X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Aj tam, dziobata i paszczowata, wy sie ciagle o to samo klocita. Dajta se po pysku i zalatwione ;-)

My sie nie klocimy. Tylko Dziobak straszy, ze dzieci sa straszne. A une nie sa, to ludzie je robia straszne z czasem..

krycha.stara, efcia, Magdala, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Znaczy my trojaczki??
    Czworaczki ;)

krycha.stara, macduska, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o faken kisiel! twixy dopiero tam kilka dni siedza, a juz ci dysk wypchnely?
    a to bachory!
    to co bedzie w 9 mcu??

Raczej ich tam nie ma
    Objawy na @ wrocily , cycki flaki
    Tak ze ten tego chyba nie tym razem

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Raczej ich tam nie ma
    Poczekaj. Kiedy masz bete badać? W piątek? To poczekamy do piątku.

krycha.stara, kkisia, efcia, malgos741, Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Raczej ich tam nie ma
    Kisia, nie namawiam do optymizmu, ale nie bądź pesymistką. Poczekaj co się będzie działo i nie kracz, bo życie zaskakuje, także w tę pozytywną stronę.

moremi, krycha.stara, kkisia, efcia, Aasiula, BISCA, satori, gretka, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kim jest tasha. Wpisała się na listę forumowych dzieci. Udzielała się tutaj?

No i Małgoś już w ciąży :-)
    tasha to jest taka torba...

krycha.stara, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no oczywiscie czekam do piatku
    Jak idiotka od 8 dni gadam do brzucha
    Zeby choc jeden zostal :)

Musze miec troche pesymizmu w sobie
    Zeby nie bolalo w razie czego tak jak w czerwcu

Nawet mam juz plan awaryjny ;)

moremi, krycha.stara, macduska, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, dorbie, Aasiula, Magdala, BISCA, satori, Mega, gosia7122, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    My sie nie klocimy. Tylko Dziobak straszy, ze dzieci sa straszne. A une nie sa, to ludzie je robia straszne z czasem..
    Bo my się chyba Paszcza nie rozumiemy w tym temacie. Dzieci nie są straszne, ale rozwojowo mają okresy, które mogą być trudne czy niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie wiedzą jak przebiega rozwój dziecka. I potem mowa o krnabrnym, negujacym wszystko dwulatku. A on się normalnie rozwija, tak jak powinien. Jest kilka takich skoków w życiu dziecka, gdzie jest trudniej i niepotrzebnie można się sfrustrowac, jeśli nie ma się wiedzy lub ma się pierwsze dziecko. Łatwiej przejsc, wiedząc co może nastąpić i co jest normą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 13:15

krycha.stara, Magda*, efcia, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! Wczoraj miałam smutne zakończenie dnia :( Miłosz zapytał czy Mikołaja można prosić o brata, więc mu powiedziałam że nie , że trzeba się modlić i prosić Boga , a on na to czy można napisać list do Boga z taką prośbą?? :( No i napisał , położył na parapecie , ja przeczytałam i poryczałam się :( smutno mi do dziś. Nie raz już tłumaczyłam mu że nie każdy ma rodzeństwo , ale teraz widzę że on bardzo chce. Był już taki moment że przestał pytać , ale widzę że jak ogląda jakiś film gdzie są dzieci to go coś pobiera. Już nie wiem jak z nim rozmawiać.

Magda*, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha ale co to da???

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie kochane! Wczoraj miałam smutne zakończenie dnia :( Miłosz zapytał czy Mikołaja można prosić o brata, więc mu powiedziałam że nie , że trzeba się modlić i prosić Boga , a on na to czy można napisać list do Boga z taką prośbą?? :( No i napisał , położył na parapecie , ja przeczytałam i poryczałam się :( smutno mi do dziś. Nie raz już tłumaczyłam mu że nie każdy ma rodzeństwo , ale teraz widzę że on bardzo chce. Był już taki moment że przestał pytać , ale widzę że jak ogląda jakiś film gdzie są dzieci to go coś pobiera. Już nie wiem jak z nim rozmawiać.
    ale uprzedziłas mama nadzieje że Bozia moze list do kosza wrzucić? mam wrazenie że nie lubi nachalnych typów...

krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie
    czeka na nowa karte z AOK , bo stara kazali odesłac z powodu jakiegos błędu technicznego, chyba tam pójde po papier ze jest ubezpieczony jak sie czekaniem

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 21 października 2015, 17:45

krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia, zdopingowałaś mnie. Idę dzisiaj na kije.
    Nie chce mi się jak nie wiem co ale idę.

krycha.stara, moremi, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Krycha ale co to da???
    Twój syn nie jest przedszkolakiem, a i takim dzieciom da się wytłumaczyć. Mnie rodzice uswiadomili w wieku 6-7 lat.
    Trochę tez nie w porządku, że traktujesz tak duzego syna jak male dziecko.
    Też myślę, że pora na poważną rozmowę i wytlumaczenie, że nie zawsze ma się to, co chce się mieć.
    A że zrobiło się smutno, to zrozumiale.

efcia, ComeToMeBaby, krycha.stara, paszczakin, Dziobak, Sabina, Magdala, BISCA, iwcia77, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A ile juz czeka? Takie karty przychodza po tygodniu z reguly...
    z dwa

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Yesenia, zdopingowałaś mnie. Idę dzisiaj na kije.
    Nie chce mi się jak nie wiem co ale idę.
    chyba na kija

Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Twój syn nie jest przedszkolakiem, a i takim dzieciom da się wytłumaczyć. Mnie rodzice uswiadomili w wieku 6-7 lat.
    Trochę tez nie w porządku, że traktujesz tak duzego syna jak male dziecko.
    Też myślę, że pora na poważną rozmowę i wytlumaczenie, że nie zawsze ma się to, co chce się mieć.
    A że zrobiło się smutno, to zrozumiale.
    ja sie sama uswiadomiłam obserwując pieski
    byłam bystrym dzieckiem :)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia,słodki ten Twój Miłosz,
    a długo sie staracie o drugie dziecko?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bo my się chyba Paszcza nie rozumiemy w tym temacie. Dzieci nie są straszne, ale rozwojowo mają okresy, które mogą być trudne czy niezrozumiałe dla ludzi, którzy nie wiedzą jak przebiega rozwój dziecka. I potem mowa o krnabrnym, negujacym wszystko dwulatku. A on się normalnie rozwija, tak jak powinien. Jest kilka takich skoków w życiu dziecka, gdzie jest trudniej i niepotrzebnie można się sfrustrowac, jeśli nie ma się wiedzy lub ma się pierwsze dziecko. Łatwiej przejsc, wiedząc co może nastąpić i co jest normą.

zgadzam się w 100 persentach :)

Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

biedny :( rozumiem Go bardzo dobrze i Ciebie też bo mój 4-latek już pyta o rodzeństwo i weź wytłumacz takiemu maluchowi

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11887 11888 11889 11890 11891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ