35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry...
Ja tak sobie cicho siedzę w kacie, podczytuje po trochu...mozna mnie wykreślić z czwartkowego testowania, tempka walła o glebę, brzuch napiernicza, plamienie obecne...zastanawiam sie co dalej, to ponad moje siły...moze spróbuje jeszcze ten miesiąc z podwójna dawka clo i pas.....
Wracam doczytywac, skończyłam na wczorajszym wieczorze....
rozumiem Twoją bezsilnośćMega, dorbie, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zaraz urodzisz i zapomnisz o tych dolegliwosciach, będa inne
Ale ja też czuję te prawie 10kg na plusie, a jeszcze przede mną 2,5 mcaefcia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja też idę do łóżka bo jutro dzień pełen wrażeń
dobranoc
Aasiula, efcia, moremi, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Postanowilam nauczyc sie jezyka migowego ,przy Helenie i Michale nie mozna serialu ogladac ,tak sie nadzieraja
,wlacze Serial z jezykiem migowym i dzieci mi nie straszne
moremi, Mega, Magdala, macduska, kkisia, Sabina, BISCA, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, paszczakin, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Morcia czy to od biegania ?
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Do ksiag.
Prawy jajnik dwa pecherzyki dominujace 17mm i 20mm.
Lewy jajnik brak pecherzyka dominujacego.
Endometrium 6mm i 8 mm.
Jutro Ovitrelle i seks.
Sprawdzimy czy ovu wystapila w czwartek wieczorem lub piatek rano.moremi, kkisia, gretka, Aasiula, Sabina, Mega, BISCA, pierwiastka, malgos741, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, efcia, paszczakin, beates, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyJestem,mam minutę
wieszałam pranie,super pora na takie rzeczy. Wyspałam się z Kajtkiem od 19 do 23! Pojadł i znowu śpi prawie 3 godziny a ja już nie mogłam zasnąć.
Z tym odszkodowaniem już się wlecze od pierwszego i ani słychu,ale nie odpuścimy,najwyżej wpadne tam osobiście.
Kiedyś może Was doczytam porządnie. Póki co pozdrawiam i dzięki za miłe słowa. Lucky gratulacje!! Kapta dzięki za info, walczymy z jedzeniem i jest prawie dobrzejak mam dużo pokarmu a mały nie głodny to ściagam na gorsze czasy. Jak braknie zupełnie daje mu nan pro 90ml. Do następnego ! Lecę bo głodny.
Aasiula, Sabina, Mega, BISCA, kkisia, moremi, malgos741, macduska, Lucky, ComeToMeBaby, kapturnica, ania.g, efcia, anna maria, Magdala, paszczakin, krycha.stara, Magda*, Mimbla, satori, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Jestem,mam minutę
wieszałam pranie,super pora na takie rzeczy. Wyspałam się z Kajtkiem od 19 do 23! Pojadł i znowu śpi prawie 3 godziny a ja już nie mogłam zasnąć.
Z tym odszkodowaniem już się wlecze od pierwszego i ani słychu,ale nie odpuścimy,najwyżej wpadne tam osobiście.
Kiedyś może Was doczytam porządnie. Póki co pozdrawiam i dzięki za miłe słowa. Lucky gratulacje!! Kapta dzięki za info, walczymy z jedzeniem i jest prawie dobrzejak mam dużo pokarmu a mały nie głodny to ściagam na gorsze czasy. Jak braknie zupełnie daje mu nan pro 90ml. Do następnego ! Lecę bo głodny.
Spokojnie, na pewno wypłacą.
Muszą tylko wszystko wyliczyć i oszacować, a to raczej takie proste nie jest.
A wiecie już co było przyczyną szkody ?
Straż pożarna coś ustaliła ?
Może to blokuje wypłatę ?
A tak w ogóle to dzień dobry.
Pierwsza ! Nocne marki się nie licząSabina, Mega, BISCA, kkisia, moremi, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Bry, pogoda do du...., poranek z @ i kawą, wole jednak kawę niż @, ale franca sie przyczepiła i nie odpuszcza....
Miłego laskiSabina, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzińdybry
samopoczucie nadal mam do bani ale wizja fury gołąbków do zrobienia wywołuje uśmiech
Miłego kobitki
zaciskam kciuki i kegle za Was &&&kkisia, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Bry z kawą
dziś wzięłam wolne więc labaAasiula, kkisia, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry
Małgoś, kciuki zaciskam
Kisiel, nie czekaj, tylko od razu leć do lekarza. Może prosty masaż pomoże.Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!