupie jeszcze dwójki.
Musze kupić jeszcze jedną paczkę.
Nie wiem ile zuzyje, myśle że 2 paczki i styk, żeby mi nie zostało
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Podłoga daje rade
Probowalam wstac i cos znowu chrupnelo
Ale za to nie boli
Chyba wlazlo na swoje miejscekkisia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kkisiel , szalona kobieto
Ale chlopakom sie jeszcze nie przyznam
Niech poskacza jeszcze chwile kolo mniekrycha.stara, dorbie, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Aasiula, BISCA, iwcia77, efcia, satori, gretka, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ale chlopakom sie jeszcze nie przyznam
Niech poskacza jeszcze chwile kolo mniekrycha.stara, Sabina, malgos741, kkisia, moremi, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ale chlopakom sie jeszcze nie przyznam
Niech poskacza jeszcze chwile kolo mniekkisia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykkisia wrote:Nie kombinuje
Tylo sie ciesze ze tak nie boli
Nie za wcale nie boli bo boli
Małgoś słońce Ty mojekkisia, malgos741, moremi, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kisiel moze wskoczyl na miejsce ???
A my z Maksem dzis w dziewiczy rejs sie wybralismy.Bylismy u mojej mamy sami.
Boszz jak mi brakowalo jazdy samochodem.Mlody siedzial w foteliku na tyle i w totalnej ciszy.A balam sie jechac sama z nim jak siedzi w foteliku na tyle.Zobaczymy co dalej bo plan mialam wylaczyc poduszke z przodu i montowac fotelik na fotelu pasazera zeby mlodego miec na oku.
kkisia, Magdala, Sabina, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
-
Jak dziwnie nie iść do roboty
obejrzeliśmy film Magic mike 2 ale sie faceci wyginają
moremi, kkisia, dorbie, ania.g, Magdala, Sabina, Magda*, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kisiel moze wskoczyl na miejsce ???
A my z Maksem dzis w dziewiczy rejs sie wybralismy.Bylismy u mojej mamy sami.
Boszz jak mi brakowalo jazdy samochodem.Mlody siedzial w foteliku na tyle i w totalnej ciszy.A balam sie jechac sama z nim jak siedzi w foteliku na tyle.Zobaczymy co dalej bo plan mialam wylaczyc poduszke z przodu i montowac fotelik na fotelu pasazera zeby mlodego miec na oku.
Ja będę montować fotelik na tylnym siedzeniu do isofixamoremi, kkisia, Magdala, Sabina, Dziobak, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapta, sa takie lusterka zeby widzieć malucha. Sama chce kupić takowe.
No to po wizycie. Wszystko ładnie. Szyjka trzyma choc jak to gin ujął jest juz inna. Młody wazy ok 3kg. Schudłam wg jego wagi kolejny kg ale byłam ubrana wiec kto wie ile faktycznie. Wyniki ok, ciśnienie tez, pobrał wymaz. Wróży mi poród w połowie listopada choc zaznaczył ze moze byc wczesniej, szczególnie ze juz miewam dziwne bole. Gdybym miała regularne skurcze to do szpitala, gdy wody odejdą to juz ekspresem, bo moja szyjka moze sie otworzyć błyskawicznie. Przy okazji przyznał ze te sprawdzania szyjki przez ciąże wynikały z tego ze szyjka ma "pewne cechy niewydolnosci". Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Tak sobie planuje zrobic urodziny J 11.11 i cos czuje ze po tej dacie to beda godzmoze 13ty w piatek
i bedzie ekspres
zobaczymy, zycie pokaże
G zaczął dzwonić co z naprawa i kurka noo, bedzie cieżkoi to teraz jak lepiej miec auto pod domem....ech
dorbie, moremi, ania.g, kkisia, Magdala, kapturnica, malgos741, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, iwcia77, Magda*, efcia, satori, beates, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta, są lusterka, ltóre montjesz na siedzeniu, odbija się podwójnie i widzisz w tym środkowym małego, który jedzie tyłem
Ja będę montować fotelik na tylnym siedzeniu do isofixaBISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!