35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega
to tak za całokształt
tak tak, zmieniaj clo, to nawet ja słyszałam, że stylmulacja to tak na 6 cykli a potem zaleca się inseminację / in vitro. i jeszcze że clo jest najsłabsze.
w domu się ułoży, zobaczysz. zdrowia życzęmalgos741, Mega, pierwiastka, Sabina, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Czy istnieje coś takiego jak bunt roczniaka?
Młody odkąd skończył rok codziennie odprawia manianę, bo nie dam mu pić goracej herbaty z mojego szklanki, bo nie chce jechać w foteliku, bo chce się pobawić szklanym wazonikiem, a jak mu nie pozwolę to krzyczy, rzuca sie po podłodze.
Drogie Brawo co robić?
U mnie tez podobnie, nie wezme na rece - wrzask, nie pozwalam wlezc na krzeslo - wrzask, ma isc przez ulice za reke - wrzask. Rzuty na glebe trenowane codziennie.
Jesli robi cos niebezpiecznego - zabierz go z tego miejsca, w foteliku jechac musi, wiec tu moze sobie nawet wlosy z glowy wydzierac, a ustapic nie mozesz. Wez zabawki do auta albo fajne zarcie jak lubi ( owocki z tubki np.zeby nie ufajdolil calego auta ), zakladam, ze najgoryszy jest moment sadzania i zapinania w pasy.
No i duzo cierpliwosci.ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, kkisia, moremi, Mega, Aasiula, efcia, Sabina, Alis, BISCA, Magdala, megan8, ania.g, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zostawić Was na trochę, to i cherbate pijecie i przestuj macie. Dwa ołówki poleciały. Zakuło?
To tak jak się czepiamy hi,hi,hi
A ja to robię mnóstwo literówek, wiem, także nie twierdzę, że piszę bez błędówmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Luna- nie peniaj. Jak będzie + to super, będziemy świętować. Jeśli nie to świętowanie przełożymy na później. Trzymam kciuki
ania.g, malgos741, Mega, Aasiula, moremi, Luna76, dorbie, pierwiastka, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Moruś "zakłuło" chyba zjadłaś ł, bo zakuć to w kajdanki
A ja to robię mnóstwo literówek, wiem, także nie twierdzę, że piszę bez błędówmoremi, Mega, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Rece mi opadly.
Mlody znow na koszu wybil ze stawu palca.Kolejny raz ten sam.Kurde czasem mam ochote mu zabronic grac.Jak nie skrecenia to wybicia.Moj z nim na SOR pojechal.Na starosc bedzie ladnie go naparzalo.
Sport to zdrowiekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:mysza- nigdy, ale to nigdy nie negocjuj z terrorystami
jak sie teraz nauczy, ze to nic nie da, to moze Cie bunt dwulatka ominie..
Nie mowie o dzieciach majacych rozwoj inny niz przecietny, u dzieci opoznionych lub z zaburzeniami odbywa sie to pozniej. Ale jest zawsze!macduska, kapturnica, Mega, Aasiula, dorbie, Alis, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Niestety, znam to. U nas też stawy palców powyciągane bo w judo pracują ręce i stopy też. I ostatnio Kubę naparzają mięsnie pleców, bo przeciążył w serpniu i tejpujemy.
Sport to zdrowie
Taaa... Ruch to zdrowie, sport juz nie zawsze.kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Alis, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Moruś "zakłuło" chyba zjadłaś ł, bo zakuć to w kajdanki
A ja to robię mnóstwo literówek, wiem, także nie twierdzę, że piszę bez błędówmalgos741, dorbie, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Niestety, znam to. U nas też stawy palców powyciągane bo w judo pracują ręce i stopy też. I ostatnio Kubę naparzają mięsnie pleców, bo przeciążył w serpniu i tejpujemy.
Sport to zdrowie-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kiszony ogorek mozna ??? Kure mi sie wydawalo ,ze jest ciezki .Ehh sama juz nie wiem.Buraczki jem na rozne sposoby.Zast mnie co jadly inne dziewczyny i jak dzieciaki reagowaly...Z owocow tez bo jem praktycznie jablka,kompot z porzeczek i truskawek.Nosz kurde najpierw cukrzycowa dieta teraz ta.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
Kapta ale pomyśl jaka bedziesz wylaszczona od tych dietAasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:co to znaczy "tejpujemy"? to jakiś zwrot z judo?
i naprawde dziala. Ja jestem duza fanka tejpingu.
moremi, efcia, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Ja pamiętam reklamę z Gajosem : Pedros ?... nie Gajos
moremi, pierwiastka, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:przecież jej post był CAŁY prześmiewczy. Wliczając to "zakuło" na końcu.
Aasiula, Dziobak, malgos741, pierwiastka, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, efcia, ania.g lubią tę wiadomość