X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Aj tam, dziobata i paszczowata, wy sie ciagle o to samo klocita. Dajta se po pysku i zalatwione ;-)

My sie nie klocimy. Tylko Dziobak straszy, ze dzieci sa straszne. A une nie sa, to ludzie je robia straszne z czasem..

krycha.stara, efcia, Magdala, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Znaczy my trojaczki??
    Czworaczki ;)

krycha.stara, macduska, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o faken kisiel! twixy dopiero tam kilka dni siedza, a juz ci dysk wypchnely?
    a to bachory!
    to co bedzie w 9 mcu??

Raczej ich tam nie ma
    Objawy na @ wrocily , cycki flaki
    Tak ze ten tego chyba nie tym razem

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Raczej ich tam nie ma
    Poczekaj. Kiedy masz bete badać? W piątek? To poczekamy do piątku.

krycha.stara, kkisia, efcia, malgos741, Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Raczej ich tam nie ma
    Kisia, nie namawiam do optymizmu, ale nie bądź pesymistką. Poczekaj co się będzie działo i nie kracz, bo życie zaskakuje, także w tę pozytywną stronę.

moremi, krycha.stara, kkisia, efcia, Aasiula, BISCA, satori, gretka, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kim jest tasha. Wpisała się na listę forumowych dzieci. Udzielała się tutaj?

No i Małgoś już w ciąży :-)
    tasha to jest taka torba...

krycha.stara, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no oczywiscie czekam do piatku
    Jak idiotka od 8 dni gadam do brzucha
    Zeby choc jeden zostal :)

Musze miec troche pesymizmu w sobie
    Zeby nie bolalo w razie czego tak jak w czerwcu

Nawet mam juz plan awaryjny ;)

moremi, krycha.stara, macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, dorbie, Aasiula, Magdala, BISCA, satori, Mega, gosia7122, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    My sie nie klocimy. Tylko Dziobak straszy, ze dzieci sa straszne. A une nie sa, to ludzie je robia straszne z czasem..
    Bo my się chyba Paszcza nie rozumiemy w tym temacie. Dzieci nie są straszne, ale rozwojowo mają okresy, które mogą być trudne czy niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie wiedzą jak przebiega rozwój dziecka. I potem mowa o krnabrnym, negujacym wszystko dwulatku. A on się normalnie rozwija, tak jak powinien. Jest kilka takich skoków w życiu dziecka, gdzie jest trudniej i niepotrzebnie można się sfrustrowac, jeśli nie ma się wiedzy lub ma się pierwsze dziecko. Łatwiej przejsc, wiedząc co może nastąpić i co jest normą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:15

krycha.stara, Magda*, efcia, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! Wczoraj miałam smutne zakończenie dnia :( Miłosz zapytał czy Mikołaja można prosić o brata, więc mu powiedziałam że nie , że trzeba się modlić i prosić Boga , a on na to czy można napisać list do Boga z taką prośbą?? :( No i napisał , położył na parapecie , ja przeczytałam i poryczałam się :( smutno mi do dziś. Nie raz już tłumaczyłam mu że nie każdy ma rodzeństwo , ale teraz widzę że on bardzo chce. Był już taki moment że przestał pytać , ale widzę że jak ogląda jakiś film gdzie są dzieci to go coś pobiera. Już nie wiem jak z nim rozmawiać.

Magda*, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha ale co to da???

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie kochane! Wczoraj miałam smutne zakończenie dnia :( Miłosz zapytał czy Mikołaja można prosić o brata, więc mu powiedziałam że nie , że trzeba się modlić i prosić Boga , a on na to czy można napisać list do Boga z taką prośbą?? :( No i napisał , położył na parapecie , ja przeczytałam i poryczałam się :( smutno mi do dziś. Nie raz już tłumaczyłam mu że nie każdy ma rodzeństwo , ale teraz widzę że on bardzo chce. Był już taki moment że przestał pytać , ale widzę że jak ogląda jakiś film gdzie są dzieci to go coś pobiera. Już nie wiem jak z nim rozmawiać.
    ale uprzedziłas mama nadzieje że Bozia moze list do kosza wrzucić? mam wrazenie że nie lubi nachalnych typów...

krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie
    czeka na nowa karte z AOK , bo stara kazali odesłac z powodu jakiegos błędu technicznego, chyba tam pójde po papier ze jest ubezpieczony jak sie czekaniem

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 października 2015, 17:45

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia, zdopingowałaś mnie. Idę dzisiaj na kije.
    Nie chce mi się jak nie wiem co ale idę.

krycha.stara, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Krycha ale co to da???
    Twój syn nie jest przedszkolakiem, a i takim dzieciom da się wytłumaczyć. Mnie rodzice uswiadomili w wieku 6-7 lat.
    Trochę tez nie w porządku, że traktujesz tak duzego syna jak male dziecko.
    Też myślę, że pora na poważną rozmowę i wytlumaczenie, że nie zawsze ma się to, co chce się mieć.
    A że zrobiło się smutno, to zrozumiale.

efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, paszczakin, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, iwcia77, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A ile juz czeka? Takie karty przychodza po tygodniu z reguly...
    z dwa

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Yesenia, zdopingowałaś mnie. Idę dzisiaj na kije.
    Nie chce mi się jak nie wiem co ale idę.
    chyba na kija

Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Twój syn nie jest przedszkolakiem, a i takim dzieciom da się wytłumaczyć. Mnie rodzice uswiadomili w wieku 6-7 lat.
    Trochę tez nie w porządku, że traktujesz tak duzego syna jak male dziecko.
    Też myślę, że pora na poważną rozmowę i wytlumaczenie, że nie zawsze ma się to, co chce się mieć.
    A że zrobiło się smutno, to zrozumiale.
    ja sie sama uswiadomiłam obserwując pieski
    byłam bystrym dzieckiem :)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia,słodki ten Twój Miłosz,
    a długo sie staracie o drugie dziecko?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bo my się chyba Paszcza nie rozumiemy w tym temacie. Dzieci nie są straszne, ale rozwojowo mają okresy, które mogą być trudne czy niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie wiedzą jak przebiega rozwój dziecka. I potem mowa o krnabrnym, negujacym wszystko dwulatku. A on się normalnie rozwija, tak jak powinien. Jest kilka takich skoków w życiu dziecka, gdzie jest trudniej i niepotrzebnie można się sfrustrowac, jeśli nie ma się wiedzy lub ma się pierwsze dziecko. Łatwiej przejsc, wiedząc co może nastąpić i co jest normą.

zgadzam się w 100 persentach :)

Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

biedny :( rozumiem Go bardzo dobrze i Ciebie też bo mój 4-latek już pyta o rodzeństwo i weź wytłumacz takiemu maluchowi

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11887 11888 11889 11890 11891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ