X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, ja bym zgłosiła na policję. Jak się kutas (to taki ozdobny chwost) znajdzie, to będzie żałował, że tej kartki nie zostawił.

efcia, Mimbla, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać czarny ślad, auto ma wgniecenie dość wysoko i tak dziwnie że podejrzewamy że walnął w nas kierowca dostawczaka ze sklepu. To jest droga jednokierunkowa, on w nocy przywozi towar i nie raz widzieliśmy jak ćwiczy żeby być tuż przy bramie. Podejrzewam że cofał i przyhaczył. Niestety dowodu nie mamy, nawet nie sprawdze tego samochodu, bo ta firma ma ich kilka.
    Auto ma 4 lata i przez ten czas co chwile coś się dzieje. Jest w leasingu i mamy rejestracje z Poznania. Jak tylko postawiliśmy auto pod kamienicą to zaczeły się problemy. Tydz po odbiorze przez cały bok ktoś nam przejechał markerem (wodny więc się zmyło, dobrze że nie miał gwoździa przy sobie), 3 tygodnie później na naszym dachu wylądował kosz na śmieci- na szczęście plastikowy. Mamy szklany dach w aucie i jest drobna skaza. Potem przytarł nam bok ktoś na cmentarzu w Wigilę ( G był w takim szoku, że wziął od kolesia telefon a nie oświadczenie - koles telefon wyłączył). Potem był przedni bok, teraz nie dawno lewy tylny i teraz ten dzwon :/
    Mamy ubezpieczenie, rysę chcieliśmy zrobić właśnie z niego- podobno jedną robotę na rok skłądkowy możemy zrobić bez zwyżki opłat. Teraz nie wiadomo jak to będzie z pokryciem naprawy, czy da się zrobić dwie. Akurat na początku listopada trzeba zapłacić za kolejna polisę, to może za miesiąc kolejna naprawa. No i zastanawiamy się nad kamerą w samochodzie albo w oknie. Wybraliśmy blokade skrzyni biegów ale lepszy byłby alarm. Trzeba coś zrobić, chyba jakis amulet zawiesze ;) bo nie wiem co to tak się wszyscy na naszego roomstera uwzięli :/ mój G to ogólnie spokojny jest ale jak zobaczył to musie kur!@ wymsknęła. Ja to klnę od rana i życzę temu sku!@$%% żeby przeżył to samo...

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć,
    Małgoś, trzymaj się! powodzenia
    Cała w nerwach jestem :/ ide rano do auta a tu cały róg rozwalony, cud że uchroniło reflektor ;( aż się rozczyłam. Kuźwa, żadne inne auto tak nie ucierpiało na tym parkingu jak nasze :( niech temu chu@# też ktos rozwali auto, ciule maja zerową odwage cywilną. Nikt kartki z nr telefonu nie zostawi tylko zwieje :(
    Może nadrobie później co tam u Was, w każdym razie trzymam kiuki.
    Brzuch mi się spina na to wszystko :/
    Miłego dnia
    Wpólczuję! Ja własnie tak się zestresowałam w piątek, bo mi w drzwi na parkingu wjechali i uciekli
    Chyba każdy to już miał. Tacy ludzie

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka miałam cytować a polubiłam ... wybacz jestem zakręcona..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żołnierzyki oddane ;) z godzinę moja kolej...
    ps.auto odebrane i tylko 30zł zapłaciłam..

paszczakin, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, ania.g, Sabina, beates, Magdala, satori, Mega, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiąc kawę z mlekiem, zalałam mężowi zieloną herbatę mlekiem zamiast wodą... ;)

dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, ania.g, Sabina, beates, Mimbla, satori, gretka, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Od 3 dni chodzę na wk..wie.
    Moja matka doprowadza mnie do obłędu.
    Nie, nie wyobrażam sobie, że ona będzie się opiekować Adasiem.
    Szczerze, to chciałabym ,żeby mój mąż poszedł na macierzyński za mnie i na rodzicielski, bo nie wyobrażam sobie, żeby ona miała u mnie mieszkać i robić swój bałagan. Ona przyjechała mi pomóc! Ale ja nie chciałam by mi pomagała. Robi mi taki bałagan, że ciągle muszę sprzatać, zmywać niesamowite ilosci garów, wydaję więcej pieniędzy na jedzenie, bo ona ciagle chce żebym coś kupowała dodatkowo.
    Zwariuję!!!

Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, krycha.stara, moremi, ania.g, Sabina, Bozia3, BISCA, satori, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Szczerze, to chciałabym ,żeby mój mąż poszedł na macierzyński za mnie i na rodzicielski, bo nie wyobrażam sobie, żeby ona miała u mnie mieszkać i robić swój bałagan. Ona przyjechała mi pomóc! Ale ja nie chciałam by mi pomagała. Robi mi taki bałagan, że ciągle muszę sprzatać, zmywać niesamowite ilosci garów, wydaję więcej pieniędzy na jedzenie, bo ona ciagle chce żebym coś kupowała dodatkowo.
    Zwariuję!!!
    współczuję, moja jak my jesteśmy na weselu to potrafi przyjść i wszystko na błysk zrobić a do tego popierze i poprasuje ;)

ComeToMeBaby, efcia, kkisia, moremi, Sabina, Magdala, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jadę ...

ComeToMeBaby, efcia, kkisia, moremi, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    współczuję, moja jak my jesteśmy na weselu to potrafi przyjść i wszystko na błysk zrobić a do tego popierze i poprasuje ;)
    A moja tez chce ale muszę jej wszystko przygotowywać, szukać rzeczy, typu, chcę przesadzic kwiatki, znajdz mi łopatkę, znajdż garnek, przełóż to i tamto. Jak zrobisz to to ja dalej zrobię, ale zrób to. Wczoraj miałam garnek dżemu do zapakowania do słoików, a miałam ten dżem robić sama. I jak powiedziałam, że teraz jestem zmęczona i musze się położyć na chwilę, to stwierdziła, że dzem skwaśnieje i ja nie szanuję jej pracy.
    A tak w ogóle nie zna się na żartach i ciągle się obraża i jest uparta i ciągle jest awantura
    Taki trudny charakter

macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, krycha.stara, ania.g, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj tam sorry Dziobak, ja juz Ciebie nie slucham. Caly macierzynski przesiedzialam jak na bombie czekajac, az to STRASZNE i TRUDNE i UPIERDLIWE dziobakowe sie zacznie.. Pisalam, ze jest spoko, a Ty wiecznie, ze poczekaj, poczekaj, zaraz zobaczysz.. Bez sensu tak nowe matki straszyc. :/

A wcale tak nie jest. Wszstko zalezy od dziecka, od sposobu podejscia rodzicow, od atmosfery w domu i nie mozna tak generalizowac. Te male istoty swoje wiedza bardzo szybko i ja juz widze, ze Adam doskonale wie na co moze sobie pozwolic ze mna, a na co np z ojcem. I mam wrazenie, ze on lubi te granice, bo bedac ze mna jest stabilniejszy w nastrojach, moje "nie jecz kochanie, bo ju ar fajn" dziala, nie ma rykow, jest spokojne i radosne dziecko.
    Nie mowie, ze on pewnego dnia nie rzuci sie na podloge i nie zacznie wrzeszczec, ze cos chce, bo temperament to on ma, ale nie wroze takiemu zachowaniu dlugiej kariery.
    Nie chce mi sie pisac elaboratow. Poczytaj sobie troche psychologii rozwojowej dziecka. Moze Twoj Adas bedzie rozwijal sie inaczej niz wszystkie inne dzieci.
    Tak jak nie zatrzymasz tego, ze dziecko nauczy sie chodzic, tak nie powstrzymasz tego, ze dwulatek odkryje swoja tozsamosc i niezaleznosc. Chyba ze bedzio bedziesz tego chciala. Ale ani charakter ani dom nie Maja na to wplywu. Jest to wpisane w rozwoj dziecka.
    End of dyskaszyn. Chyba ze podszkolisz sie troche teoretycznie w temacie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, mam nadzieję, że nie poczułaś się przeze mnie dotknięta, bo nie miałam takiego celu.
    Jakby co, to sorry.
    Chodzę taka nerwowa non stop

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Zwariuję!!!
    Siostro...

macduska, efcia, krycha.stara, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A moja tez chce ale muszę jej wszystko przygotowywać, szukać rzeczy, typu, chcę przesadzic kwiatki, znajdz mi łopatkę, znajdż garnek, przełóż to i tamto. Jak zrobisz to to ja dalej zrobię, ale zrób to. Wczoraj miałam garnek dżemu do zapakowania do słoików, a miałam ten dżem robić sama. I jak powiedziałam, że teraz jestem zmęczona i musze się położyć na chwilę, to stwierdziła, że dzem skwaśnieje i ja nie szanuję jej pracy.
    A tak w ogóle nie zna się na żartach i ciągle się obraża i jest uparta i ciągle jest awantura
    Taki trudny charakter

Tak się zastanawiam... Czy my mamy może tę samą matkę?
    Toczka w toczkę to samo u mnie.

Dzisiaj źle się czuła to przynajmniej rano był spokój przy śniadaniu. Nie "pomagała" mi. Chwała Ci Panie i za to...

Także Dorbie wiem co czujesz i łączę się z Tobą w bólu a nawet w bulu. :-)

Dziobak, efcia, krycha.stara, moremi, Sabina, dorbie, Mega, Simba, Mimbla lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Żołnierzyki oddane ;) z godzinę moja kolej...
    ps.auto odebrane i tylko 30zł zapłaciłam..
    no- zasiadłam już i oczekuję na relację online :)
    trzymam kciuki Małgoś

efcia, Sabina, Mimbla, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Siostro...

O, widzę, że jest nas więcej? :-)

Dziobak, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tak się zastanawiam... Czy my mamy może tę samą matkę?
    Toczka w toczkę to samo u mnie.

Znaczy my trojaczki??

macduska, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Cześć!
    Moja matka doprowadza mnie do obłędu.[...] Zwariuję!!!
    zen.gif

efcia, Mimbla, satori, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Znaczy my trojaczki??

Na to wygląda!

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie zalatwilam
    Wyskoczyl mi najprawdopodobniej dysk
    A ze nie moge na chwile obecna silnych lekow
    To tylko zostal mi pa4acetamol

Ma narazie duzo lezec w wygodnej pozycji

BISCA lubi tę wiadomość

‹‹ 11885 11886 11887 11888 11889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ