35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry...
Ja tak sobie cicho siedzę w kacie, podczytuje po trochu...mozna mnie wykreślić z czwartkowego testowania, tempka walła o glebę, brzuch napiernicza, plamienie obecne...zastanawiam sie co dalej, to ponad moje siły...moze spróbuje jeszcze ten miesiąc z podwójna dawka clo i pas.....
Wracam doczytywac, skończyłam na wczorajszym wieczorze.... -
Luna76 wrote:Muszę Wam napisać szczerze, cholernie boję się testowania, a raczej kolejnego rozczarowania... dlatego to odkładam
Bardzo dobrze Cie rozumiem, ale moim zdaniem w t'en sytuacji lapiej pragmatycznie podejsc do rzeczy. Ciaza jest, bedzie + i radosc i happy end. Nie ma ciazy, to nie ma. Czekanie tego faktu niestety nie zmieni
Oczywiscie, niezaleznie od tego, kiedy zatestujesz, masz moje wsparcie i kciukiLuna76, moremi, Aasiula, kkisia, efcia, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Magdala trzymam co się da za dzisiejszą wizytę ..
efcia, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ja pamiętam jak stałyśmy z mamą po kawę opakowanie miała srebrne z ziarnami kawy...
Pamietam, pamietam ta kawe. I kolejke po nia.
Jak czasami opowidam o tym znajomym to trudno im w to uwierzyc. Nie dziwie sie.
Nawet sie ciesze, ze znalam " tamta " Polske ...malgos741, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Quwa jak mi przy wycieraniu podlog cos w biodrze je....
To mlody mnie z podlogi zbieral
Teraz ani siedziec , ani lezec
Tylko jak stoje jest niezle
Miala tak ktoras
Co to moze byc
Nie chce sie lekami faszerowac przed beta
Ale chyba bede musiala , bo nie wyrobie
Korzonki, myślę -
Mega wrote:Bry...
Ja tak sobie cicho siedzę w kacie, podczytuje po trochu...mozna mnie wykreślić z czwartkowego testowania, tempka walła o glebę, brzuch napiernicza, plamienie obecne...zastanawiam sie co dalej, to ponad moje siły...moze spróbuje jeszcze ten miesiąc z podwójna dawka clo i pas.....
Wracam doczytywac, skończyłam na wczorajszym wieczorze....
Mega a nie myślałaś o zmianie stymulacji? ja stymulacji z clo maiłam 3 szt i nic nie dało a wręcz miałam bardzo sucho...moremi, kkisia, Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:To bez sensu. Jak juz to w ogóle nie powinien dawać żadnego progesteronu.
Jak napisalam wcześniej - po odstawieniu progesteronu może wystąpić krwawienie z odstawienia. Przy zagnieżdżającym się zarodku ma to zwykle jedno zakończenie.
Nie wiem jakie dawki progesteronu są w lutinusie, ale jak coś, to przelicz je sobie.
W Lutinusie jest 100 mg progesteronu, ja muszę przyjmować 2 tabl. dopochwowo na noc. Luteinę pod język mam w 50mg, czyli musiałabym przyjmować 4 tabl. pod język. Kuźwa język mi zdrętwieje! -
BISCA wrote:Pamietam, pamietam ta kawe. I kolejke po nia.
Nawet sie ciesze, ze znalam " tamta " Polske ...
aż mi się zachciało bloku czekoladowego domowej roboty....BISCA, kapturnica, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Bry...
Wracam doczytywac, skończyłam na wczorajszym wieczorze....
Mega, a masz mozliwosc sprobowac innego leku na stymulacje? No. Tego Letrozolu ?
Édit: widze, ze Malgos tez na to wpadlaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:52
kapturnica, malgos741, moremi, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja pitolę, żeście mnie zestresowały tą odstawką progesteronu. A ja durnowata nie dopytałam co dalej jak się Lutinus skończy. Bylo dla mnie oczywiste, że jak się skończy to szlus, czyli nie biore nic!
I co ja biedna mam zrobić... może do jutra @ się rozkręci i będzie z główki, a jak nie to będę się martwić i kombinować, może po dupka pójdę do przychodni (mam w rodzinie lekarza)... -
Luna76 wrote:Ja pitolę, żeście mnie zestresowały tą odstawką progesteronu. A ja durnowata nie dopytałam co dalej jak się Lutinus skończy. Bylo dla mnie oczywiste, że jak się skończy to szlus, czyli nie biore nic!
I co ja biedna mam zrobić... może do jutra @ się rozkręci i będzie z główki, a jak nie to będę się martwić i kombinować, może po dupka pójdę do przychodni (mam w rodzinie lekarza)...01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Luna76 wrote:W Lutinusie jest 100 mg progesteronu, ja muszę przyjmować 2 tabl. dopochwowo na noc. Luteinę pod język mam w 50mg, czyli musiałabym przyjmować 4 tabl. pod język. Kuźwa język mi zdrętwieje!
Magdala lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Ja pitolę, żeście mnie zestresowały tą odstawką progesteronu. A ja durnowata nie dopytałam co dalej jak się Lutinus skończy. Bylo dla mnie oczywiste, że jak się skończy to szlus, czyli nie biore nic!
I co ja biedna mam zrobić... może do jutra @ się rozkręci i będzie z główki, a jak nie to będę się martwić i kombinować, może po dupka pójdę do przychodni (mam w rodzinie lekarza)...rób jutro test. Tak Kapcie kazałam i zadziałało, to może i u Ciebie zaskoczy
A jak będzie plus, to skoczysz po receptępierwiastka, BISCA, Magdala, kapturnica, kkisia, Aasiula, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Ja pamiętam jak stałyśmy z mamą po kawę opakowanie miała srebrne z ziarnami kawy...
BISCA, kapturnica, kkisia, macduska, malgos741, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, gretka, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Pamietam, pamietam ta kawe. I kolejke po nia.
Nawet sie ciesze, ze znalam " tamta " Polske ...
A ja pamiętam gigantyczne kolejki po chleb. I siebie w wieku wczesnoszkolnym jak od 6 rano codziennie w wakacje po ten chleb musiałam stać, przepychać się wsród dzikiego tłumu. Brrrr...
Z fajnych rzeczy pamiętam blok i draże pomarańczowe. I kompoty z renklod. Jeden kosztował mniej niż sam pusty słoik.kkisia, Aasiula, kapturnica, malgos741, efcia, BISCA, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny